- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5268 üzenetére
Mind a kettő jó választás, de a Samsung mellett szól, hogy ők néha adna ki ROM frissítést, az Asusnak ez a gyenge pontja.
Ez nem volt olyan egyszerű, nekünk kellett kitaposni az utat számotokra. A mostani megoldás, hogy egyből a pénzt kéred vissza és tőlük veszed az igazi tabletet (ezt nem nevezném annak). Javításba semmiképpen NE menj bele. A csere értelmetlen, ha csak nem ugyanabba a kutyagumiba akarsz belelépni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5256 üzenetére
Én vagyok az a fehérvári, akiről írtál. Én pixel hibával és az alvó állapot problémával vittem vissza. A puffasztott akkumulátor akkor még nem öltött katasztrofális méreteket. Ahhoz még nem voltak elég öregek a készülékek. Javasolnék egy Samsung, Asus vagy Lenovo terméket pici ráfizetéssel. Ezt a noname kategóriát kerüld messzire!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest