Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
Sziasztok!
Ma vettem egyet a madaras tescoban. Azt várom tőle, amit kell, én is azon a véleményen vagyok, hogy 40-ért működjön, nem baj, ha nem hozza az almás sebességet.
Kis kérdés: Létezik, hogy a Gadmei ROM-nál az USB-ről úgy tölt, hogy nem tud róla? Mert felraktam a 10.11-es ROM-ot, és azt mondja, hogy merül az aksi USB kábelre dugva (mármint az akksi állapota azt írja, hogy "lemerül", közben meg szépen növekszik a százalék).
Valamint ezzel a ROM-mal unknown a Serial a beállításoknál, így a netTV-s alkalmazást nem tudom beröffenteni. Ahogy elnézem, ezt a myaudio-s honlapon regelve meg lehet oldani?
Még egy ilyen tiszteletteljes gyors kérdésem, ha válaszol valaki, ezer hála: Mi az optimális hack csomag ahhoz, hogy pengén menjen a cucc? A Gadmei ROM-on kívül mit tegyek rá?
Tudom, hogy minden le van itt írva, de ezersokszáz hozzászólás, ráadásul amit az elején leírt valaki, az biztos, hogy már van frissebben.

Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Shure Podcast mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest