Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabygbarca
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:az Auchan áruházban vásárolt tabletemet a hibás akku miatt visszavittem és is és elküldték javításra.Eddig minden rendben.
27 napja adtam be.Tegnap voltam az áruházban és érdeklődtem,hogy hogyan is állunk.Válasz:szervizben,Ez is ok lenne,de megkérdeztem hogy hány nap van javításnak megadva,mert tudtommal 30.Erre a nő azt mondta ez hülyeség,mart elkészül amire elkészül.Na itt szakadt a cérna és mondtam neki,hogy 3 nap múlva jövök és amennyiben nem produkálnak valami eredményt az ügyben,panasszal fogok élni.Erre visszavett egy kicsit,azt mondta megsürgeti,itt véget ért a beszélgetés.
Kérdésem lenne:hány nap a szerviz idő törvényesen ha létezik ilyen?
Én a neten nem találtam egyértelmű hivatkozást ez ügyben.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DJI Osmo Pocket 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest