Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Bevallom egy HD kijelzőhöz nekem elfogadható a 6 óra működés, folyamatos wifivel, folyamatos nyomkodással, játékkal, videóval.... Bár tény, hogy tapasztalati szinten még frissek az élményeim... :-)
Remélem én belenyúltam a jóba, ha nem akkor én is samsungra váltok... Hajtom mint Zinger... Ha van valami baja az jöjjön ki.. Eddig tényleg semmi ... Most a melóban feltettem és youtube videó fut rajta reggel 9-tő. ... holnapig benne vagyok a 3 napba.... utánna sem hagyom... nyúzom.... nállam tényleg mindennapi használatba lesz. Egyenlőre semmit nem tapasztaltam..sem mag beragadást, sem wifi eldobást... stb... Meglátjuk... De köszönöm az észrevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest