- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
BÚÉK mindenkinek!
Itt a konkrét link, ezt rendeltem: http://www.go2tao.com/15057037434.html
Mint írtam, fekete már nem volt, aztán hogy azóta mi újság, nem tudom.A fizetés volt kicsit komplikált, mert külön kell először kifizetni a tokot, amit meg is tettem PayPallal. Aztán a szállítást is kiszámolják, mikor beérkezik a go2tao-hoz a cucc, és azt is ki kell fizetni. Igen ám, csak a PayPal számlájukat közben befagyasztották, így a banki utalással próbálkoztam, amire az Erste bő 1600-at "ráhátékázott", aztán a kínai bank is levolt kb. ugyan ennyit, így az egy hét átfutási idő után kiderült, hogy kevés lett a pénz, ami érkezett. Utána regisztráltam a moneybookersnél, ahol a kártya hitelesítés megint egy külön történet. Na de végül csak sikerült kifizetni, így hozhatta a DHL. A végére a tok kb. 2000 Ft volt, hozzá a szállítás meg még egy 10-es a fizetési szopás miatt... ehhh. de legalább megvan, és pöpec.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest