Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Egyrészt meg szeretném kérdezni, hogy aki már vett hozzá másik töltőt pontosan milyen fajta jó hozzá, akár univerzáis is jó. Mert az enyém ugyan még nem adta meg magát viszont engem az zavar benne, hogy túl rövid és töltés közben elég nehezen illetve kényelmetlenül lehet használni, pedig néha akkor is jól jönne. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudom módosítani azt, hogy hova mentse pl. az alkalmazásokat, mert már letöltöttem egy csomót a google play-ről és most amikor megint le szerettem volna szedni egyet kiírta, hogy hiba: nem áll rendelkezésre elengedő tárhely (pedig tudom, hogy van még hely az sd kártyámon is.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest