Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
zsolt64555
üzenetére
Zsolti, a lényeg az, hogy volt nemrég pár tucat hozzászólás, amiben a root-ot taglaltuk.
Abban az időszakban sokan megpróbáltuk a 09.23-as gyári MyAudio Romot, egy moddolt, friss build.prop-pal fűszerezve. Ehhez kellett a root és a leírásnak megfelelően tökéletesen ment mindenkinél, aki rájött, hogy melyiket kell mappástól, melyiket ZIP-ként a kártyára másolni. De a lényeg, hogy a leírást követve nem lesz gond és a Root működik! -
cekkk
veterán
válasz
zsolt64555
üzenetére
Hasonlóan jártam el mint Decepticon, bár én tüzet raktam és közben körbe körbe ugráltam és hip-hop már fel is ment a root

Szerinted, ha nem működne, akkor kint lenne az első hszben?

Meg ugyan vannak olyan bénák mint én is
, hogy nem megy minden elsőre nekik, és itt kérünk segítséget, de ettől függetlenül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, hogy nem megy minden elsőre nekik, és itt kérünk segítséget, de ettől függetlenül működik.