Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Van rólla leríás a neten most nem tudom linkelni mert otthon néztem de a google a barátunk.
Át kell írni root után az egyik leíró file-ban a gyártót meg a modell számot. Igen de a NOVA meg a batmen is 2 giga körűli cucc le sem tölti 15 perc alatt.
Csak 5 megás netem van
Nem tudom ezek mit gondolnak, mindenki gigabies gerincen ül vagy mi? XD
MC3 hoz egy megoldás a hozzá szólások között:
"Peti - 2012. szeptember 7. - SEMC Xperia Live 1.1.1. verzióval
MegjavultAkadásmentessen fut, a fájlok letöltésénél sem volt gond, amikor telepítve van a google play-ről, átkell állítani a nyelvet english (us) ra a telefonban, majd ujraindítani a telefont, utána már nem fog kilépni, letölti az adatfájlokat aztán ki lehet belőle lépni és visszaállítani magyarra a telefon nyelvét.LWW ICS 4.0.4"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest