Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- iPad topik
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hozolek
csendes tag
Sziasztok,
Lszi segítsetek abban, hogy milyen Bluetooth-os billentyűzetet használtok, amit ajánlanátok?köszi
Zoli -
ktmt
aktív tag
Gondolom nem újdonság, de saját töltő elhunyt, kimérni nem tudom. Ha beviszem a Tescoba, akkor a gépet is ott fogják? Amúgy USB töltés rendben van, úgy még töltés közben használni is lehet.
-
Tacsi07
csendes tag
Létezik olyan tok a tablethez amibe beépített magyar billentyűzet van? Fontos lenne hogy ékezetes legyen.
Válaszokat előre is köszönöm! -
beldeczki
aktív tag
Köszi mindent, bevittem tescoba, alig akarták elfogadni. Mondták hogy nem is lehet használni 3G modemet ezzel a tablettal, meg minden. De amikor felakartak volna menni wifire, akkor vmiért nem ment fel így azt hitték hogy rossz. Elvileg most elküldték javításra, a hibákat feltüntetve. Majd írok, hogy mi lesz vele, + én is kíváncsi leszek hogy mit tesznek vele. Elvileg 2 hét.
-
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #494 üzenetére
Ez érdekes. Sajnos nem próbáltam ki az eredeti kábellel a boltban.
Egy biztos, hogy az APN lista csak akkor jelenik meg, ha már feljelentkezett a szolgáltatóra.
A 3 alapszolgáltató (Telenor, T-mobil, Vodafone) biztos, hogy benne van.
A kábelcserét érdemes még kipróbálni, mert nem hiszem, hogy több stickkel sem megy, főleg, hogy a támogatottak között vannak.
Én használtan vettem és nem volt hozzá OTG kábel, azért vettem egyet. -
beldeczki
aktív tag
Én pedig voltam az egyik T-Mobile-os ismerősömnél, mert telefont kellett cseréltetni, de vittem a tabletot is. Neki volt egy Huawei modemje (pontos típusára már nem emlékszem), de benne volt a támogatási listába, és nem csinált semmit. Még másik modemmel is próbáltuk, de semelyikkel se ment. Meg még azt furcsáltuk ha kézileg adtunk hozzá az APN listához szolgáltatót, akkor az eltűnik onnan, nem marad ott. Most vagy szoftver vagy kábel hiba, mivel nekem gyári OTG kábel van.
-
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #489 üzenetére
Ma megint bementem a tescoba, de most vittem a sticket is a saját OTG kábelemmel.
Amint rádugtam egyből villogott a stick és 3-4 sec alatt már fent is volt a 3G-s hálózaton. Az APN-nél pedig ott volt a Vodafone.hu.
Stick : Huawei K3520 HSDPA USB Stick (nincs a támgatottak között)
(Vodafone függő, Vitamax kártyával), kábel: ConCorde USB-OTG
Kisit meglepdött az eladó, mert nekik nem ment az MF-190-el.És már csak 32990,- Ft az ára
-
gabika318
aktív tag
A szürke "hátúra" továbbra sincs új vagy custom rom?
Rootolta már valaki a szürke hátút??? és mivel... -
beldeczki
aktív tag
Nagyon köszönöm a segítséget és az érdeklődést is.
Igen, bent van támogatott listában a ZTE MF190, azért is lett ilyen véve. Van ez a PPP Widget, de azzal se akar menni. Össze-vissza hülyül az egész. A fehéret is forgalmazzák még a tescoban? Vagy csere vagy vissza a pénzt, csak az marad már...
-
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #487 üzenetére
Sajnálom, hogy nem sikerült. Mint írtam, nekem a fehér van és azon megy.
Bent voltam a tescoban és megkérdeztem, hogy mi van a t-mobilos stickel?
A válasz: ezek a készülékek nem tudják a mobilnetet, ezért csak a wifit ajánlgatjuk.
Próbálták, nekik sem ment.
Holnap benézek és viszem a stikkemet. Kipróbálom mi a helyzet.
A támogatottak között benne van az MF-190. Ha benne van és azt írja a forgalmazó, hogy van 3G előkészítés, akkor meg mi az, hogy nem működik?
Eleve átverés a WM processzor és szerintem csak DDR2 RAM van benne, mert különben nem fele Antutu értéket kapna. Simán vissza kéne adni a pénzt. -
beldeczki
aktív tag
Tehát. Kábel jó, itt vannak rá képek amint egy usb pendrive van rádugva:
Itt rá van dugva a stick a tabletre:
Másfél óra után is üres az APN lista, lezárás le volt tiltva, tehát ment folyamatosan.
A stick és a hozzá tartozó SIM is jó, asztalin működik, a képen nem csatlakoztam, de csatlakozás is megy.
Szóval szerintem itt rendszer hiba van, + még nekem csak 4.0.3 van.
Tehát szerintem visszavitel lesz ebből.
Egyébként modem egy ZTE MF190, T-Mobile-os.
-
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #482 üzenetére
A jobb oldalon felül írja ki az állapotot.
Ha nem érzékeli a rádugást, akkor lehet a tablet hibás, a kábel és a stick is.
A sticket másik számítógépen tudod kipróbálni (legyen benne érvényes simm).
A kábelt és tabletet ki lehet próbálni egy pendrive rádugásával. Ha azt látja, akkor jók.
Ha sehogyse sikerül, akkor még be lehet menni vele egy tescoba és megkérni a tabletes eladót, hogy próbáljátok ki, hogy mi lehet a hiba. -
PLaci58
addikt
válasz
hogyorgy #483 üzenetére
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam. Ezeken a tableteken is lehet szoftvert frissíteni, csak nem olyan módon mint a telefonoknál, tehát nincs a menüjében netről való frissítés.
Ezekhez kb. 150-400 MB körüli mérete van a frissítő fájloknak és processzortól függ a frissítés menete. A 1008B esetében belső SD kártyáról történik a frissítés, tehát oda kell bemásolni a fájlokat és speciális billenytű kombinációval (esetünkben "Vol -" és bekapcsoló gomb együttes nyomásával) lehet elindítani a frissítést.
A frissítésnek több szintje van:
bootloader -> ez a legkényesebb része a dolognak, ez hajtódik végre minden bekapcsoláskor és ez teszi lehetővé a frissítést. Olyan ez mint a PC BIOS-a.
kernel -> ez kezeli a HW-t, ez tartalmazza a drivereket, esetünkben ez egy Linux kernel 3.0.8
operációs rendszer -> Android 4.0.4 vagy 4.0.3, ez teszi lehetővé a felhasználónak a készülék kezelését, megszabja a megjelenést, menüket és az elérhető szolgáltatásokat.
Patch (APK) -> ezek az androidon futtatható gyárilag telepített programok kiegészítései, amik javításra, cserére kerültek a fejlesztés során vagy kimaradtak a frissítő csomagból.Kicsit bő lére eresztettem, de talán így teljesebb a kép. A telefonok általában csak az utolsó részt frissítik a netről, esetleg kiírják, hogy van újabb android verzió.
A frissítés nem kockázat nélküli dolog. Hibás fájl, frissítés közben lemerülő akkumulátor a készülék halálát okozhatja! -
hogyorgy
csendes tag
Eddig csak neten néztem, hogy mi a legújabb android a táblához, de a menüben is van valahol olyan frissítés gomb, amit ha megnyomok, kiírja, hogy a legfrissebbet használom, vagy van-e újabb? Telós androidon találtam, de ebben nem futottam még vele össze. Ha látta már valaki, írja már meg nekem, hol van... köszi.
-
beldeczki
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Egyik ismerősé és most nálam van. Szeretné most már tudni, hogy meglehet csinálni valahogy vagy nem. Mert ha nem, akkor megy apróra.
-
gabika318
aktív tag
-
beldeczki
aktív tag
Üdv mindenkinek!
MyAudio Tablet Series10 1008B szürke hátlapú. 3G-t nem sikerül megcsinálni rajta sehogy se... Rádugom azt semmi. APN listában hozzáadom T-Mobile-t, de nem marad ott listában. Letöltöttem PPP Widget-et is, rootoltam is, hogy tudjam használni. De ezzel az app-al hülyül az egész rendszer. Felérzékeli, azt magától felmegy netre, közbe programban nem látszik semmi, csak hibát jelez (net az van ilyenkor). Ha beállítom egy másik módszerrel, akkor pedig amikor ráböknék tárcsázásra, kiírja hogy töltsem ki beállításokat a programban. Ebben az a röhej, hogy minden ki van töltve. (majd tolok róla képet)
Valaki tudna segíteni?
Üdv.: beldeczki
-
bzee
csendes tag
Sziasztok!
Aki rootolni szeretne egyszerűen egy kattintással (szürke hátlaposon kipróbálva) az innen letöltheti az
SRSRoot for Android nevű programot.Link: [http://www.srsroot.com/]
* Az esetleges károkért felelősséget nem vállalok!
-
szapeboy
tag
Kijelzőt a MyAudio Tablet Series10 1008B-hez honnan lehetne beszerezni? Sajnos nem nagyon tolerálta a rákönyöklést...
-
PLaci58
addikt
válasz
R3plica70 #466 üzenetére
Mit jelent, hogy érzékeli?
A beállítások/3G-nél mit ír ki felül amikor rádugod?
Nekem fehér hátlapos van és úgy tudom a szürkének más a menüje kicsit, de lényegében nem lehet túl nagy eltérés.Ha jól tudom, akkor a tablet érzékeli a rádugott sticket, elindítja a háttérben a mobil (3G) kliens programot és kezdeményezi a stick kapcsolódását a mobilhálózatra. Amikor megkapja a mobil hálózat adatait, akkor jelennek meg az APN-ek. Gyárilag benne van a t-mobilé is. Ezt csak akkor ismeri fel, ha 30-as mobilhálózatra csatlakozik fel a stick.
Ven benne érvényes sim kártya? (tudom buta kérdés, de bármi lehetséges)
A képeken a tescos hálózatra kapcsolódik, ami a 216 / 70-es hálózaton megy (voda), így felhozza a vodás és az általam létrehozott tescos APN-eket is.
Az MCC: 216 (country code: hun)
MNC: 30 (network code: t-mobil)
Ezen két adat alapján ismeri fel és jelenik meg az APN (vagy APN-ek)
A többi beállításnak is jónak kell lennie, hogy fel tudjon kapcsolódni a netre.
Tudtommal a t-mobilos beállítások benne vannak és nem kell semmit átírni, ahhoz, hogy működjön. -
R3plica70
aktív tag
Az előzőhöz még hozzátartozik, hogy 3G adatforgalom engedélyezve van de hiába mert APN-t nem lehet elmenteni. Az APN lista üres, új létrehozásával kitöltöm a szükséges adatokat majd mentés és ugyanúgy üres marad az APN lista
-
R3plica70
aktív tag
Hi
Végig olvastam az egész topicot, de az alábbira nem találtam leírást és segítséget kérnék hozzá :
adott egy szürke hátlapos 1008B és T-Mobilos Huawei E173 USB modem ami benne van a support listában. Ha rádugom a készülékre akkor érzékeli az USB-s eszközt az annyi...mit kell beállítani és hol, hogy 3G-vel működjön az internet ?
Köszönettel :-) -
dancsuri
veterán
ezzel a TC pluginnal háttértárként látja mindkét SD kártyát a TC, elérési ut: TC / Hálózat / MediaAudio2 / USB1
-
kenny00000
csendes tag
Sziasztok.A MyAudio Tablet Series10 1008B Játékokra alkalmas?pl. gta,minecraft,dead trigger,dead space. hasonló grafikájú játékokat elbír?véleményteket,tapasztalatotokat szeretném.
-
hogyorgy
csendes tag
Ez a tok kérdés érdekes dolog.
Nekem eddig a tok azt jelentette, hogy amiben hordozhatom a táskámban, anélkül, hogy baja essen. Csináltam egy monitorokhoz adott erősebb szivacsszerű anyagból és egérpadokból egy borítást, amit a végén egy méretre hajtogatott kartonpapír dobozba teszek. Így nem kell félnem, hogy a kulcs, egyéb dolgok kárt tesznek a kijelzőben vagy a tabletben. Nekem ez a tok, és amit linkeltél, az tartó... Viszont akárhogy is hívom, nagyon tetszettek az ötletek!
üdv. -
TomRy
csendes tag
válasz
sniper112 #458 üzenetére
Tok:
Ezt megcsináltam csak egy kicsit másképp - ha nincs üres tok, akkor 300Ft a Tetthely egy része a hiperekben kiváló tokkal
: http://www.instructables.com/id/Adjustable-tablet-stand-with-DVD-case-Touchpad-/
Ez meg jónak tűnik:
http://dx.com/p/stainless-steel-folding-stand-holder-for-ipad-ipad-2-other-tablet-pc-red-105296 -
sniper112
aktív tag
hello.én is írnék egy pár dolgot mert én is nem rég vettem ezt a szürke tabletet és elég sok mindenre ad lehetőséget, én pl leteszteltem az usb részét az otg kábellal és a full hd videot a 3dset simán lejátszotta az usbn keresztül az mx playerrel .fel is merte a 2 terrás vinyómat is. ezen kívül simán működik vele az usb hub vagy elosztó amivel így rá lehet dugni a pendrivet meg pl a microsoft vezetéknélkülis bill egeret is simán felismerte és kezelte így akár a tvvel összedugva hdmi kábellal lehet rajta netezni. és könnyedén gépelni vele bár azért angolként ismeri fel a billt szóval máshol vannak a dolgok meg így ékezet sincsen de így is elég jó.
viszont engem az érdekelne hogy tartót lehet e vala milyet kapni mert azért néha úgy volna jó nézni egy kis tartóval amit lehetne állítani. -
kenny00000
csendes tag
Sziasztok.A MyAudio Tablet Series10 1008B Játékokra alkalmas?pl. gta,minecraft,dead trigger,dead space. hasonló grafikájú játékokat elbír?véleményeket,tapasztalatotokat szeretném.
-
hogyorgy
csendes tag
válasz
alexix2999 #453 üzenetére
Én nem tőlöm USBről.. mindig estére feldugom, és így bírja a napi nyösztetést.. de ha mégsem, akkor bedugva is tudom használni.
-
hogyorgy
csendes tag
válasz
alexix2999 #453 üzenetére
Sajna nem tudom, lesz-e frissítés. Küldtek egy kérdőivet a myaudiótól.... kitőltöttem, irtam is nekik az egyén rovatba, hogy frissités kéne... meg persze szóvá tettem, hogy amlogic cpu-t igérnek az oldalon, de wondermediat kaptam.... Ti is kaptatok kérdőívet?
-
alexix2999
csendes tag
Hi
Nekem tök jól működik a szürke!
6,5 órát néztem rajta filmet!
Továbbra se értem, miért nem lehet USB tölteni? Vagy legalább szinten tartani!
Vennék rá másik védő fóliát, valaki esetleg tudja hol lehet?
Mikor lesz android frissítés?
köszi
alex -
hogyorgy
csendes tag
válasz
BitMaster #451 üzenetére
Első gondolatom az volt, hogy olvasd el az előzményeket, már volt szó róla, utána eszembe jutott, hogy pár hozzászólással ezelőtt már meg is kérdezted ugyanezt, kaptál is rá választ, hogy nincs más...
Nem értem a kérdést innentől kezdve.... Nincs más, tehát nincs frissítés sem, és semmi más sem... sajnos. -
BitMaster
csendes tag
Sziasztok. Bocsánat ha hülyeséget kérdezek ,de még csak most ismerkedem ezzel a tablettel. Ennek ilyen kötött a rendszere hogy nem lehet rárakni másfajta rom-ot ? Szürke hátlapos van nekem. Meg frissítsé menüpontja sincs .
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Tegnap tescoban találkoztam egy ilyen tablettel igaz a 9.7"-os testvérét nyöszörögtettem kicsit de ahogy néztem ugyanaz a vas van bennük szóval sok különbség nem lehet... max annyi hogy a 9.7"on kevesebb a pixel így valamivel pörgősebb lehet a rendszer, de lényegen nem változtat árban sok különbség nincs és nekem a fórum téma alanya a 10"-os lenne a választottam..
a rendszer sebességéről némi fogalmam lett a 9.7"os élmény után ( sajnos meglepően gyorsan igen heves dadogásra tudtam késztetni, bár nem kíméltem szerencsétlent ) ami jobban érdekelne hogy játékokkal hogy boldogul? főként könyvet olvasni és videózni kéne a gép de azért gyengébb pillanataimban néha játszanék is rajta... PES2012 alap ha az nem megy röccenés mentesen bármikor akkor sajnos esélytelen a gép.. de amennyiben ez nem jelent neki gondot azért érdekelne egy - két komolyabb játék is mondjuk valami NFS Most Wanted vagy ShadowGun féle csoda...
telefonom ( motorola motoluxe ) átlagos használat mellett ha naponta 1-2szer nem indítom újra hajlamos mocskosul belassulni ezért kérdezném hogy ez a tábla ha mondjuk szinte egész nap a kezembe van és folyamat szalad egy könyv az aldikon és néha néha esetleg netezek egy kicsit talán befigyel 1-2 sorozat rész is mennyire lassul be? ha egyáltalán belassul...
találtam youtube-on handson videót ( legalábbis ha ez a típus volt ) de csehül nem igazán beszélek szóval nem sok mindent értettem ami igazán érdekelt volna ( fent leírtak ) arra pedig nem igazán kaptam választ
kérésem az lenne hogy vmelyik kedves magyar tulaj nem hajítana össze egy ilyen kis videót amin kis böngészde youtube játék miegymás szerepel?
nagy nagy köszönet előre is nagyot segítenétek a döntésben
-
hogyorgy
csendes tag
válasz
andras_koczi #435 üzenetére
András! Szürkére hogy tudtad a vibert feltenni? Vagy neked a szürkén is 4.0.4 van?
-
Delerium
senior tag
Kezdek berágni a MyAudiora, elballagtam a tescoba, hogy van-e valami részeredmény. Kedvesen azt mondták várjak még 2 hetet. Így csak 7 hét lesz a szerviz
-
BitMaster
csendes tag
Megéri a szürkehátlapossal valamit kezdeni? mást rakni rá vagy valami?
-
BitMaster
csendes tag
Sziasztok. Vásároltam én is egy ilyen gépet. Tetszik meg jó ,de az lenne a kérdésem hogy az mennyire igaz hogy windowst is lehetne futatni Android mellet ?
-
barta29
csendes tag
En le sem tudom tolteni a vibert,azt irja nem tamogatott.szurke hatlaposom van.
-
Delerium
senior tag
válasz
andras_koczi #435 üzenetére
De elvileg Viber telefonszámokat hív/ír nem? Sim nélkül akkor minden számot bepötyögsz a Viberbe és úgy hívod/írsz? Pontosítva, skype, msn stb e-mail címhez van kötve Viber/WhatsApp meg telefonszámhoz a hívó felé. Holnap vagy holnapután visszakapom és akkor megnézem ez engem is nagyon érdekel.
-
andras_koczi
tag
Ja még annyit hogy a vibert nem érdekli, hogy honnan van a net, sim vagy wifiből,a lényeg hogy legyen. Üdv.
-
andras_koczi
tag
Szia nekem is szürke van és simán megy a viber.A sim pontosabban egy elérhető telefonszám csak a regisztrációhoz kell. Mivel ip alapú program igy gsm hang modult nem igényel.Lásd skype msn és a többiek ,a viber annyival más hogy itt nem emailcim az elsődleges comunikacio, hanem telefonszám, amit net azaz adatlapcsolat alapján ér el. Ha nincs neted, nincs viber ingyen hívás sem, de akkor fel is ajánlja a normál gsm alapú hívást. Üdv.
-
hogyorgy
csendes tag
Ugye még nem volt szó arról, hogy a szürke 4.0.3 ROMmal nem megy a viber? Tud valaki rá megoldást?
-
PLaci58
addikt
válasz
Delerium #429 üzenetére
3D Flip Clock & Weather widget nevű órát használom.
Nem is figyeltem, hogy magyar a lelkemA meglátásod jó, tényleg hiányzik az állapotsor.
Ezt rootolt készüléken a full!screen programmal lehet elérni.
Nagyon kulturált kis program.
A play sajnos nem mindig találja meg, pedig ott van.A másik "érdekesség" a képen a processzor órajele. A gyári minimális 200MHz helyett 100MHz van beállítva. Ez az akkuidőt növeli valamennyivel, főleg böngészésnél.
A jobb alsó sarokban levő adatlapot nem tudom mi hozta fel
Lehet, hogy a screenshot programban állítotam be valamit. -
barta29
csendes tag
Ja és van egy 32 gigás kártyám hozzá az szintén eladó.Esteleg ilyen árban laptopra cserélhető.
-
barta29
csendes tag
Sziasztok.Nekem van egy szürke hátlapos tabom eladó ha valakit érdekel,kettőt vettem és az eggyiket eladnám.1 hónapos kifogástalan,adok hozzá egy hdmi kábelt,és egy asztali tartót üvegből csináltattam.
-
doleris
csendes tag
Köszönöm!
-
doleris
csendes tag
Szisztok!
Azt szeretném kérdezni, ha lenne mondjuk telenoros mobilnetes stickem, akkor azt tudom használni a tabimhoz igaz? -
andras_koczi
tag
Üdv ismét mindenkinek újra vagyok
...
na twhát a program neve ami megtudja osztani a gps-t wifin keresztül más eszközzel az a " Pc Advanced Remote " ... elindítod majd a beállításainál engedélyezed az érzékelők megosztását.és voilá van gps a tabban.
-
Delerium
senior tag
Nekem az a magas, hogy a szürke ami ugyanennyibe kerül azzal semmi gond nincs. Oké más a proci meg kb. az egész, de akkor is. 70k-s tabnak tökéletes az érintése... ez duma tőlük. A telefonom is egy alsó kategóriás mégis úgy érez mint egy drágább, ez a dolga. Fentebb erről az ár-érintés dologról már írtam. Egyszerűen sz@patják a vevőt. Ez a biznisz. Én visszavittem ezért, kifizettem. Nem várok csodát tőle csak egyszerű, mindennapi használhatóságot. A kedves szervizes kolléga ilyen modorral meg elmehet a francba, egyelőre én vagyok a vevő és mindig nekem van igazam ha tetszik neki ha nem.
-
-
ktmt
aktív tag
Karácsonyra beszereztünk egy ilyet, gondoltuk jó ár-érték arány, dolgozni nem szeretnénk vele. De a az billentyű miatt lehangoló néha a böngészés is. Van erre már megoldás (beállítás, ROM, kalibráció)?
Amúgy fehér theát 4.0.4-es verzió. -
PLaci58
addikt
válasz
specialized1 #411 üzenetére
Nem változtattad meg a myaudio jelszavad?
Ugyanazzal a névvel, jelszóval megy, amivel eredetileg beregisztráltál.
Engem éppen most szívatott meg, mert elfelejtettem a jelszavam és megváltozattam. Az újjal nem engedett be, de szerencsére megtaláltam az eredetit.
2 évig érvényes és ,hogy mi lesz azután, azt csak a support tudná megmondani. -
-
barta29
csendes tag
válasz
specialized1 #409 üzenetére
Hello,beregisztralsz az oldalon,amit kaptap kis papirt a gepedhez,az azon levo kodokat megadod.Attol fugg mit akarsz zenet letolteni,vagy tevezni,utana a jobb felso sarokban lessz olyan hogy bekuldott kodjaim,egy hosszu szamsor,azt kell megadnod,es kesz.
-
hogyorgy
csendes tag
A 30 GB-os tárhely 2 évig ingyenes. Utána van valakinek tudomása arról, mennyibe fog kerülni? Nem találtam rá célzást...
-
hogyorgy
csendes tag
Kipróbáltam a hdmi kimenetet is. Nagyon szép képe van. Kerestem egy fullHD 3D videót a youtube klienssel és bekapcsoltam a 3D-t a TVn. Feldobtam a szemüveget és hihetetlen szép volt a látvány. 3Dvel fullHDben szépen akadás mentesen ment a masina.
-
Tacsi07
csendes tag
Meglehet vhogy oldani, hogy youtubeon zenét hallgatok és böngészek közbe egy másik oldalt? Mert amint átlépek egy másik lapra a youtube megáll.
-
hogyorgy
csendes tag
válasz
dancsuri #401 üzenetére
Igazatok volt, amire nekem kell, arra nagyon jó. (Netezni, filmet nézni, egyszerűbb alkalmazásokra, vnc, időjárás stb...)
Kijelzőjét annyira lehúzták páran, hogy rosszabbra számítottam. Töltője jól megy, töltés alatt is jól lehet használni. SD kártyát is könnyen vette. Nekem a beépített lejátszóval sem röcsög vagy sípol a lejátszás. Eddig minden pozitív. A HDMI kimenetet még nem teszteltem. Nincs kábelem....
Még tanulnom kell az androidot, mert a mobilom még symbianos, így semmi gyakorlatom, mindent időbe kerül megkeresni.
Összességében tehát nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest