Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozó kérdés, de ezt a topicot találtam a legközelebb állónak hozzá. (a saját topicja kihalt) Van egy myaudio series 7 708w tabletem. Egyszer kikapcsoltam majd amikor vissza kapcsoltam az android feliratnál nem tölt tovább. Gondoltam ha újraindítom akkor talán tovább lép. Hosszasan megnyomtam a kikapcsoló gombot pukkant a hangszóró és leállt. Majd újra elakadt az android feliratnál. Mit tudok ilyenkor tenni, hogy működjön? (gyári rom van rajta.. semmi változtatást nem végeztem rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest