- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#54715584 #3021 üzenetére
Ertem a valaszt es orulok hogy ott is megy(wc) en meg nem probaltam ott az enyemet csak egyszer,de utana mehettem felmosni
Royalka :na de komolyra veve a szot...augusztusban tenyleg jonak tunt ez a tablet,4.1 igeret, eros hardver,ami tenyleg az is,8 col ami pont idealis meret se tul kicsi se tul nagy 40 ert akkor vetek lett volna ott hagyni,mert ebben a meretben felbontasban es socban utolerhetetlennek tunt,azota valtozott a piac es tobb szereplos lett igy meg mar mas a helyzet es amit nem gyozok hangsulyozni, az egesz tetejeben a gyenge elerhetetlen szerviz tette be nalam a kiskaput. Mert ha most ki is javitottak volna vagy cserelik,nem latokmarra garanciat hogy ez meg lesz lehetosegkent 2 mulva is. Ez a tablet nagyon jo lehetett volna ha gadmei nem csak osszedobja hanem ellenorzi is hogy mi setal ki a gyarkapun,a szofverre is gyurtak volna + a myaudio is korrekt modon intezi itthon a szervizelest,de tapasztalatom szerint nem igy van,ez a tablet a myaudio ostoha gyereke,hardveresen van ennel megbizhatobb termekuk is,olcsobban es dragabban is...mondjuk aki 80000 a 4 magosukba penzt fektet meg is erdemli hogy palira vettek,mert megy am a sirasuk az sg forumon hogy mennyire patent lett az is,pedig abban az arsavban boven van alternativa...
Ui monstre neked meg komolyan szurkolok hogy a tied legyen a hibatlan darab,tudod ahogy fentebb emlitettem daciabol is bele lehetett futni hiba mentesbe veletlenul,de ez mar legenda
a wifidnel nezd meg a wifi analyzer programmalmhogy a kornyeketeken melyik csatorna van legkevesbe hasznalva es allitsd fikszen arra,esetleg a tempon is vissza vehetsz g-re ,de voltak olyanokmakiknel a wpa psk titkositas is bekavart,nekik a wep segitett...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest