- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5268 üzenetére
Mind a kettő jó választás, de a Samsung mellett szól, hogy ők néha adna ki ROM frissítést, az Asusnak ez a gyenge pontja.
Ez nem volt olyan egyszerű, nekünk kellett kitaposni az utat számotokra. A mostani megoldás, hogy egyből a pénzt kéred vissza és tőlük veszed az igazi tabletet (ezt nem nevezném annak). Javításba semmiképpen NE menj bele. A csere értelmetlen, ha csak nem ugyanabba a kutyagumiba akarsz belelépni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5256 üzenetére
Én vagyok az a fehérvári, akiről írtál. Én pixel hibával és az alvó állapot problémával vittem vissza. A puffasztott akkumulátor akkor még nem öltött katasztrofális méreteket. Ahhoz még nem voltak elég öregek a készülékek. Javasolnék egy Samsung, Asus vagy Lenovo terméket pici ráfizetéssel. Ezt a noname kategóriát kerüld messzire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged