Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rheaume
csendes tag
az nem vitatott, hogy a javítási idővel nő a garancia ideje. csak eltérően értelmezzük a javítási idő fogalmát. a szerviz szerint az az idő, amikortól ő az edigitáltól átvette addig amíg visszaadata nekik. viszont az edigitál 26 nap alatt adta le a szervízbe, és adta utána vissza nekem. szerintem ez a 26 nap sem számíthat bele, hiszen effektíven nem nálam volt, nem volt lehetőségem hogy teszteljem.
a boltba azt mondta a srác, hogy vihettem volna egyenesen a szervizbe. de hát én ott vettem, szerintem oda is kellett visszavinnem. gondolhattam arra is, hogy tudják hogy egy szar, és egyből visszaadják az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest