Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
Quadrant szerint csak 600mhz-en fut a proci ez majd valami appal remélem root nélkül is orvosolható lesz.
-
TomRy
csendes tag
Bemásolom ide is, a másik topicból:
MyAudio 1008B (a szürke hátlapos) - 35e Tesco, Android 4.0.3 - bár a specifikáció 4.0.4-et ír
Villám tapasztalatok:
- WiFi jó, két falon át is szépen visz, majdnem annyi hálózatot lát mint egy PC-s antennás WiFi stick
- a panel fényereje korrekt, viszont igazi TN panel, a legkisebb mozgatásra is elmászik a kép
- a vas gyorsnak tűnik, bár egy mezei xvides avi a gyári lejátszóval mintha szaggatott volna - lehet, hogy az avi, lehet, hogy másik lejátszó kéne neki
- nem külön meghajtóként jelentkezik fel PC-n, hanem egyéb eszközként, de másolni így is lehet rá, és egyből látja a rátett dolgokat - nem kell lehúzni (SD kártya tapasztalat nincs)
- külön töltőcsatlakozó van, tehát elvileg töltés közben az USB szabadon használható
- böngészés az alapértelmezett böngészővel gyors, ha nem akadsz bele Flashbe
- a specifikáció szerint combos akku
- a gépen frissítési lehetőséget nem találtam, bár a honlap szerint lehetEnnyiért jó vasnak tűnik.
Viszont:
- a képernyő érzékenysége problémás: bizonyos helyeken van amikor nem érzékeli az érintést, és van amikor kétszer is, bár ez utóbbi a ritkább, továbbá scrollozás helyett néha klikkelést érzékel, vagy ha húzol egy ikont a homescreenen akkor "útközben" elejtiUtóbbira szerintetek lehet szoftveres javítás, vagy hardveres hiba / gyengeség?
Hozzáteszem, hogy a védőfóliát nem vettem le róla, de nem hiszem, hogy az kavarna be.
-
Delerium
senior tag
Wifi beállítások alatt csak nekem nincs olyan, hogy állandó kapcsolat?
-
qltsar
veterán
A szintetikus tesztek és diagnosztikák alapján nem Amlogic AML8726M Cortex A9 van a gépben, hanem Wondermedia WM8850.
-
Csotpet
csendes tag
Még múlt hétvégén vettem egyet szintén Tescoban, szintén hibás töltővel. Visszavittem, visszakaptam az árát, amit el is költöttem a Media Marktban egy 708Dcc-re. olcsóbb és sokkal erősebb a hardver. Mondjuk csak 7 colos, de szerintem jobban megéri. Az érintőpanel is sokkal jobb (skypeban egyeszrűen halál volt a 10"oson gépelni, kb minden 4. leütést érzékelte csak) ezzel a kis 7"-ossal nem tapasztaltam ilyen hibát.
-
kacsa95
csendes tag
az zsir mert gondolkoztam rajta hogy beszek olyat csak nem ismerem a màrkàt azt hanyagoltam inkàbb
-
kacsa95
csendes tag
csalódtam ebben a tabletben
-
kacsa95
csendes tag
vissza vittem a tescoba és vissza adtàk a pénzt
-
kacsa95
csendes tag
eredeti romot honnan lehet letölteni és root nélkül fellehet rakni?
-
kacsa95
csendes tag
sziasztok tegnap vettem a tescoba 35000-ért jó is meg minden de van hogy egyszerûen lefagy és reset kell neki ez miért van esetleg vigyem vissza szervízbe?
-
Tulku
veterán
válasz
flipperfun #17 üzenetére
Valamit csiholhattak a hardveren...mert a "régebbiek" kínosan lassúak voltak, görgetés szinte nem volt, az érintésről ne is beszéljünk...majd átböktem egyszer-egyszer a készüléket...
Sok örömed legyen benne!
-
flipperfun
csendes tag
Sokat olvastam mostanában ezzel a tablettel kapcsolatban a fórumokon , szinte mindent, ami érintette a témát. Ez több ezer hozzászólást jelent . Mivel ezekből több információt is kaptam a döntésemhez , ezért most itt próbálom visszaadni a közösségnek első tapasztalataimat.
A Myaudio10 1008B készülékkel jó két hete szemezek. Korábban is néztem már tableteket Navon 7, Navon10, DPS 9 , iPAD és iPAD2 , de ezt a Myaudiot az ára feltünővé tette. Mit is kaphatok nettó 25 pénzért? Az első amit kipróbáltam a TESCOban az egy fehér hátlapos darab volt . Annál találkoztam az érintőképernyő enyhe pontatlanságával, de számomra még az elviselhető kategóriába maradt.Akkor azt nem vettem meg ,mert nem rendelkeztem elég információval , de tegnap jött a helyi TESCOba új szállítmány. Ezek a darabok már ezüst hátlappal bírnak így vettem is egyet belőle.
Az A9 1,2Mhz-s proci 1GB/8GB hardver szerintem több mint elég. Pár éve még hasonló teljesítményű laptopokat használtunk. Ráadásul a tablettel szemben állított követelményeim , mint email, fórumolvasás YouTube nézés , esetleg pár játék - ki is meríti az ellátandó funkciók listáját. Anno a korábbi notebookokon is több funkció futott , így számomra a vas elegendő lehet. A szoftvere Ice Cream. Gyakorlatilag az első benyomásaim alapján a telefonom (iPhone4) és a fent említett tabletekhez képest az ikonok görgetése , a zoomolás semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után, folyamatos szép. Az IPS kijelző hiánya sem tragédia , szerintem egyedüli felhasználónál nem igazán jelentkezik az előnye.
Amit a hozzászólások alapján rögtön kipróbáltam : A készülék működik-e, wifi rendben van, Adapter működik (műszerrel) adpter tölti a készüléket. Ugyanis több 7" Myaudiót vittek vissza töltési hibával ide a helyi Tescoba , mint kiderült az adapter hibája miatt. Egyébként nem egy különleges adapter 5V 2A egyenáram. Én ezért nem adtam volna vissza az egész cuccost.
A fórumokban említett töltés alatti sípolást sem az adapterből sem a készülékből nem tapasztaltam. A csíkozódást egy helyen vettem észre a menü alatt de ez korábbi tapasztalatom alapján szoftver (programozási )hiba , mint hardveres probléma, de egyáltalán nem zavaró .
Összességében elmondhatom , hogy belépő szintű tabletnek , illetve átlagos igényekhez ,ajánlani tudom. A hardvere megfelelő szoftverezése folyamatos akadásmentes használatot tesz lehetővé, Kijelzője szép , jól olvasható , karakteres. Súlya , mérete alapján hordozhatósága akár egy kisgyermek számára is elfogadható. (Nekem a 8 éves gyermekem is fogja használni) mindenképpen egy jövőt mutató készülék ár/érték arányban.
Sejtésem alapján érdemes ezt az ezüst hátlaposat keresni (Bár lehet , hogy már csak ez lesz elérhető) , mert mintha finomodott volna a készülék. Erre utal az is , hogy a Tesconál a korábbi :Myaudio 1008B S alatt futott a mostani : MyAudio 1008B alatt fut a Tesconál és más a termékszáma is.(De lehet , hogy ez csak elírás - ugyebár ennél súlyosabbakal is találkozhatunk) Figyelem : ezért van ahol 34990 -ért adják! Én reklamáltam , így a szórólap alapján bruttó 32990-ben kaptam.
-
NGA
addikt
Mit ajánlanátok 10 collban pdf-re, filmre, netezésre, kisebb játékra?
4:3 lenne a jó, és nem kell 3g. De legalább 1024x768 legyen. -
Tulku
veterán
-
Kapagep
csendes tag
Asszonynak is van egy ilyen gépe, egész jó, de a kijelző érzékenysége csapnivaló
Szerintem soha nem lesz hozzá frissítés. -
EveRY
csendes tag
Window (YuanDao) N101 II -est itt most csak ennyiért adják még pár napig, ez szerintem nagyon jó ár érte: http://www.ebellking.com/window-yuandao-n101-rk3066-dual-core-tablet-pc-mid
-
coen
csendes tag
Az enyém még működik, nem egy villámgyors, filmnézéskor tényleg van súgás de ezen kívül minden ok kezdő tabletnek megfelel.
-
Tulku
veterán
Gyorsasággal nincs baj, bár 35 mbit-es .mts megfogja rendesen, le is áll, de ez nem mindennapos bitráta...
De abillentyűzetet "szokni" kell rendesen...azt tanácsolom próbálj ki egyet...
Akksija szerintem közepesen jó, nekem legalább is elég.
Játékok kötzül eddig engribördsz van fent, az persze akadálymentesen fut, írd meg melyik ingyeneset teszteljem! -
Tulku
veterán
1. olcsó
2. olcsó
3. meghaltam mire ezt a szöveget begépeltem
4. kijelző nem világbajnok, rendesen döntögetni kell hogy nézhető legyen a film
5. alap video player minden filmmel zúg, de a bs playerrel megy rendesenszokni kell...karácsony után lesz sok eladó olcsón:-)
többek között az enyém is...és persze olcsó...pillanatnyilag nekem a legjobb ár-érték arányú megoldás filmnézésre távolsági buszon...
-
Mezcal
addikt
Akinek van ilyen kézi készüléke, az írjon már róla valamit. Nagyon gondolkodom rajta.
-
Mezcal
addikt
Kijelző mérete: 10,1"
Kijelző típusa: Kapacitív multitouch
Kijelző képaránya: 16:9
Kijelző felbontás: 1024x600
Chipset típusa: Amlogic AML8726M Cortex A9
Processzor órajele: Max 1200Mhz
Magok száma: 1db
GPU: Mali-400 MP1
Rendszermemória: 1GB
Kapacitás: 8GB
Bővíthetőség: MicroSD
Operációs rendszer: Google Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
Előlapi kamera: 0,3MP
Hátlapi kamera: 2MP
Wifi: Van
Bluetooth: Nincs
HDMI: Van
Hangszóró: Van
Mikrofon: Van
Giroszkóp: Van
USB: Van
Audio kimenet: 3.5mm earphone Jack
Áram ellátás: Akkumulátor
Tárolt energia: 7000mAh
Funkciók: Wifi, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Firmware: Frissíthető
Méret:262.4x166.7x11mm
Súly:595g
Garancia:1+1év
TanúsítványokE,FCC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Lightroom topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest