Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
válasz
waterphone #54 üzenetére
A MyAudioról is kb ugyanez mondható el. Nekem eddig egyszer volt velük dolgom, amikor a network tv alkalmazáshoz kértem a serial-t. Megírtam az emailt, rá 5-6 órára megvolt a válasz, indult az alkalmazás. Azóta nem volt vele semmi gondom, szóval nem zaklattam őket. Szervízpontok vannak elég sokfelé, elvileg pécsett is.Arra, amire használnádl szerintem rendben van, már ha a betekintési szöge nem okoz problémát. A héten odatettem egy navon 7 mellé, elég soknak látszik az az 1 colnyi különbség. A cég kb minden nagyáruházban képviselteti magát a termékeivel, szóval úgy gondolom, a normális támogatást is meg kell adniuk. Elvileg nem sokára érkezik a 4.1 frissítés a gépre, szóval frissítés terén sincs gond a supporttal (bár ezt nem kiabálom el még). Az első készülékek még angol nyelvűek voltak, de a support még ha jól emlékszem a megjelenés hetében kiadta hozzájuk az magyar szoftvert, amit percek alatt fel lehetett tölteni a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- LEGO klub
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Kiárusítás - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest