Hirdetés
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Telepítettem az új Romot!Köszi Deception igen hasznos munkáit és persze MINDNKIÉT aki próbálja ezt a készüléket minél tökéletesebbre fejleszteni..nem egyszerű:-)...szóval az én tapasztalataim:az utcsó Romom:Gadmei 10.26-os volt...most a 11.28 asal talán kicsit gyorsabb.. viszont szerintem a görgetés akadozik...a Wifit most is eldobja....csúszka nélkül is...lehet fel kellene tennem a phantom build.propot...és lehet h nem a gyári launchert kellene használnom...nem tudom...véleményetek szerint mi az ideális...már tényleg nem tudom...Köszi a válaszokat...játékokat még igazán nem próbáltam...HDMI vel szintén akad...ezt sem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest