Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rheaume
csendes tag
az nem vitatott, hogy a javítási idővel nő a garancia ideje. csak eltérően értelmezzük a javítási idő fogalmát. a szerviz szerint az az idő, amikortól ő az edigitáltól átvette addig amíg visszaadata nekik. viszont az edigitál 26 nap alatt adta le a szervízbe, és adta utána vissza nekem. szerintem ez a 26 nap sem számíthat bele, hiszen effektíven nem nálam volt, nem volt lehetőségem hogy teszteljem.
a boltba azt mondta a srác, hogy vihettem volna egyenesen a szervizbe. de hát én ott vettem, szerintem oda is kellett visszavinnem. gondolhattam arra is, hogy tudják hogy egy szar, és egyből visszaadják az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő