Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
válasz
Geri0315 #649 üzenetére
Nekem első körben visszaküldték, hogy jól működik (annyit tettek, hogy kicserélték a töltőt). Mondtam, hogy de nem. Ismét elküldték a szervizbe, 3 hét után elkezdtem a Tesco nyakára járni és beszélgetni a miskolci szervizzel. 2 nap múlva javíthatatlanná nyilvánították és visszakaptam a vételárat. Reménykedj, mást nem nagyon tudsz tenni.
-
Delerium
senior tag
Kezdek berágni a MyAudiora, elballagtam a tescoba, hogy van-e valami részeredmény. Kedvesen azt mondták várjak még 2 hetet. Így csak 7 hét lesz a szerviz
-
Delerium
senior tag
válasz
andras_koczi #435 üzenetére
De elvileg Viber telefonszámokat hív/ír nem? Sim nélkül akkor minden számot bepötyögsz a Viberbe és úgy hívod/írsz? Pontosítva, skype, msn stb e-mail címhez van kötve Viber/WhatsApp meg telefonszámhoz a hívó felé. Holnap vagy holnapután visszakapom és akkor megnézem ez engem is nagyon érdekel.
-
Delerium
senior tag
Nekem az a magas, hogy a szürke ami ugyanennyibe kerül azzal semmi gond nincs. Oké más a proci meg kb. az egész, de akkor is. 70k-s tabnak tökéletes az érintése... ez duma tőlük. A telefonom is egy alsó kategóriás mégis úgy érez mint egy drágább, ez a dolga. Fentebb erről az ár-érintés dologról már írtam. Egyszerűen sz@patják a vevőt. Ez a biznisz. Én visszavittem ezért, kifizettem. Nem várok csodát tőle csak egyszerű, mindennapi használhatóságot. A kedves szervizes kolléga ilyen modorral meg elmehet a francba, egyelőre én vagyok a vevő és mindig nekem van igazam ha tetszik neki ha nem.
-
Delerium
senior tag
Még 2 hét és visszakapom a szervizből. Akkor majd írom mit válaszoltak a problémámra. Utána lehet majd kérek tőled egy pontos beállítást amivel sikerült megoldani a jó érintést. Egyébként a csúsztatással nekem sem volt gondom csak gépelni nem lehetett, meg rábökni valamire. Kifizettem, gari van, legyen olyan amit tudok használni. Erre jött az olcsó, miért várok sokat. Ismerősöm Concorde-ja 20k-vol és hibátlanul érez mindent ott ahol kell így nem az ár a meghatározó.
Ja igen, megtennéd nekem, hogy rádugod 220-as töltőre és úgy próbálsz gépelni? Nekem össze vissza írt mindent
-
Delerium
senior tag
válasz
hogyorgy #379 üzenetére
Dancsuri mondta a pontos megfogalmazást, gari nélkül félár, de azért érdekelne, hogy hol a garanciája egy viszonylag frissen kiadott tabnak. Nem hinném, hogy valaki megvette és elkeverte mert azért arra csak vigyáznék. Lehet valami suskus van a dologban. Ha meg is veszed, alkudj még az árból egy ötöst és mindent vizsgálj meg, hogy megy-e. Wifi, memkari, érintő, meg szinte az egészet.
-
Delerium
senior tag
válasz
hogyorgy #374 üzenetére
Szerintem nem érdemes gari nélküli műszaki cikket vásárolni, csak ha nagyon olcsó vagy 100%-ig biztosak lehetünk benne, hogy hibátlan. Most 35k boltban a tab, használtan olyan 25-30k között mozoghat állapottól függően. Gari nélkül inkább 25, de nagyon fontold meg a dolgot.
-
Delerium
senior tag
Na akkor ha jól látom a dolgokat, akinek fehér hátlapos van az jobban szív mint akinek szürke. Írjatok véleményt a szürkéről ha lehet, hogy kijelző érzékenység ha nem is Retina pad, de pontosan érez mindent, ott ahol kell?
-
Delerium
senior tag
Az itt leírtak alapján a szürkének már nincs ilyen baja, hogy az érintője, hát..hogy is mondjam nincs a toppon. Rettentő frusztráló vele gépelni vagy valamit csinálni ami precizitást igényel. Szerintem a fehérnek valami szoftveres baja van, mert hol jó volt, hol nem. Gépben lakozó szellem lehet a hibás
-
Delerium
senior tag
Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál egy kicsit akkor észrevennéd, hogy nekem is ilyen tabom van, csak már 2X van szervizben a kijelző miatt így egy kicsit negatívan állok hozzá. Beírtad a fórumba, hogy mindenki hülye aki visszaviszi, így miről is beszélünk? Lenézed az embert mert ugye mindenki hülye csak én vagyok fluxuskondenzátor. Részemről nem akarok vitázni többet.
-
Delerium
senior tag
200k-s tablet érintési tulajdonságát elvárva? A Concorde tab 7" 20k és mégis patentül érez mindent ahol kell. A 1008B a közelében sincs még annak sem. Írásod szerint a a segghülye csoportba tartozok mert visszavittem
Ingem, magamra vettem
33k-ért legalább az elvárható lenne, hogy érezze az érintés bármely formáját, ne kelljen már átbökni a tabot, hogy legyen valami.
-
Delerium
senior tag
Egy röpke off téma kérdés. Valakinek sikerült bármilyen módon kapcsolatba lépni a Myhelp-el?
-
Delerium
senior tag
-
Delerium
senior tag
válasz
andras_koczi #277 üzenetére
Az érintő nem akarta az igazat, érintés mint olyan nem létezett csak ha egy ideig ott tartottam az ujjam. Már 2X pihen Miskolcon 1 hónapig.
-
Delerium
senior tag
Ismét szerviz, már többet van ott mint nálam. Kezdem megutálni a MyAudio-t.
-
Delerium
senior tag
Visszatérve a 1008b-re ki, milyen appot pakolt rá ami könnyíti a használatot?
-
Delerium
senior tag
Erre a vacsi új/használt dologra azt tudom mondani amit jóanyám is szokott. Más levetett vackát ne vedd meg. Nem konkrétan a Te tabodra gondoltam hanem csak általánosságban. Speciel én sem szeretek használt terméket vásárolni, lehet ez csak bizalmatlanság, hogy ki tudja, hogy használta mit csinált stb. Én az újra szavazok.
-
Delerium
senior tag
Én meg vagyok vele elégedve. Kritérium volt nálam a minél nagyobb kijelző. Ár-érték arányban ez nyert. Megláttam megvettem. Volt vele egy kis macera ami szervizbe kényszerítette de a saját hülyeségem miatt volt. Én azt mondom 32990-et megért.
Ipad? Nem-nem, Sony nem tudom mi tab. Most vette egyik ismerősöm aranyé' na arra azt mondom húbazzeg. -
Delerium
senior tag
válasz
lehasznalo #220 üzenetére
Szerintem kezdő tabnak ha 10'-at keresel akkor ennyi pénzért ez a legjobb. Főleg ha sikerül egy fehér hátlaposat kifognod. De ha jól tudom akkor 32k-ért lehetett megvenni. Lehet azóta emelték az árat. Sz.fehérváron már egyik Tescoban sem találtam.
-
Delerium
senior tag
Quadrant szerint csak 600mhz-en fut a proci ez majd valami appal remélem root nélkül is orvosolható lesz.
-
Delerium
senior tag
Wifi beállítások alatt csak nekem nincs olyan, hogy állandó kapcsolat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest