Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orientbio #3484 üzenetére
A 10.11 rom a 1200mhz es gadmeiekre valo,a 10.26 az ugyanaz mint a 10.27 es ez valo az 1512mhz gadmei e8hd ra,nem volna szabad lassan felelednie ,egybol mennie kene a tabnak a kepernyozar oldasa utan. Ez uj hiba a napokban olvastam rola eloszor ,ilyet nalam nem csinalt..amugy nalam a 10.23 myaudio rom root utan phantom buildproppal az volt leggyorsabb, a gadmeies rom csak azert volt fent mert lehetett vele dual displayt hasznalni(kepernyo tukrozes)
-
En se szidtam mig nem volt ra okom,de amennyit szivtam vele hidd ,még turelmes is voltam. Az teny hogy egy ilyen kicsit geeknek mint en is vagyok a szinte hibatlan eszkoz a megfelelo,de a myaudio minden volt amit vettem csak az nem,lehet hogy az a baj higy augusztusi darab volt,de csak a baj volt vele,es ezek tetejebe a miskolci szerviz benazasa is meger egy miset... Amugy kivanom hogy hasznald egeszseggel es nagyon sokaig hiba mentesen ,problemak nelkul..azt vallom maga a tablet akar jo is lehetett volna...
-
-
válasz
Fritz Teufel #3477 üzenetére
Azt az egy hibatlan darabot meg ki kell allitani,peldat statualni a kinaiaknak hogy,hogy mertek hibatlant osszerakni, még ha a nagy szamokmtorvenye szerint ez benne van a pakliban....
-
-
-
-
Probaltal mar egy recoveryt nyomni wipe /data,cache,media pertition ? Ha igen akkor gyari romot fel es irany a szerviz,ne szenvedj vele...mindegy szoftveres a vagy hardveres gond ,szerintem nem fogod tudni megoodani,bizd a szakemberekre
2 doboz andaxin es mehet a szervizbe ,aztan csak turelmesen varni es szedni a nyugtatot hogy mikorra lesz vegre keszen...ha modod van ra az uzletbe add le ahol vetted..
Cekk
Ha van mod ra egy ellensegednek add el,az ideg roviditse az o eletet,na de komolyra forditva a szot,probalj inkabb csereutalvanyt szerezni,aztan ha nagyon nem jon ossze es csak javitjak ,akkor add el valami bevallalos emberkenek,amugy a tablet a myaudio outletben 35e fel ev garival... -
Egesz pontosan inkabb azt mond hogy beragad a mag,emiatt el kezd darbosan mukodni,youtube szaggat rajata es egyebb alkalmazasok is megerzik ezt,neked meg az agyad eldurran tole,a wifi milyen rajta,teszteld engedd kijelzo zarra aztan kuldj neha emailt magadnak hanem erkezik meg akkor azzal is vannak gondok...cpu orajel rendben van ,ellenorizd azt is ,ha alacsonyabban tempoval megy mint ami ra van irva azt is vetesd fel a hiba listara...akku ido milyen ? Ugye ha jol emlekszek te voltal aki nyuzta az elejen hogy kikojjon minden hiba? Nem neked rimankodtunk hogy ne vedd meg? De azert keszulj ra nem lesz rovid menet,hacsak nem javult a szerviz munkaideje,anno elerni se lehetett oket ,ha meg sikerult hmmm nem voltam tul baratsagos veluk..
igaz neked nem a szervizt hanem a mm kell majd piszkalni,ha tul sokaig lenne oda a termek kerd a panaszkonyvet is es toltsd ki rendesen ,irasd ala veluk 1 peldany a tied ,a panaszodra 30 napon belul kell valaszolniuk...de ezzel akkor elj ha nagyon sokaig oda van a tableted,egybol nem lesz csere....
-
Samsung galaxy tab 2 p5110 lett belole Deception ajanlasara hallgatva
annyira elegem lett a kinai cuccokbol (bar csak a myaudio volt itthon ilyen)hogy nem mertem megint valami kiniba beleugrani,reteknek eleg volt a 808dcc legalabb egy hetet elvett az eletembol ,a szerviz toketlensege...tudom nem egy kategoria a ketto,de a viszonylagos olcsosagert azert tobb varhato el. A fentebb irt hibak mindegyikebol kijutott nekem,e mellett 150 napbol 67 szervizben...na a vegerenelgurult a gyogyszerem,nem csak a szervizrol de a medias ugyfelszolgalatosrol is lehuztama kersztvizet,igaz aztan bocsanatot kertem tole,mert tudom nem az o hibaja hogy ceguk ilyen remek muszaki cikket forgalmaz...emiatt tolem senkimse varja hogy a myaudiot mint eszkozt javasoljam neki,a meglevo tudasommal szivesen segitek ha gond van..
...tobb forumon is ott vagyok nyomon kovetek jo par eszkozt, sajna megbizhatosag teren a myaudio nincs a csucson,a szerviz meg szot sem erdemel...
-
31 nap utan se kell penzt vissza adni,ha van megfelelo ugyanolyan ,de hibatlan cserekeszulek,de mivel olyan nincs a 808dcc bol gondolom emiatt kaptam utalvanyt,amugy a mm ben megmondtam az 6gyfelszolgalatosnak ,ha ugyanezt a sz@.t adjak helyette akkor tesztprogram elo ,es az osszes dobozt kibontatom veluk,de nem volt ra szukseg ,mert nekik mindegy mire de naluk koltsd el a penzed...igaz est se tehetik meg,de mivel volt olyan tab ami megfelelo volt nekem azt hoztam el rafizetessel. Amiket kerdezel vagy felvetsz azon tul vagyok,beszeltem anno a fogyasztovedelemmel a jogaimmal kapcsoltban,miket kovetelhetek es miket nem ...stb.Amugy a hulye azert nem vagyok boltban meseltek hohy a myaudio szerviz velem meg gyors is volt,mert van olyan eszkoz naluk hogy a gazdaja mar 50 napja varja a javitast ....de volt aki debrecenbol elment a szervizbe miskolcra mert nem hitte el hogy ennyit packaznak vele...
-
-
válasz
rumos14 #3450 üzenetére
Hat ezekben volt reszem,igen igazad van nem voltam elegedett vasarlojuk,de ha figyelmesen atolvasnad a forumot ,akkor lathatnad eleg sokunknal elofordultak hibak,az teny specifikaci alapjan jo tablet lehetne,de sajna nem az mert tul sok hibaval rendelkezik.amugy ha tabot nezel akkor inkabb a wayreq 100dci...tudom10 col ,de a wayreq jobban megvalogatja a gyartot mint a miskolci ceg a la myaudio. Amugy a kiskaput a szerviz tette be nalam,de orulok neki mert nem vettem volna meg a mostani tabom ami 10 orat lazan elmegy,nincs gondom vele,nem lassul,nem kell romolni,rootolni es megis jo..na jo azert bevallom annak is volt valami kellemes ize ahogy megprobaltuk jobba tenni eme kutyut,tiszta win98,win xp feeling....
-
válasz
rumos14 #3448 üzenetére
Felvallalom eme nem halas szerepet
Gyenge wifi,wifi eldobasa kepernyozar alatt,kepernyozar utan ,az egyik mag offban ragad,van akinel a proci nem megy 1200 mhz fole,gyenge akkumulator(5 honap alatt meghalt) szaggatomgyari launcher,de ez kivalthato valamelyik kulsovel,pl apex,nova ,cameleon...stb...nem letezo support, hosszu szervizelesi ido,az android szoftver frissitesenek hianya,melegedo hatlap...a wifi nwm javithato rajta,csak varosi legenda hogy az menne szofveresen...Ha ilyet akarsz venni ne tedd,inkabb nezd meg a prestigio,illetve a wayteq valamelyiket...
-
-
-
-
-
válasz
DEARevil #3421 üzenetére
Nem akarok sok rosszat irni ,de inkabb egy prestigiot mernek nyugodt szivvel javasolni neked,olvass vissza...ez a tipus egy nem egeszen problema mentes darab,fel ev garival meg meg se szabad venni mert kb annyi ido alatt nyulik ki alola az akkumulator...nekemmis ilyen volt es eletem eddigi legrosszabb dontese volt muszaki cikk vasarlasa teren ,meg az elensegemnek se javasolnam...
-
-
Van egy jo hirem a myaudio outletben 34ezer a 808dcc
,bevallalosoknak ajanlott...0[link]
-
-
-
-
válasz
#54715584 #3386 üzenetére
Mindegyik 4.04 a szamok a kiadas datumat jelolik...a 10.26 a leg kozkedveltebb,de nalam a gyari myaudios is jo volt phantom buildel,a 10.23 as gadmeit ne tedd fel mert az a1200mhz modellekre keszult,a november vegi,vagy december eleji meg eleg gyik gadmeies rom,lassabb vele a gep ,mint azzal amelyik elotte volt. Aztan van a phantom fele custom rom,de az nem tamogatja a bluetoothot,illetve nincs beepitett flash playere,ha meg utolag telepited ra akkor csak kulon ablakbn jatsza le a videokat es nem a weblapon...
-
válasz
eckmester #3383 üzenetére
Irtam priviben,en a wayteqet valasztanam ....olvass bele a forumjukba ,nagy az elet ott mert custom kernelel osszehoztak a 4.2x romot a tabletre,nem panaszkodnak a kutyujukre igaz fiatabb gep mint a prestigio,nem reg lett kiadva,de eddig semmi gondot sem olvani naluk...de ranezek a prestigiora is ,mert mostanaban oket kevesbe kovetem figyelemmel...
-
-
-
válasz
#54715584 #3361 üzenetére
Remelem ez a gondod nem lesz tartos,mert nalam is ilyen kepet adot azbakksi stataztan meg is halt,de ha azota minden rendben ne panikolj,lehet hogy csak beakadt egy program es full crafton jaratta a gepet...stb remeld a legjobbakat...de ha sok ilyet produkal akkor gebasz lesz.
-
-
-
-
-
válasz
#54715584 #3341 üzenetére
Amit oldalrol hivsz be az csak egy elozmenyek list szeruseg,ha onnet torlod attol meg futhat a hatterben olyan aplikaciomprogram ami eszi a cput es ezzel az akkumulatort is,ezert kene egy vissza allitas alapra,ha fen all ez a problema akkor is ,mas nem marad csak a szerviz. Nincs beallitva elo hatterkeped,esetleg olyan widget ami allandoan a neten elne magat pl facebook,twitter ,idojaras es email ami tul,suru szinkronra van beallitva. A csereutalvany barmire levasarolhato,de kis veszodessela penzt is ki lehet sajtolni. Csak tipushibat kell emliteni ,cpu mag beragadasa mert az nem javithato,es jol mukodo cserekeszulek sincs,te meg ragaszkodj az arhoz merethez,cpu tempohoz,blietoothoz.. Ha meg az akksi halt meg akkor ugy is csere lesz...
-
Aki teheti ne a szerviznek adja le hanem a boltban,mert akkor csak az uzletet kell baszlatni a csere miatt,hanegy mod van ra csereutalvanyt kerjetek,aztan nezni kell egy masik tabot,lehetoleg nem ebbol,a markabol,de bevallalosoknak lehet myaudio is
.
Monstre ejnye ejnye,emlekszel mennyit ovtalak,tudom szoban nem beszeltunk,de irasban mindent elkovettem hogy barmit csak ezt ne....
Amugy nem lehet hogyncsak egy beragadt alkalmazas szivta le az akksit? Probald feltolteni nyomj ra egy wipe data / cache /media particiont ,tudom ez utobbival mindent buksz de tesztelni kell mi a baj,rakd vissza a gyari romot,no root es no buildprop csere,lehetoleg hagyd szuzen ,ne telepits ra egyenlore semmit sem es ha tovabbra is fenn all a gond akkor szerviz.Ez mindenkire vonatkozik akinel akksi problema merulnem fel,ha igy rendbe jon akkoraz alkalmazast kell meglelni ami szivja,ha meg tovabbra is rossz marad akkor egyertelmu a keszulek sorsa.
-
-
Nekem is igy volt, a playen azert nem latszik mert elvileg nem megy rajta,pedig megy gyakorlatilag is...de nekem ilyen volt a youtube2mp3 meg még jo nehany program. E ket rommal amit emlitettem ,ezekkel volt a legfurgebb,es csak egyeni preferencia ki melyiket hasznalja...
-
-
válasz
Kiskarak #3311 üzenetére
Ket verzio van az egyikma 9.23 plusz phantom buildprop ,vagy a 10.23 gadmei rom plusz phantom buildprop ,a gadmeies rom tamogatjama dual displayt,de egy ket program nem kompatibilis vele,a 9.23 as myaudioval kevesebb kompatibilitasi gond van,tempoban se rossz,bar ez nem sokat szamit,mert ez csak nyers ero,ezzel hdmire kotve a tablet egy nagy tapi padda valtozik. Nalam a a 9.23 phantommal,fuszerezve volt a legjobb...
-
Ahoz nincs ,de szerintem ne veszodj vele azzal sem lesz jobb,csak a modingalmegy ket felesleges dolog kikerult a rombol,amit egy root utan te is tudsz torolni a system tunerrel,vagy eppen fagyasztod a beallitasok menuben... a builprop cserevel a maxot hozod ki eme kutyubol,ennel csak akkor lenne jobb ha ujra lenne irva kernel es persze optimalizalva az eszkozre... A phantom rom mar nincs meg sajna...
-
Itt egy link ajandekba [buildprop] a myaudional nem szurtak el semmit sem,hanem meg arra sem veszik a faradsagot hogy frissebb romokat, az arculatukara szabva kiadjak...kozkincse tegyek,megvettuk a kutyujuket aztan gondoskodj magadnak rola,de ez nem csak rajuk igaz,lenne meg egy ket ceg akik hasonloan cselekednek...
Cekk a phantom fele rom az egy custom rom,egy kinai srac modingolta,de pl a bluetooth kimaradt belole es flash player is ez utobbi potolhato,de a gyarival,szerintem jobban mukodik,az hogy mitol allt vissza a tabotokmalapra a franc se tudja,parod nem nyomottvra veletlenul az adatok visszamallitasa vagy valami hasonlo funkciora,ilyen hiba eddig meg nem volt...
-
-
Nem ezt nem kell feltenni,hanem igy kell kineznie a gadmei romnak a kicsomaholas utan ,ezeknek a fileknek kell benne lennie a gadmei frissitesben is...a fenti csak egy pelda hogy mikent kell kineznie az sd kartyanak...csak nem engedte szerkeszteni a pdf et,se kimasolni onnet azt amit mutatni akarok neked belole...
-
-
-
-
Az a gond hogy a myaudio tableteit nem egy ceg gyartja,hanemmahany keszulek annyi helyen keszul,a 808 a gadmei muhelyebol kerult ki ,es ok nagy ivben tesznek a jb re es tarsaira. Emiatt az atnevezett tabletjukonnse lesz jb...a cm10 re meg keves az esely mert ez nem egy tul,ismert gyarto keszuleke. Ha a ramos keszitette volna akkor talan tobb esely lett volna ra,de persze az se garancia.
-
válasz
Fritz Teufel #3277 üzenetére
De a remeny hal meg utoljara
amugy is valakinek azt kamuztak hogy majd 4.2 jon ra
-
-
-
válasz
#54715584 #3262 üzenetére
A beepitett nand flasht memoria kartyakent kezeli ,es annak meri a tempojat,ha raksz bele kulso kartyat azt is kijelolheted tesztre...ha az antutuval tesztelted akkor keves a pont amit adott,igaz a tsztet friss rendszeren ujra inditas utan javallott merni...de lenyegi haszna amugy nics,mert ha jol mukodik semmit sem szamit a pontszam,ha rosszul mokudik akkor is kaphat magasabb pontszamot...
-
Az a baj a teszt programokkal hogy a nyers erot mutatjak,azokbol nem derul ki mennnyire optimalizalt is a rendszer,mert a hardveres ero mellett arra is szukseg van,a vasbol kihozni a maxot lehetseges nemi modinggal,de ez sem befolyasolja hosszu tavon a korrekt mukodest(hosszu uzemido,kevesbe melegedes,akadas mentes mukodes...stb) a tudat hogy sok pontot ad az jo dolog de alapjaban veve nem sok ertelme van.
-
-
Lehet lassan az elso hozaszolasban ossze kene allitani egy hibalistat ami ennel a tabletnel elofordulhat...:tolto dugvilla beesheta 220 voltos de az 5 voltos oldalon is,gyenge wifi ,akkumulator elhalalozas,usb csatlakozo is beeshet,akar 2 mag is mehet ha olyanja van es akar 1512 mhz is szaladhat a cpu de nem fog...ha valakinek van otlete irhat meg hozza...
-
-
válasz
Donki Hóte #3230 üzenetére
Ha a gadmei romot hasznalod ott van dual aktiv kepernyo
s te valasztod ki mioyen modban hasznalod...
-
válasz
varga.balazs #3227 üzenetére
A remeny hal meg utoljara
de azert hatha vannak csodak,akar meg kinaban is ..
-
válasz
waterphone #3225 üzenetére
Talalt sulyedt
de lehet asus memo is ,az se egy utolso darab
-
válasz
waterphone #3219 üzenetére
A 9 col sok lenne,mert ha nem tudok adni tippet,tegra3 tablet es jo aron....neves ceg,nem brandelt csajniz kutyu ,valami kitalat nevvel,hazai garancia es tarsai. Nekem mar volt B brand tabletem es en se ernek venni megegyszer,na jo atalan ha a szerviz a szomszed utcaban lenne,hogy mehessek rugdosni a segguket. Azert az a galaxy note 8 nem biztos hogy barati aron lesz...
-
válasz
cassius.clay #3195 üzenetére
Probalkozz meg egy factory resettel,aztan megint a myaudiosmrom,ha ugy sem megy a szerviz,azertnaz okokat ne nagyon taglald ott. A rom cseretol nem halhat meg a touch panel...amugymamforumon tobbszor leirtukmamlegjobb paros a gyari oktoberi megfuszerezve root utan egy kis phantom boldproppal...azzal lehet legtobbet kihozni a tabletbol.
-
Mert ha nincs rendesen beallitva olyat is kilo az alkalmazasok kozul qmit nem kene,amit aztan ujratolt a rendszer,emiatt jobban merul,es nem hogy gyorsabb hanem lassabb lesz hosszabb tavon...ez tapasztalat de masok is leirtak mar..800mb memoria sok mindenre eleg...azert 800 kb ,mert az igp,is lekot egy bizonyos memoria reszt...
-
válasz
Rambovits #3189 üzenetére
Task killer nem javallot ,a gyari bongeszo nekem is olyan volt,a chrome amit kulon tettem fel az meg instabil volt valamiert,de en dolphint hasznaltam rajta es az uj tabletemen is,de abbol a 9.00 verzio a jo,a frissitesekkel elrontottak..amikor annyira lagol,akkor valamelyikmalkalmazas lefagy beakad,ha weben teszi a bongeszo akkor meg az oldal terheli tula hardvert....velemenyem a tabletrol mar volt emlitve egy parszor,hat nem nagyon pozitiv,a szervizrol meg még annal is rosszabb...
-
Lehet benne valami,nalam anno egy passziv hutesu gf6200 lazan ment 80ºon ,meghuzva 90 et is elerte,vegula a passziv aktiv hutest kapott az ordog nem alszik miatt,en nem konkretean arra gondoltam hogy a cpu kihal,hanem mint az xdobozokon is red led halal,mert az alaplapi,forrasztas engedett el....azert ennel a kutyunel is van hoingadozas az aktiv es a nyugvo allapot kozt,erre celoztam volna,de amugy csak hipotetikus felvetes volt. Azert remelem talalnak majd megfeleloen tartos akksit hozza.
A kinai eszkozoknel nem lehet tudni mi a normalis,mert lehet hogy egy intel,amd ,gforce cpu,gpu nagyobb hoingadozast es homersekletet elbir,de ezt kijelenti egy olyan soc-nal amit nem lehet csucson hajtani talan kicsit meresz dolog. Ez most nem a gadmeire hanem az aml mx re irom,mert olvastam mar olyat is hogy max 1ghz hajtjak xyz tablatekben mert csak azon a tempon stabil....
Van mar valami hiretek a jb-rol?
-
Ha az szamit valamita 2 ev kiterjesztett garancia azt foglalja magaba a myaudional hogy ingyen van a munka dij,csak az alkatreszt kell kifizetni...na jo meg kivarni mig elkeszul...amugy szinte lazan cserelhetne az ember akksit,mert az a gyenge pontja,legalabbis az hal meg leggyorsabban..gondolom utana majd a cpu jon,mert az meg erosen futti magat...
-
En tisztaban vagyok vele ,mert ha mindent osszerak az ember egy 40000 ft kutyu nincs tobben mint 10-15 ezer forint ,mert 40000- afa- uzlet haszna- beszallito haszna- szallitasi koltseg es meg ki tudja mi rakodik ra ,egy 100 e kutyu sincs tobbe 40-50 nel,de ott legalabb dolgoznak rajta es van minoseg ellenorzes ,reklam koltseg,szofverfejlesztok koltsegei es egyebek is...de mindent osszeveve az olcso a draga sajnos...rossz hogy nincs valami arany kozep ut...amugy szivesen adnek,adtam volna egy kinai tabletert tobbet is ha tudom hogy megbizhato,de eme teremek bebizonyitotta nekem hogy ilyenre ne is szamitson az ember,de nem csak ez hanem erdemes vegig olvasni a brandelt cuccok forumait,csak nagyon keves olyan arucikk van kozottuk ami szinte gond mentes...
-
-
Ez nem mindenre igaz,lasd a markas telefonok es elektroniai,szamitastechnikai eszkozok akkumulatora,azoknal 1 ev van . Ahol mar rizikosabb a minoseg es az eredet ott fel ev. Az avulasa a technika fejlodese miatt jelenleg még gyors 1-2 ev,de szerintem itt is beall majd a fejlodes uteme egy sokkal konszolidaltabbra mint a pc piacon,az ilyen volt aegy idoben,de ma mar ha nem jatekra hasznalja azember 4-5 eves hardverekkel is gond nelkul elboldogul. Elobb utobb ez utoleri a mobilpiacot is.. Ezen a piacon termekcsoporton inkabba jol megvalogatott eszkoz amk sokat tolhat az avulason pl a nexus keszulekek,vagy olyan akeszulekek ami mogott kello felhasznaloi,fejlesztoi bazis van. Jelenleg ugy tunik ez a kinai termekekbol hianyzik,nehany kivetelt leszamitva.
-
-
-
válasz
eckmester #3128 üzenetére
Az auchennek annyi az elonye hogy neki ba...gatnima szervizt hogy kapkodja a labat,igaz neked meg az auchant hogy mi van mar,ha szervizponton adod le akkor a te nyugod a myaudio piszkalasa,mert a szervizpont csak atvevo hely,nekem okozott nemi ideget hogy szervizpontom adtam le es nekem kellett hivni miskolcot,csomoszor nem voltak elerhetoek"foglalt volt" ha kicsengett akkor meg nem vettek fel,igaz januar vegen 2 szer is elertem oket,amikor meg is beszeltem veluk mit is ohajtanek...
-
válasz
bencsikgab #3124 üzenetére
akkor az akkumulátor haldoklik , köszi az infót már ezt is tudom legalább. .
-
válasz
Genius68 #3119 üzenetére
Az uzemido valtozott valamit,ha ige n akkor sanszos hogy haldoklik,egyet meg megtehetsz hogy kalibralos az akksit programmal,de ahoz rott kell.100% ig feltoltve programmal ami a playbol letoltheto kalibralod vagy kezzel torlod a batterystat nevu filet....majd lemerites hasznalattal 0ig ,megint 100%ig feltoltes es hasznalat 0 ig ha csak a batstat allitodott el akkor ez segiteni fog,ha nem segit akkor lassu halalan az akkumulator.....es johetbaz ima...
-
válasz
#54715584 #3114 üzenetére
Ne aggodj lehet olyan a kisbetus reszben ,pla funscreeneknek is ennyi,de valaki fentebb irta tegnap hol lelheto fel a garancia papiron,csak van aki a telefonok akksijara aszocial,de olvastam a prestigiora is a honlapja szerint 6 ho gari az akksira. Amugy a telefonokon is 1 ev az akksira szokott lenni tobbnyire,2 a hardverre magara...kiveve szifon...
-
Ki volt kapcsolva toltes kozben? Az hogy arra lesz semmit sem jelent mert mas a gyarto ,erre szeptember ota igerget ,aztan valakinek jott a kamu hogy nem is jb lesz hanem4.2 . Ha el kezdett romlani az akksi,akkor kezd el kinozni es nezd az uzemidot ,es imadkozz hogy a 6 honapon belul legyel,mert szerintem valos a 6 honapos akksi garancia...
-
válasz
Fritz Teufel #3095 üzenetére
Hat jo munkat ha szabad ilyet irni,nekem rovid napom volt 7-11 tartott
-
-
-
válasz
#54715584 #3085 üzenetére
Monstre a myaudio nem gyart csak forgalmaz es a nevet adja hozza,a gyarto a gadmei , forumjuk fejlesztoi oldaluk van a neve bbs gadmei,de forditoval olvasd ,mert kinai oldal...azert a htc ne legyen viszonyitasi alap es a tobbi marka se,mas lap ,vilagcegek es nem egy hazai sufni gsm-tablet bolt ,ahol a dzsunkakon osszeszerelt muszaki cikkeket nevesitik majd passzoljak tovabb...na jo ez elso sorban a gadmei e8hd ( myaudio 808dcc re igaz ) elso sorban...
-
-
-
válasz
Pindur Höri #3048 üzenetére
A proci fele forma,ez elvileg 1512 mali 400 mp2 400mhz az rk3066 mali mp4 ha jol e,lekszek 300-350 mhz kornyeken ,az mp szam a szalakat jeloli nem a magok szamat es teljesitmenyet. A 2 soc tipus nagyjabol azonos erot kepvisel...az ag ips ami elony ,meg az is elony hogy ott azert nincs ekkora szoras a minoseg tekinteteben,meg kapsz egy beepitett 3g modult is,hordozhatobb meret de kicsit alacsonyabb uzemido...ha en valasztanek akkor inkabb a 708ag merta 808dcc vel mar megjartam,ezert a velemenyem nem is biztos hogy mervado ,de megegyszer nem egetnem meg magam vele.....nalam a 708ag lenne a nyero,de szetnezhetsz a wayteq illetve a prestigio haza tajan is...
-
-
válasz
Permet Elek #3042 üzenetére
Mondjuk engem mar nem erint a dolog de figyeljetek oda ra,nekem hosszu volt a lista : akku halal,mikrofon rossz,mag beragadas,wifi kicsit erotlen,tolto a 220 voltos dugaljnal szetesett,skype hasznalhatlan na meg az osszesen 58 nap szerviz,de annyit a javukra irnek ,hogy nemi szajkarate utan csere utalvany lett,ha gyorsabbak lettek volna akkor toluk hoztam volna el valami mast,de ahogy telt az ido es olvastam egyre tobbet,kitisztult a kep es rajottem ,ha nem akarok tobb bosszusagot,akkor tobbet kell koltenem,de nem bantam meg a valtast. Persze ez nem mindenkinek hozhato ossze ,de ha cserelni kell van alternativa mas brandtol is....
-
-
válasz
Permet Elek #3029 üzenetére
En is jo szamdekbol irtam amit,mert nekunk fogyasztoknak kell nagyon korul tekintonek lenni,mert sajnos a kereskedok nem azok... mindenki aki ilyet,vagy barmit is venne olvasson informalodjon mielott elkolti a penzet eszkozokre....
-
-
-
válasz
#54715584 #3021 üzenetére
Ertem a valaszt es orulok hogy ott is megy(wc) en meg nem probaltam ott az enyemet csak egyszer,de utana mehettem felmosni
Royalka :na de komolyra veve a szot...augusztusban tenyleg jonak tunt ez a tablet,4.1 igeret, eros hardver,ami tenyleg az is,8 col ami pont idealis meret se tul kicsi se tul nagy 40 ert akkor vetek lett volna ott hagyni,mert ebben a meretben felbontasban es socban utolerhetetlennek tunt,azota valtozott a piac es tobb szereplos lett igy meg mar mas a helyzet es amit nem gyozok hangsulyozni, az egesz tetejeben a gyenge elerhetetlen szerviz tette be nalam a kiskaput. Mert ha most ki is javitottak volna vagy cserelik,nem latokmarra garanciat hogy ez meg lesz lehetosegkent 2 mulva is. Ez a tablet nagyon jo lehetett volna ha gadmei nem csak osszedobja hanem ellenorzi is hogy mi setal ki a gyarkapun,a szofverre is gyurtak volna + a myaudio is korrekt modon intezi itthon a szervizelest,de tapasztalatom szerint nem igy van,ez a tablet a myaudio ostoha gyereke,hardveresen van ennel megbizhatobb termekuk is,olcsobban es dragabban is...mondjuk aki 80000 a 4 magosukba penzt fektet meg is erdemli hogy palira vettek,mert megy am a sirasuk az sg forumon hogy mennyire patent lett az is,pedig abban az arsavban boven van alternativa...
Ui monstre neked meg komolyan szurkolok hogy a tied legyen a hibatlan darab,tudod ahogy fentebb emlitettem daciabol is bele lehetett futni hiba mentesbe veletlenul,de ez mar legenda
a wifidnel nezd meg a wifi analyzer programmalmhogy a kornyeketeken melyik csatorna van legkevesbe hasznalva es allitsd fikszen arra,esetleg a tempon is vissza vehetsz g-re ,de voltak olyanokmakiknel a wpa psk titkositas is bekavart,nekik a wep segitett...
-
Igazad van elismerem,mindenhol hallani,az acernek is legendas szervize van,sonyek szervizerol is odakat zengnek,de johat a samu es nokia is ebbe a listaba...nekem rossz tapasztalatom mondjuk,egyikkel sincs,nokia es samu volt szervizben ,de azzal nekem nem volt gond,de olvastam hajmereszto dolgokat a mobilarenan a szervizelesekrol.....ami nekem referencia a myaudio,na azert az szep halal volt hogy naluk volta kutyum 2 es fel hete,hivom oket es meg azt se tudtak megmondani hogy merre van ,egyatalan naluk van e,kozben a szervizponton a leadas masnapjan elkuldtek nekik es sorolhatnam...ha ezt a samu vagy barmelyik eljatszana velem ugyanigy lehuznam a keresztvizet roluk.....szerintem a szerviz gondok abbol akadnak minden fele ,hogy piszlicsare ,penzehes kft javitanak,csak a penz folyon be,takolnak egyet oszt csokolom,mert nem hiszem hogy nyugaton ezt eloadhatnak a gyartok...
-
válasz
royalka #3013 üzenetére
Nem az arra akartam ravilagitani,hanem arra hogy 40 ert nem samsung minoseget vartam,hanem csak annyit hogy amit rairnak tudja,nemi fagyas ,gyengebb wifi es kijelzo,elnezheto lenne,de az akksi halala 5 honap utan,valamint a szerviz toketlenkedese nem. Mert ha mas nem 40 ert is elvarhato a stabi mukodes. Ilyen elven egy suzukinak is megbizhatatlannak kene lennie,mert felebe se kerul egy mercedesnek...remelem erted ezzel mire akarok ravilagitani...
En se akartam ennyit adni erte,de idegelni sincs lelkem magam,es elveimmel ellentetben megis sokat adtam erte,ennyit soha nem adtam semilyen kutyuert se ,de a kinaikat egy idore felejteni szeretnem...kiveve ha lenne meizu,xiaomi tablet mert azok johetnenek
-
Galaxy tab 2 10.1,erre tudtam cserelni a mediaba,amivel meg szemeztem a lenovo a2109 tegra 3 all,es az asus memo,meg egy acer a210 e ,de az nix media markt.. Eddig minden oke a samuval,uzemido 1 alom,a mukodesi sebesseg ,stabilitas eddig nagyon rendben van,
Ta69 a nagy gyartoknal nem feltetlen beta teszter az ember,szerintem,pontosabban a consumer kategoriaban vannak gondok pl galaxy y es tsai...nem mondom hogy mindenki premium termeket vegyen,de a kozep kategoria megcsipheto... -
Lehet hogy mi voltunk a pechesek,de pl nekem az elso szallimanybol volt ,meg magyarul se tudott. A tablet olyannak tunik mint a 80 as evekben a dacia volt: ki lehetett fogni egy egy jol sikerult darabot is a nagy szamok fuggvenye miatt
. Akkor best buynek tunt de 5 honap tavlataban mar nem valasztanam megegyszer...
-
Nem ugyaz gyartja ,hala a teremtonek
Fez69 tudod az az osszes baj forrasa ,hogy mi voltunk a beta tesztelok a myaudio helyett,mert a teszteles es az ilyen hibak megtalalasa nem a mi dolgunk lett volna,remelem azert eme forumot olvassak a myaudional is,es ha mas nem ha utolag jobban odafigyelnek a termekukre(piszkaljak a gyartot jobb minosegert) de persze ok is tesztelik,elenorzik a minoseget...
De szerintem ez kishazankban csak alom....A tobbi tabletjukrol nincs velemenyem ezert az ugyben nem nyilatkoznek,nekem csak a 808dcc es a support volt csalodas.. -
válasz
Hasyinto #2994 üzenetére
A 6 ora hd kijelzovel csak a kinaiknal elfogadott,nekem a dcc helyett egy dragabb lett,es nem bantam meg,10-12ora is osszejon a neten, es meg akkor se fogy nullara a szufla,e mellett gordulekeny valos garanciaval rendelkezo keszulek,ahol ha baj lenne nem enne az ideg hogy miert nem irnak valaszt az emailre s vajon miert nem veszik fel a telefont ha neha nem foglalt es megis kicsong,az akksi bajat nem 1,2 nap alatt fogod kiszurni hanem kb 4 honap hasznalat utan lesz feltuno,az elejen csak perceket veszit az uzemidobol,ami nem is feltuno,de kb 3-4 honap utan elkezd drasztikusan romlani,eloszor csak pukkan egyet 20% korul aztan kikapcsol,a vegen 100 rol 86 % ra 20 perc es mar kapcsol is ki a tablet.20 al dragabb a galaxy tab2 7 col,es nincs remeges hogy mikor hal meg a kutyu...ha egy mod van ra ne a 808 dcc ha mar myaudio,hanem inkabb toluk 916dcc, vagy akar a 708dcc...Ha bevallalos vagy azert a 808dcc se rossz valasztas...
-
-
válasz
Permet Elek #2987 üzenetére
Igazat adok neked,ezt a keszuleket nehez lenne alul mulni,nalam kezdteegy szofver befagyassal 24 nap szerviz mar egy honaposan ,aztan hogy visszajott,mivel en balga hasznalom emiatt rohamosan elkezdte az akksi a pusztulast 5 honapos korara 16 perc uzemido egy toltessel,ami egyebb hiba mag beragadas offba,mikrofon skypeon hasznalhatatlan volt,a tolto csatlakozoja beesett,az akkumulator ugy feldagadt karacsonyra hogy hatulrol mar a kijelzot nyomta. De ha belegondolok csak a gondok voltak ezzel a kutyuvel,4.03 jott angolul,talatam magyar nyelvet,nem tudom miert de nem a support kuldte,jo volt hogy magyar volt,de wifit eldobta kepernyozar alatt,ebben a tobbiek segitettek,store majd program letoltese a gond ezzel meg is oldva,support ebben is ti vagy mi voltunk,jott a 4.04 aminel kiszurtuk hogy biza valami nem stimmel,mert volt akinek wifivel kissebb teljesitmenyt produkalt a tab,es kezdodtek a mag off rejtelmeinek felfedezese,persze a mikrofon tovabbra is rossz maradt,netes kutyu de megis tudta azt produkalni hogy tartosan nem maradt a neten kepernyozar alatt,a tabletnek egy elonye azert volt ,jol futott ,igy alhasi fertozes felfazas eseten melegen tartotta az ember kenyes reszeit. Mind ezek tetejeben a supportot kalappal lehet merni 1 nagy kalap sz..t ernek,a masodik szervizem 34-35 napig tartott aminek a vegen csereutalvany lett. Ennyi bosszusagot meg semmilyen technikai targy nem okozott nekem,es persze koltseget sem ,a kismillio telefonalas idegesseg, es tsai. A fentiek fenyeben bevallalosoknak ,adrenalin hianyosoknak javallom eme muremeket ... neked meg reszvetem,terheld ezerrel az akksit hogy a gari idon belul tonkre menjen,mert tuti ha kesobb fog meghalni a gatyad is lekerik rolad az uj akkumulatorert .
-
válasz
Permet Elek #2985 üzenetére
Pindur horinek !!
6 ora akku ido kicsit eros ,sose ment annyit,legfeljebb ha kikapcsolja az ember a wifit,a 4.5-5 ora realis ,tarthato is ha nem hal le az akkumulator... semmi gond nem lenne ezekkel a kutyukkel ha support ne lenne annyira gaz...de kerdezd deceptiont , vagy pusihusit,de hogy jobbat mondjak a media markt ugyfelszolgalata is tudna errol meselni,es ez a legnagyobb baj az
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest