Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
royalka #3013 üzenetére
Nem az arra akartam ravilagitani,hanem arra hogy 40 ert nem samsung minoseget vartam,hanem csak annyit hogy amit rairnak tudja,nemi fagyas ,gyengebb wifi es kijelzo,elnezheto lenne,de az akksi halala 5 honap utan,valamint a szerviz toketlenkedese nem. Mert ha mas nem 40 ert is elvarhato a stabi mukodes. Ilyen elven egy suzukinak is megbizhatatlannak kene lennie,mert felebe se kerul egy mercedesnek...remelem erted ezzel mire akarok ravilagitani...
En se akartam ennyit adni erte,de idegelni sincs lelkem magam,es elveimmel ellentetben megis sokat adtam erte,ennyit soha nem adtam semilyen kutyuert se ,de a kinaikat egy idore felejteni szeretnem...kiveve ha lenne meizu,xiaomi tablet mert azok johetnenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged