Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iuno
csendes tag
buék mindenkinek! szemezek egy ilyen tabbal, a teszkóban hnaptól 35ért megint kap6ó a katalógus szerint... akkor most a szürke vagy a fehér hátlapos a tuti? ergo vegyek a teszkóban vagy keressek másodkézről használtat fehérben? vagy inkább hanyagoljam és nézzek mást tab után?
nekem elsősorban csak pdf olvasásra kell (esetleg 1-2 oldal vagy pár utube video megnézésére) ezért nem akarok sokat szánni a dologra, különben nyilván samsungra hajtanék ...
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #198 üzenetére
Akkor ez nem jó hír bíztam benne hogy a hdmi menüt elő tudom csalni,mindeggy Köszönöm.BUÉK!
-
andras_koczi
tag
Kedves Barta29
nem kell állítanod semmit a flasheléshez.
a kártya gyökere az azt jelenti hogy simán a kártyára "üres káryára mappa nélkül" ahogy mondta .
onnan másoltam a gép memojába,mm localba a biztonság kedvéért ,mert nekem sincs fogalmam arról hogy
melyik helyen kell neki.Így megtalálja bárhol is keresse.
De NYUGI nem fogja megszoftverezni , mert ami fw-k ide fel vannak tőltve (mind a három) NEM JÓ nekünk !!!!
Ennek oka hogy azokat AML vezérelt 1008asokhoz vannak , nekünk WMT vezérelt van.
Ami egyben jó is mert jobb a sebessége
szóval azért nem csinálja mert amikor recoverinél (hangerő le+be kapcs) miután rányomtál egy rovid bekapcsot (lehetőleg 5 másodpercen belül) hogy yes -t (igen-t) adj neki,
ki írja hogy booting in recoveri és elkezdi csekkolni a fájlokat,de mivel a szoftver és a gép ID-ja nem egyezik ,így azt rakja fel ami a alapból rajta van gép belsején valahol .
üdv...
-
andras_koczi
tag
JUUHÉÉJ
ok mindenkinek akinek nincsenek meg a google appok !!!!!!1 rendszer beállitások
2 alkalmazások
3 képernyő tetején jobb oldalon a sarokban nyomj a 3 egymás alatt lévő négyzet alakú pötty szerű jelre
4 megjelenik egy kis ablak benne két felirat.
5 nyomj a Show Google Apps melletti négyzet alakú buborékra hogy pipa legyen benne.
6 Mindenből kilép
7 belépsz a normál menübe és már ott is van ..
szívesen mindenkinek
B
:É
-
barta29
csendes tag
Szia olvastam hogy te megcsináltad az újratelepítést?amit dancsuri írt.én is próbálkozok de nekem mindíg a belső memóriáról bootol,átkell valamit állítani,az mit jelent hogy a kártya gyökerébe másold ,üres káryára mappa nélkűl?és onnan másoljam a gép memojába,mm localba?segítessz köszi
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #192 üzenetére
Szia nekem olyan mint a tieden ahogy fentebb irtad,csak a play aruhaz van kint,meg a gmailt is en toltottem le,es nem is tudom kitenni ikonnak,megnyitni sem tudom csak ha kapok emailt.Erdekes gepek ezek.
-
andras_koczi
tag
Nincs mit barta29 örülök hogy segíthettem.
kérdésem ,neked vannak Google appok a menüben vagy menüben ?
-
barta29
csendes tag
Valaki azt irta fentebb,hogy a4.0.4 es androidon lessz olyan wifi beallitas hogy ne kapcsolja ki alvomodban a gep.Tieden van? Az jo lenne mer ha valamit toltok megszakad a wifi mikor kikapcsol a kepernyo,es max 30 percre lehet allitani.
-
dancsuri
veterán
a CF-BENCH másképp mér, kiváncsi lennék egy fehér hátlapos eredményeire. az enyém ilyen lett (szürke) csak 3 képmentéssel fért fel a teljes eredmény
-
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #177 üzenetére
Egyelőre semmi ötlet nincs.
Jövőre bemegyek a "központi szervizükbe" és kikérdezem őket, ha találok valakit.
Mondjuk ott csak azt láttam kiírva, hogy szervíz átvevő pont. Majd kiderül.ui. nálad alapból van képernyő fényképező (screenshot) program?
-
andras_koczi
tag
kedves barta
1 elindítod az antutu programot
2 az alján re böksz infó fülre
2 majd a tetején a sárga vagy fehér feliratú systeminfo-re
4 ezután a Tabod legalján jobboldalon rábögsz a képernyőt fényképező appod ikonjára.
5 kész is van
6 a galériából feltöltöd a képet7/1 itt a fórumon a nevemnél rámész az Új feliratra
7/2 megírod amit akarsz majd lejjebb görgetsz egy kicsit és látni fogod "Új kép feltöltése feliratot"
7/3 betallózod a képet rányomsz az "ok" -ra
7/4 majd ugyan ott az "ok" mellet lesz egy beilleszt gomb ,arra is rányomsz
7/5 utána rá nyomsz közvetlen a beírandó szöveg alatti ok ra arra amelyikre normál esetben tenné.8 kész is vagy
-
PLaci58
addikt
Nem is neked írtam
A fejlécben ott van, hogy kinek válaszol az ember.A BT sticket nem ígérte neked senki. Az USB-s 3G stickeket tudja kezelni és a pendrive-okat is.
A képernyő kikapcsolása a készenlétnek nevezett állapot, amikor kikapcsolja a WiFi-t is. A fehérnél is.andras_koczi!
Szerintem sem csinált semmit. Ha minden igaz, akkor a bootloader ellnőrzi a HW azonosítót és ha nem tetszik neki, akkor szerencsére nem csinál semmit. -
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #166 üzenetére
Akkor nálad már ezek az adatok vannak?
ro.build.display.id=H12.20120925
ro.build.version.release=4.0.4
ro.product.model=H12
ro.product.brand=MID
ro.product.name=H12
ro.product.device=f08refem31
ro.product.board=f08refem31
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=EMDOORMerthogy ezek vannak abban a romban amit állítólag sikerült feltenni.
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #168 üzenetére
Megprobalom megosztani.
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #166 üzenetére
Hihetetlen hogy nincs ket egyforma gep,az enyem nem tudja, wifi beallitasnal hogy ne kapcsoljon ki ha a kijelzo kikapcsol,alvo mod ha jol tudom,elvileg a 4.0.4 mar tudja,a a kulso bluetoothot latja a feher hatlapos?az enyem nem,szerdan hivom a szervizet.A szurkere nem tudom felrakni a 4.0.4 -et?
-
PLaci58
addikt
Antutu Benchmark program csinál ilyen listát. Playről ingyen letölthető.
Ha jól értelmezzük, akkor más HW és SW van a két változaton.
A szürke késöbb került forgalomba és a szoftvere is 1 hónappal késöbb készült.
Biztos akkor éppen a 4.0.3 volt kéznél a kinaiaknál vagy az már kész volt arra a HW-ra.
Ami eléggé feltűnö, hogy sehol nem szerepel a MyAudio elnevezés. -
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #158 üzenetére
Itt vannak az adatok a gépről : [link]
Kernel 3.0.8
-
dancsuri
veterán
a tisztánlátásért
ezek a fájlok legyenek a memkarin:aml_autoscript
com.one.osb.main-1.apk
factory_update_param.aml
u-boot-aml-ucl.bin
uImage
uImage_recovery
update.zip -
dancsuri
veterán
válasz
andras_koczi #160 üzenetére
EZ a gyári rendszer,
1. mentsük le a számunkra fontos adatokat, mert a telepítés folyamán minden információ meg fog semmisülni.
2. a MyAudio által kiadott *.zip állományt csomagold ki az eltávolítható microSD kártyád gyökerébe. Ez azt jelenti, hogy NE KÖNYTÁRBA MÁSOLD A KÁRTYÁN! A kártyára most nem lesz szükség.
3. ki szoktam venni a ExternalSD (eltávolítható microSD) kártyát.
4. Beállítások -> Fiókok és szinkronizálás - Ha a tábla már használatban volt, akkor először törölnünk kell a fiókokat, mert addig nem lehet a visszaállítást elvégezni.
5. Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> Gyári adatok visszaállítása
Ha tiszta munkát akarunk, akkor töröljük az InternalSD (belső memória vagy ROM) adatait is. Ezt az SD kártya törlése opció kipipálásával tehetjük meg.6. katt a Táblagép visszaállítása gombra.
Ezt a műveletsort az android berkein belül Factory Reset-nek (FR) vagy Soft Reset-nek nevezzük, így szoktunk rá hivatkozni: csinálj egy FR-t.
7. a táblagép újraindul és úgy jelentkezik be, mint az első alkalommal.
Gyakorlatilag az történt, hogy a csendszerfájlokon kívül minden törlődött a tábláról beleértve a felhasználói logokat is, így a rendszer visszaállt a gyári állapotra.
8. kapcsold ki a táblát és helyezd vissza a microSD kártyádat.
9. a táblát nyomd le a Hangerő LE gombot (tartsd ugy)majd a Power gombot . Addig kell a gombokat benyomva tartani, amíg meg nem jelenik a MyAudio logo.
10. a recovery azonnal a microSD kártyán lévő állományokat fogja keresni és futtatja a telepítést. Semmi beavatkozást nem igényel a dolog, ha minden elkészült, a tábla magától újra fog indulni. Ha minden jól ment, akkor most van egy új rendszered vagy Patch esetén valami új funkciód. Én ekkor megint szoktam végezni egy FR-t, de ez vérmérséklet kérdése.
MÉG annyit, hogy amikor bejelentkezik Recovery (piros felirat 2 sorba) figyelmeztet, hogy csak ha tudod mit akarsz... 10 Mp-en belül meg kell nyomni a power gombot a végrehajtáshoz, különben simán bebootol
-
dancsuri
veterán
válasz
andras_koczi #142 üzenetére
rakd fel a Gyári rendszert mégegyszer és akkor a telepített progik elérhetőek lesznek menüböl (fentebb linkelve)
-
barta29
csendes tag
-
PLaci58
addikt
válasz
andras_koczi #142 üzenetére
-
dancsuri
veterán
néhány info a csipkészletröl
-
dancsuri
veterán
Ebben a kütyüben nincs bluetooth, HDMI kábel nem mindegy milyen verzióju, wifi beállítás / speciális fülröl hiányzik a wifi alvó módbanopció, majd a 4.0.4 androidon lesz
-
barta29
csendes tag
Sziasztok,nekem is van egy szürke hátlapos 1008b-m.1 hetes nekem nagyon bevált,bár van egy két idegesítő dolga.PL a kűlső bluetooth-ot nem látja,másnak sem?.Akkor ,vettem hozzá hdmi kábelt de azt sem érzékeli hiába dugom tv-re,és az is durva hogy mikor kikapcsol a kepernyővédő kikapcsol a wifi is,ez nagyon idegesít,már mindennel próbálkoztam.Nektek is meg vannak ezek a gondok?
-
andras_koczi
tag
Üdv mindenkinek.
Nem tudom hogy nálam van csak, vagy csak nekem tűnt fel,de a menüben nincsenek azaz nem találni a Google applikációkat (Play store-Gmail-Talk-Contact-Map) , viszont a system/app mappában ott van mind.Tudja valaki hogy hogyan lehet ezeket a menüben láthatóvá tenni vagy kitenni őket az asztalra ?!?!?
Mikor megkaptam nem tűnt fel ,mert a play nek van egy ikonja az asztalon de a menüben már annak sincs.
két nap után kezdtem keresni őket de semmi,leszámítva a system/app mappát.Gondoltam hogy én töröltem valahogy a menüből vagy az asztalról, hát csináltan egy rendszer törlést visszaállítást a beállítások menüből de semmi hatása .Ugyan úgy nincs egyik sem csak a play az is csak az asztalonISMÉTLEM
nem az a gondom hogy a google appsok nincsenek rajta,mert rajta vannak.
a gondom az hogy sehol sem jelennek meg,sem a menüben sem az asztalon ,,,azaz nem tudom őket elérni ,,,
csak a play-t azt is csak az asztalon ,
de ha onnan törlöm akkor az sincs seholmyAudio series 10 1008b tablet szürke hátlapos készülékem van.
A szoftvere gyári,
build száma: 4.0.3 ICS Ver1.5.0-20121031.090426
előre is köszönöm a válaszotok
-
PLaci58
addikt
válasz
kispatak72 #140 üzenetére
Ezek után kb. 5 perc alatt vissza adták az árát mivel nem volt több az áruházban.
Most már van egy cserekészülékük -
kispatak72
csendes tag
Köszi
megoldottam és visszavittem a Tescoba mondtam a hölgynek a hibákat: 1. nem fordul el a képernyő rendesen
2. használat közben kb 10-30 között megfagy, az akkuja kb. két órát bír teljesen több mint hat órás töltés után.Kezdték a hülyeséget mikor megvettem vártam-e, hogy átvegye a szoba hőmérsékletet,stb.
Erre válasz igen természetesen vártam vele, de a gép nem azzal van szerelve mint ami a dobozon van, erre hívtak egy "műszaki osztályos" munkatársat aki rögtön neki esett a gépnek ami semmire sem reagált, majd kérdezte mi alapján mondom hogy nem azzal van szerelve?
Válaszoltam, hogy ha van netjük szívesen megmutatom az Antutuval készített eredményeket, kíváncsi lett, megnéztük az oldalra feltett képeket összevetve a gép gyári adatival amit a beállításoknál ad, és láss csodát a műszaki osztályos már vakargatta is a fejét, hogy ez hogy lehet, majd amikor közöltem vele, hogy tudomásom szerint két fajta színű hátlappal szerelt változat van a fehér és a szürke erre már mattot kapott.
Ezek után kb. 5 perc alatt vissza adták az árát mivel nem volt több az áruházban.
-
TomRy
csendes tag
válasz
kispatak72 #138 üzenetére
Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás / Gyári adatok visszaállítása
-
kispatak72
csendes tag
Halihó!
Hogy lehet ezt a masinát teljesen resetelni, hogy a gyári telepítés legyen rajta, mert vinném vissza
a Tescoba mert kifogtam egy szart minden 10 percben megfagy. -
dancsuri
veterán
Root a 4.0.4-hez csak saját felelősségre!
-
dancsuri
veterán
USB 3G support list
3G dongle
3G WCDMAMY AUDIO 3G HSUPA
Vendor Model No.
HUAWEI E230
HUAWEI E176G
HUAWEI E160E
HUAWEI E182G
HUAWEI E1782
HUAWEI E1750
HUAWEI E1550
HUAWEI E180
ZTE MF633BP-1
ZTE MF633
ZTE MF637U3G CDMA2000/EVDO
Vendor Model No.
HUAWEI E150
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC156
HUAWEI EC1270
ZTE AC580
ZTE AC2736
ZTE Ac2746Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730 -
PLaci58
addikt
Így készül egy tablet
És így egy iPAD
Lenni kicci eltérés -
andras_koczi
tag
-
dancsuri
veterán
válasz
andras_koczi #129 üzenetére
-
PLaci58
addikt
válasz
Fecikee92 #96 üzenetére
Kipróbáltam a fehér hátlapost. Rádugtam XP-s gépre. Ugyanaz történik mint a Win7-nél.
A tabon megnyilik egy ablak:Ezután simán megjelenik meghajtóként a tablet SD kártyája (-i).
A z enyémnél nincs MTP lehetőség.
Ha neked az XP MTP-nek akarja felismerni, akkor jobb ha most feladod
Nem fog menni. Oprendszert kell cserélned Win7-re.Ha jól látom a fehér és szürke hátlapos mind HW, mind SW-ben eltérő.
dancsuri!
Nem tudom lementeni a romot. Androidról szinte csak annyit tudok, hogy szép zöld és hogy telefonokra rakják -
andras_koczi
tag
amit viszont elfelejtesz megemlíteni az az hogy az egyiken 403 míg a másikon 404 android van,ezt se hagyd le.
én a helyedben nem akadnék ki a különbségen az egyikben wmt 1200mhz processzor
a másikban aml 1000mhz processzor van,
míg a harmadikban már az os is más az előző kettőhoz képes hisz ott h12 a phone model és ott nem a tényleges mérés hanem a hardver id-cid id-jábol a maximum értékek lettek ki olvasva és adódtak össze ,tehát a tényleges mérés nem történt meg ,ez az aminek majdnem 8 000 ezer körüli az értéke.
a MyAudio 1008b tabok 4000 körüli érték a normális a hivatalos pontszám az antutu és a wmt szerint 4119..
MOST már megnyugodhatsz a 8000 ezres érték már alapból abszurd hisz hol van a mi tabunk egy galaxy 10.1-hez aminek a hivatalos értéke 8014 pont
-
dancsuri
veterán
válasz
kispatak72 #127 üzenetére
hát igen, a fehér hátlaposé ennek több mint a duplája
-
TomRy
csendes tag
válasz
andras_koczi #124 üzenetére
Isten őrizz, nem akartam senkit sem félrevezetni, vagy rossz tanácsot adni, ha esetleg félreérthetően írtam valahol, akkor az a véletlen műve
, csupán abból próbálok meg kiindulni amink van - a gyártó többi tabletének a frissítési megoldásából, illetve technikailag nem hagy nyugodni ez a dupla teljesítménykülönbség két
teljesen megegyezőegyformának hirdetett tabnál (a hátlap színétől most eltekintek), amit ráadásul ugyanazon a helyen, ugyanannyiért árusítottak. -
andras_koczi
tag
Sikerült már valakinek megoldást találni a google appok láthatóvá tételére ?
-
andras_koczi
tag
kedves qlstar és tomry...
ne ezért ne legyünk ennyire elszállva....a saját gyári rendszerét nem tudjuk hogy hogyan kell rá flashelni, nem hogy egy másik rendszert....
tomry !!
a bejegyzéseid szerint egyik boot opció sem a mi Tabjainkhoz van...
ezzel az erővel írhatjuk azt is hogy nyomjátok le a del vagy az f2 gombokat rögtön bekapcsolás után,
mert a wonder média netbookjain így kell...és akkor csodálkoztok hogy papírnehezék lesz a gépből !!!!!kedves mindenki !!
ezúton KÉREK MINDENKIT csak OLYAN dolgot mondjon -ÍRJON ami tényleg csak a MI TABJAINKHOZ ((series 10 1008b )) VAN
pl a myaudio 1008a jelzésű tab se jó nekünk mert MÁS a BIOSA és annak a kernelje teljesen máshogy particionál.
Tehát Hülyeségeket ne írjunk, ne rontsuk el -e fórumot és egy más gépeit azzal hogy nem közöljük le a teljes infót vagy háttér anyagot és hagyjuk hogy a másik butaságot csináljon, így is nagyon kevés a fóruma az 1008b tabnak ahol jelen is vannak emberkék.
Előre is bocsánat ha bárkit is megsértettem nem akarattal tettem de tényleg maradjunk a tényeknél és a gépnél.köszönet.
-
TomRy
csendes tag
Pont ezen tűnődtem, hogy vajon nem lehetséges-e, hogy egy másik ROM miatt jelez más chipsetet a gép. Hasonlóan, ahogyan Windows alatt a tesztprogramok egy része a driverek által megadott azonosítót írják ki: tehát egy dolog ami valójában a gépben van és egy másik amit a tesztprogram kiír. Nekem hihetetlen, hogy "ugyanaz" a termék ekkora különbségeket mutasson, ráadásul úgy, hogy ez nem annyira noname termék, hanem elvileg még firmware frissítés is lesz hozzá.
-
qltsar
veterán
az RKBatchtoolnak ROCKCHIP chipset kell!!! Se a szürke, se a fehér nem ilyen!
Arra pedig, hogy az egyik ROM-ot felraknád a másikra...felrakhatod, aztán viheted is vissza gariztatni, aztán vagy megvonják, vagy nem a garanciádat
!
A fentebb említett ROM-csere kb. azzal egyenlő, mintha egy HTC ONE X-re ráakarnád erőszakolni az Galaxy S3 ROM-ját. Teljesen más chipset, hardware-egységek --> más kernel, libek stbstbstb. egyszóval elég nagy butaság lenne...
-
TomRy
csendes tag
válasz
andras_koczi #113 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
kispatak72 #110 üzenetére
és az Antutu pontszámai?
(#112) TomRy
nem a kipróbálás a kérdés hanem a rendszer lementése.
(#114) shenmuedc
amit másolni akarsz csak a belső tárhelyen van jó helyen? memkarin nem jó?
-
shenmuedc
tag
Hogyan lehetne olyan mappát átmásolni az eszközre amiben több ezer file van, hogy ne tartson 1 napig? MTP módban egy őrület.
-
andras_koczi
tag
kedves tomry
a gond az hogy azt sem tudjuk hogy hogyan kell ezeket megflashelni.
én személy szerint 2 és fél napja próbálom a megadott hangerő fel+bekapcs gomb használatával
de semmi sem történik azon kívül hogy simán elindul normálisan...
az RKBatchTool -os opciót meg senki sem ismeri ,mivel annak .img vagy .pkg fájl kell
nekünk meg azok nincsenek
kérdés ::: neked vannak google apps-ok a menüben vagy neked sincs ?
űdv
-
TomRy
csendes tag
Merész kísérlet, de piszkosul kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagál a szürke egy másik, például fehér romra. Respect annak aki kipróbálja.
-
kispatak72
csendes tag
Üdv!
Beszereztem én is egy ilyen masinát egész jó csak egy két dolog zavar pl ha a főképernyőn hosszan megnyomom nem jön elő a menü csak "Válasszon tapétát innen" nincs lehetőség pl parancsikon, widget stb választására. Ha tehetem én ha lehetőség lesz rá és valaki leírja olyan igazi "parasztosan" hogy kell másik vagy eredeti Ice Cream Sandwichet vagy Jelly Beant rárakni rárakom mert ez a MyAudios rom elég szar. Amúgy szürke hátlapos és meg próbálom az eredményeket beilleszteni valahogy.
-
andras_koczi
tag
hali. Sikerült már valakinek frissítenie "" nipponka "" felhasználón kívül az ő általa említett bekapcs+hangerő fel
( power+volum up) gombokkal mert én kb 1- másél napja próbálom de semmi eredmény.Pedig minden ezred másod percben engedtem már fel a gombokat , az RKBatchTool megoldás hogy működik, mert az csak img vagy pkg fájlt hajlandó megnyitni.üdv -
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #106 üzenetére
szi a player 11 nek semmi köze hozzá.
az meg hogy milyen adat veszlik relatív sok függ a rendszeredtől (értsd OS).
a dokumentumok elvileg nem, de a könyvjelzőkről csinálj másolatot mielőtt belekezdesz.
ha meg adatod veszlik akkor meg azok vesznek amik a ma illetve a vissza állított időpont között volt-vanamik mindenképp elvesznek ez időbe eső DRIVEREK -programok stb stb..
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #104 üzenetére
rendszer visszaállításnál milyen adatok vesznek el? ha egy hónappal mint ahogy "ajánlottad" akkor az utolsó 1hónap?
-
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #102 üzenetére
kedves fecikee92.
amiket írsz és produkál a pc géped az abszolút NEM normális !!!!mindennek simán automatikusan kéne mennie.
Feltételezem a Windows Os -ed "" nem redeti"" direkt írtam így
ha mégis vagy sem , akkor is próbáld ezt !!!!!
1 állítsd vissza géped
start menü / minden program / kellékek / rendszereszközök / rendszer visszaállítás programmal
egy minimum 1 hónappal előtti azaz október közepi időpontra.
ha végzet a éped aztán próbáld meg a tabot telepíteni a fentebb írt módon.
Ha így sem lesz eredmény akkor sajnos az egész gépedet újra kell telepítened.
javaslom virus-spyver -és egyéb irtó programok helyett használj " microsoft security essentials-t"
üdv.
mivel utasításokat tartalmazó üzeneteket írtam
így ki kel jelentenem hogy felelőséget sémiért nem vállalok, értendő előzőekben ejtett üzeneteimre és hozzászólásaimhoz is
bocsika de ezt ki kellett írnom ...
-
andras_koczi
tag
Üdv mindenkinek. Nem tudom hogy nálam van csak, vagy csak nekem tűnt fel,de a menüben nincsenek azaz nem találni a Google applikációkat (Play store-Gmail-Talk-Contact-Map) , viszont a system/app mappában ott van mind.Tudja valaki hogy hogyan lehet ezeket a menüben láthatóvá tenni vagy kitenni őket az asztalra ?!?!?
mikor megkaptam nem tűnt fel ,mert a play nek van egy ikonja az asztalon de a menüben már annak sincs.
két nap után kezdtem keresni őket de semmi,leszámítva a system/app mappát.Gondoltam hogy én töröltem valahogy a menüből vagy az asztalról, hát csináltan egy rendszer törlést visszaállítást a beállítások menüből de semmi hatása .Ugyan úgy nincs egyik sem csak a play az is csak az asztalonISMÉTLEM
nem az a gondom hogy a google appsok nincsenek rajta,mert rajta vannak.
a gondom az hogy sehol sem jelennek meg,sem a menüben sem az asztalon ,,,azaz nem tudom őket elérni ,,,
csak a play-t azt is csak az asztalon ,
de ha onnan törlöm akkor az sincs seholmyAudio series 10 1008b tablet szürke hátlapos készülékem van.
A szoftvere gyári,
build száma: 4.0.3 ICS Ver1.5.0-20121031.090426
előre is köszönöm a válaszotok
-
Fecikee92
csendes tag
válasz
andras_koczi #100 üzenetére
megtaláltam köszönöm.A hiba még mindig fenn áll amint nyomok media transfer protocolra új hardver varázsló jön elő és ugyan úgy az a két lehetőség és ugyan az a hiba!
Megtaláltam driverek között gépemen ez van wpdmtpdr.dll és ő ilyet ír ki wpdmtp.inf
-
andras_koczi
tag
kedves fecikee92.
1 a Tabon bekapcsolod az usb debuging módot.
az usb debuging mod = usb hibakeresés mód-dal
bekapcsolni simán gépre dugás nélkül a tabon kell.1 beállitások
2 fejlesztői lehetőségek
3 usb hibakeresési mod - melletti négyzet buborékra böksz,hogy legyen benne egy pipa jel.folytatás ,folytatás ,folytatás
4 bekapcsolt alap állapotban rádugod a tabot a pc gépedre.
5 nem csinálsz semmit, hagyod hogy a pc felismerje és telepítse automatikusan.
6 majd ezután a tabon az információs sávon (jobb alsó sarok) ráböksz az usb 3 ágú villa szimbólumára
7 felugró ablakon ráböksz a "" Media Transfer Protocol(MTP) "" szöveg melletti kör buborékra.
8 a pc gép ujra érzékeli a tabot,de most másként és telepíti is azt automatikusan.
9 a pc gép a tablet telepítése után felugrik a pc-n az ""automatikus lejátszás "" ablak.
10 itt válaszd az "" eszköz megnyitása fájlok megtekintéséhez "" szövegű ociót.
11 megjelenik egy ablak melyben "belső tárhely" és egy "sd kártya " feliratú vincseszter ikonok lesznek mellettük hosszú sáv lesz látható melyek a szabad illetve a foglat helye méretét jelzik.amennyiben nem ez történik, úgy a pc géped drivere ami a sys32-ben található ,HIBÁS vagy túl sok van benne,
amelyek a tabra akarnak hivatkozni.javaslom a drivereid pucolását-karbantartását.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest