- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- Nikon DSLR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet benne valami,nalam anno egy passziv hutesu gf6200 lazan ment 80ºon ,meghuzva 90 et is elerte,vegula a passziv aktiv hutest kapott az ordog nem alszik miatt,en nem konkretean arra gondoltam hogy a cpu kihal,hanem mint az xdobozokon is red led halal,mert az alaplapi,forrasztas engedett el....azert ennel a kutyunel is van hoingadozas az aktiv es a nyugvo allapot kozt,erre celoztam volna,de amugy csak hipotetikus felvetes volt. Azert remelem talalnak majd megfeleloen tartos akksit hozza.
A kinai eszkozoknel nem lehet tudni mi a normalis,mert lehet hogy egy intel,amd ,gforce cpu,gpu nagyobb hoingadozast es homersekletet elbir,de ezt kijelenti egy olyan soc-nal amit nem lehet csucson hajtani talan kicsit meresz dolog. Ez most nem a gadmeire hanem az aml mx re irom,mert olvastam mar olyat is hogy max 1ghz hajtjak xyz tablatekben mert csak azon a tempon stabil....
Van mar valami hiretek a jb-rol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest