Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy visszatérő a kérdés de mindig olyanok kérdezték akik nem abban a cipőben járnak mint én
Szóval utolsó utáni pillanatban, se szó se beszéd küldtek egy cserekészüléket a szervizpontra...
Magától a MyAudio-tól vettem az eredetit. Ez lenne a 3. készülék amit adnak, 2-vel már baj volt.Elállhatok én ilyenkor és visszaadják a pénzt vagy jogilag nem, csak ha valami bibi van ezzel is? Nem kell már nekem ez a csodamárka elegem van belőle enyhén szólva, de ha nagyon muszáj én még egy harmadik körben is részt veszek, csak nem akarok. Tuti, hogy ez az új kütty se éri túl a gariidőt minden rossz indulat nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Bontatlan E olvasó..
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest