Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SGC
tag
én még e-könyvet olvasok egy elég viseletes fehérhátú 10'-oson
-
sebies
friss újonc
Sziasztok van egy Myaudio 8 816QC13421 series tabom amikor be kapcsolom csak a logoig jut el azután semi probáltam resetelni de csak a meghalt android ig jut el onan tovább nem tudom vinni hogy reseteljem
segitenétek köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok.Nagy gondom van. Van 1 "myaudio power+hd 4gb" tipusú tabletem de firmware nincs hozzá csak amit itt megosztottak qbex firmware.
Ami igaz felmegy rá csak a qbex logótól tovább nem bootol.
Kérem szépen ha valakinek van ehhez a tablethez firmware ossza meg velem. Nagyon szépen köszönöm.Még egy kérésem lenne overmax ov-basecore 9 tablethez van valakinek firmware amit meg tudna velem osztani?
-
fefe-30
csendes tag
Sziasztok!
Elég régen szóltak hozzá ehhez a topichoz, de megpróbálom, hátha.
Ha tud valaki myaudio 708QA-hoz firmware-t, megköszönöm. -
Ghostfreak
újonc
Sziasztok!
Nemrégiben került hozzám egy MyAudio 7040 típusú (vagy fajtájú?) táblagép.
Problémám vele, hogy vélhetőleg vírusos, amivel még nagy gondom nem lenne; hanem az, hogy abszolúte nem találok hozzá USB drivert, amivel a számítógépem látná, hogy végülis mit is csatlakoztatok rá...
Esetleg valakinek van némi orvossága ezen problémámra?Egyébként a táblagép adatai:
Modellszám: 7040
Android: 4.2.2
Build száma: RK292x_ANDROID4.2.2-SDK-v1.00.00A készülékre évekkel ezelőtt feltelepítésre került egy a kingoroot nevű alkalmazás, akkoriban még nagy gondot nem okozott, most viszont elviselhetetlenül lassú, eléggé nehéz felfogású a gép, és folyamatosan egy "engriks" nevű alkalmazás meghibásodása-leállása miatt visít, valamint ugyanezen nevű alkalmazás telepítésének letiltásáról dob hibaüzenetet szinte másodpercenként.
-
grafnet
veterán
válasz
PLaci58 #2538 üzenetére
Köszi!
Pont, amit írtál azért érdeklődtem, hogy mennyire lenne érdemes vele foglalkozni...
Nincs nagy baja, lehet használni törött érintővel is.
Annyira le volt merülve, hogy mostanra tudtam életet lehelni bele...
GPS modul nincs benne, ha jól látom?!Root esetleg?
Egyébként egy 22 hónapos meg egy 4 éves gyerkőcnek lenne az ASUS mellé, hogy mind a kettő külön tudjon bohóckodni.
Van a kezemben egy Navon Explorer: na attól kihullik a hajam! Az valami förmedvény lassú! Nem is értem, hogy hogy tudták annak idején eladni bárkinek is! A GPS-e: 4-5 perc mire talál 3 műholdat, még vagy 3 perc,
mire pozíciót fog... -
grafnet
veterán
Sziasztok!
Került a kezembe egy ilyen megnevezésű készülék: myaudio tablet series 7 - 8 GB
Ehhez hogyan tudnék egy pontos típust, megnevezést keríteni, mert törött az érintője és keresnék hozzá valót? Viszont más írás meg nincsen kívül.
Látom, hogy azért ezen a gyűjtő néven belül van pár altípus...A készüléket, ha szemből, fektetve nézem, akkor:
az előlapon középen fent van a kamera, bal oldalon a power , a hangerő és a jack aljzat van, jobb oldalon: mic, TF, DC, USB, HDMI, ezek mellett van egy keskeny csík a hangszórónak (~50%-a a hátlapnak), mellette egy ici-pici reset gomb.
Gumírozott a hátlapja, kis bemélyedésekkel.Nincsen fizikai gombja, csak szoftveres van a kijelzőn.
4.1.1-es droid van rajta.
Köszönöm a segítséget!
-
moore007.
csendes tag
válasz
Penndragon #2533 üzenetére
-
Penndragon
tag
Találtam egy kínai oldalt ahol rengeteg rokchip-hez tartozó FW-van. (több myaudio-t is ezzel szereltek).
az FW megnevezése nagyjából így épül fel: KÉP
A letöltés igen problémás, egyszerre csak 1 fájlt tudsz tölteni és van, hogy 5-6-szór rá kell kattintani, hogy letöltse...
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Hosszú idő után (~2.5) sikerült életet lehelnem egy MyAudio 708QA tab-ba.
Az eredeti probléma (nem töltött) újratettem a gyári ROM-ot. Sajnos azzal egyáltalán nem indult el, ha el is indult, akkor is használhatatlanul lassú volt. A gyári 1GB RAM-ból ~256MB RAM-ot látott, amiből 0 volt szabad.
Kaptam elég sok tanácsot, kipróbáltam az elérhető 708QA ROM-okat, de sajnos egyik sem vezettt eredményre. Míg nem valaki, már nem emlékszem ki, azt tanácsolta, hogy tegyem fel a 708F ROM-ot.
Ezzel el is indult, volt is 512MB RAM, 4 GB ROM, de nem működött a touch. Hosszas keresgélés (Google a barátom), tanulás után sikerült ezt a ROM-ot átalakítanom úgy, hogy működött a touch (másik drivert tölt be a 708F tab-hoz). Ezután már csak a gsensort kellett beállítanom.
Ezek után már működik a tab. Van 512MB RAM, működik a touch, a gsensor, a wifi. A kamera viszont nem, de ez nem is baj, lévén eléggé gyengécske, és nem is használtuk semmire sem.
Szóval most öröm és boldogság, a gyerek is tud rajta filmeket nézni, és egy-egy gyengébb játékot futtatni. -
Janika005
csendes tag
Sziasztok kis segítségre lenne szükségem .
Hozztak hozzám egy Myaudio lightning hd tablettet ami kepernyomintaval van lezarva ! Nem tudják a mintát ! Gondoltam csinálok egy factory resetet . na most ezen a tabon nincs hangerő gomb csak bekapcsolo gomb es reset ezek egyszeri nyomásaval pedig nem jön be a recovey menü .
Esetleg valaki tud segíteni nekem ? -
penge010
tag
Itt lehet keresgélni!
DE a myaudio tabletek meg haltak, nincs már támogatása szinte sehol nem lehet rom-ot találni hozzá!http://www.rockchipfirmware.com/firmware-downloads
-
akos86
aktív tag
Üdv az uraknak!
Keresek myaudio storm 4gb tabhoz romot
alaplapján ez szerepel: c88/131206/v20
Hülye voltam és másik romot flasheltem fel most fehér képernyő fogad :/
-
Kistom8510
újonc
segítséget kérnék beex s2 tablethez! nem indul csak az android jel piros háromszöggel! gép nem ismeri fel sehogy mert nem kapcsol be és nem talál drivert! lehet e sd kártyárol felrakni romot! és hol találok olyat? köszönöm
-
S3RIOUS
tag
Üdv nektek! Elég régen nem érkezett hozzászólás ebbe a topicba, de teszek egy próbát!
Lenne egy myaudio Tablet Series 7 704O 4GB változatú tabletem. Próbáltam kétfajta rommal, az egyikkel bootloopol folyamatosan és hiába csinálok resetet a recovery-ben, a másikkal ugyan elindul és betölt, de nem működik vele az érintő.
Az alaplapján az alábbi adatok vannak: B52_V3.5 20130930 , RK 2926-os chippel szerelt.
Na most az a legnagyobb gondom, hogy bár beírtam a google-be hogy B52 V3.5 és ki is dobott egy csomó találatot, de azoknál RK 3026-os chip szerepelt, ilyenkor most mégis mit tegyek? -
Mark1
csendes tag
-
kismokesz
tag
Tiszteletem mindenkinek.
Az alábbi tabhoz kellene nekem rom my audio 7 708GN.
Sürgösen kellene.
Előre is köszi. -
Zsolty001
tag
Helló!
A Myaudio 704T és Power HD típusok fizikailag megegyeznek? Az történt, hogy a külső plexit szerettem volna cserélni, de az eltávolítás/melegítés közben összehúzódott az előlapi műanyag keret és nem megy vissza az LCD. Az tablet 704T típusú, de bontásban csak Power HD-t találtam, ami hátlapra megegyezik, de belül nem tudom. Köszi a segítséget!
-
bestsiva
újonc
Sziasztok
MyAudio 708DR ROM-ot keresnék.
YK86V-RK3168-V1.2
ZZT130727-256*2
ICS20130722161(8G)Amennyiben valaki tud segíteni előre is köszönöm.
-
PLaci58
addikt
válasz
thunder1991 #2518 üzenetére
Csak simán kilép a programokból vagy ad valami üzenetet.
Csak gyanítom, hogy memória hiba lehet.
Le kéne tesztelni pl. Antutuval. -
thunder1991
tag
válasz
PLaci58 #2515 üzenetére
Sikerűlt,bekapcsol és megy is csak...egy idő után szokása mindent bezárni,akárhányszor és akármilyen progival teszem is újra,esetleg nincs valami ötleted miért csinálhatja ezeket?
Recoveryben én úgy tudok mozogni hogy a kijelző jobb felső sarkán csúsztatom az újjam fel/le és úgy megy,a powerrel meg Enter-ezek.
-
Upo
addikt
válasz
PLaci58 #2515 üzenetére
De, csak a 708F-en nincs olyan. Power és home gomb van. A power végrehajtja a műveletet (alapból a reboot-on áll), állítólag a home+power mágikus ritmusban nyomkodásával lehet lépni lefelé, nekem is sikerült negyed óra alatt egyet lemenni de a factory resetig lehetetlen eljutni mert ha nem úgy sikerül akkor a power miatt végrahajtja amin áll.
-
PLaci58
addikt
válasz
thunder1991 #2513 üzenetére
Sok sikert!
-
PLaci58
addikt
válasz
thunder1991 #2511 üzenetére
Még most szedem le én is, hogy jó lett-e a feltöltés.
Eredeti rom és feltöltő szoftver. Ki kell csomagolni, (a Total Commander össze is rakja a 2 részt).
Egy könyvtár és egy .img fájl van enne.
A romot nem próbáltam, nincs ilyen készülékem!
A hivatalos oldalról lett leszedve, amikor még működött.
A 200MB-os korlát miatt kellett két darabra szedni. -
thunder1991
tag
Ugyan ez a helyzet az én 708F-emmel is.
Sajnos a hivatalos oldal megszünt,másfajtához találok de ehez nem nagyon,vagy olyasmi kellene amivel legalább használni tudnám. -
Levolasz
újonc
Köszönöm a segítséget!! recorveryig visszatudtam hozni (nem érint nem birok mozogni recorverybe)
és operációs rendszer is csak a logóig jut el
úgyhogy tudnátok küldeni nekem myaudio 708f hez firmwaret amit phoenixsuite-al fel tudok rakni?? előre is köszönöm
-
thunder1991
tag
Üdv! Remélem vannak még aktív tagok mert kellene a segítség nem kicsit
Valaki nem tudna nekem linket vagy valamit ahonnan MyAudio 7 708F gyári vagy custom romokat le bírnák tölteni? Vagy valami megoldás esetleg arra a problémára van hogy a tab csak a MyAudio írásig jut el aztán se kép se hang,a recovery még bejön de, nem lehet se fel,se le menni egyszóval használhatatlan. -
josida1
újonc
Köszi az infót.A kamera adatai szerint 1,5 megapixeles talán mégis lehet vele jó képeket fotózni és videózni.
-
Upo
addikt
válasz
PLaci58 #2504 üzenetére
Úgy néz ki, döglött az alaplap, nem akar beugrani flash módba. Pedig tényleg rengetegszer próbáltam, akku leforrasztás után sem, úgyhogy feladtam. Alkatrész lett belőle.
(#2505) josida1: Hogy kerül ide nexus7 a myaudio topikba??
Amúgy meg gyárilag szándékosan nincs ikonja a kamera alkalmazásnak, play-en keress egy nexus 7 camera appot. Csak ikont rak ki, azt válaszd amelyik ikon a legjobban tetszik és nincs benne reklám. Bár abban a 0.3 Mpixeles kamerában örömöd nem nagyon lesz, én max. QR kódra használom, bár előlapival kicsit kényelmetlen. -
josida1
újonc
Kaptam egy asus nexus7-es 5.1.1-es androidos tabletet.Build-száma LMY47V.Azt olvastam róla,hogy van rajta előlapi kamera,de nem találom sehol azt,hogy hogyan kell bekapcsolni és használni.Kérlek segitsetek én még nagyon kezdő vagyok ezen a területen
-
Upo
addikt
válasz
mongolnyila #2501 üzenetére
Újra kell flashelni a firmware-t. Ha sikerül valahonnan megszerezni. Vagy ha van egy működő darab, akkor RK Android tool-al lehet róla dumpot csinálni és felrakni a rosszra. Első körben szerintem elég a system, ha nem jó akkor a boot, kernel, misc is kellhet. Ki kell próbálni. [link]
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
mongolnyila #2501 üzenetére
Esetleg backup?
-
mongolnyila
újonc
Jó estét kívánok,nem vagyok annyira jártas ilyen ügyekben sajnos ,remélem tudtok nekem segíteni.Rokonom kapott egy My Audio Power+ HD 4GB Tabletet ,de olyan ügyes lehetett ,hogy valami alapot ki törölt belőle(szerintem).Tapasztalataim a következők bekapcsolásnál megjelenik a My Audio logó és semmi több .. boot menüt elő tudom hozni wipe reset-el megcsinálja de a hiba ugyan az van valakinek ötlete mit tehetek hogy elinduljon?
-
strong333
csendes tag
Hello!Adott egy Myaudio Storm C88/131206/v20 rockchip 2926 scae5a2051348 hibásan került hozzám de a gép felismeri rom felrakása után csak fehér képernyő van próbáltam másik romot de maradt a fehér képernyő most már meg sajna annyira lemerült hogy nem tudom bekapcsolni!Valakinek valami ötlet?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Van egy 708DCC-m.S jelenleg 4.1.1-es droid van rajta.Lehet ezt tovább frissíteni? Néha egy kicsit nehezen látja a wifi jelet :S A telóm 4 csíkot lát az 5-ből,ez meg 1-et vagy 1-et se....
-
Levolasz
újonc
Sziasztok!! Van egy Myaudio Tablet series 7 708f tipusu készülékem és csak az android logoig tölt be nem megy tovább!
Recorverybe se lép! Segítségeteket kérném hogy ilyenkor mit tudok csinálni hogy elinduljon?
Előre is köszönöm -
kovabor
tag
Sziasztok,
Szükségem lenne egy Myaudio STORM 4gb tablet romjára.
Adatok:
Alaplap: RK2926 c88/131206/v20 1RAMkijelző: yh070if60-c
Már sokat próbáltam, de mindegyik rossz. Fehér képernyő
Remélem létezik még rá valamilyen megoldás, hogy újra élhessen.
Köszönöm
-
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam sehol 708 DCC+ -hoz ROM-ot.
Tudna valaki adni egy élő letöltési linket?
Thx. -
Belako
tag
Üdv!
Next q7hez nem találtam semmilyen formában romot.
Mi van akkor ha egy speccel megegyező másik gyártóét rakom rá?
Az Alcor Access Q787I szerény véleményem szerint Soc, cpu stb megegyezik a Myaudo next q7-el.
Van olyan aki próbált már hasonlót.
Jelenleg azt tudom hogy hardver specifikusan kellene romot hozzá keresnem.
Választ köszi.
B.P.s
A q7-nek igazából semmi baja csak marhára zavaró a lassúsága. -
Belako
tag
Hola!
Valaki tud segíteni.
MyAudio next q7-hez kellene stock rom.
Köszi
B. -
joy 38
újonc
sziasztok egy kis segítség a my audio power+hd rk3026 c86/140123/v03 1024x600 tulajdonosoknak egy működő firmware itt a cím:http://dfiles.eu/files/h4q479mmg
még ez kell hozzáockchip Batch Tool v1.7és megy
vagy ezt keressétek:qbex tx200_rk3026-(BOARD)-C89-140226-v02
sok sikert a többi keresőnek!!! -
Hammon Serra
senior tag
Még mindig :-(
Sziasztok!
Tud valaki linket, vagy file-t adni MY audio 704T-hez?
Jelige:"bármi jobb,mint a gyári" -
Sziasztok!
Előre bocs,hogy ideírok,de S.O.s.-be kellne egy 816DCC firmware a tabimhoz,mert sajna frissíteni kellene,de sehol nem találok hozzá
Valaki tudna? -
moore007.
csendes tag
-
feki92
csendes tag
sziasztok van nekem egy Myaudio Storm tabom kb 1 éve vettem és most van egy olyan problémám lemerült teljesen a Tab és amikor feltöltöttem és kapcsolnám befelé csak a betöltő képernyő van azt hittem elsőnek hogy csak kicsit belassult és lassabban kapcsol be de sajnos nem 1 napig így állt és sajnos még most se kapcsol be hiába kapcsolom ki be mindig csak a betöltő képernyőnél áll a laptopomra rádugom nem ismeri fel a gép hogy tudnám én ujra szoftverezni vagy valami reset gomb bármi van rajta h újra tudjam a rendszert indítani vagy recoveribe indítani valahogy igaz ahoz már nem nagyon értek ellőre is köszönöm a segítségeteket remélem jó helyre írtam ezzel kapcsolatban.
-
joy 38
újonc
a tab 800x444 nek látja az előző firmware azért csíkos ez a power+hd 1024x600-as feltettem egy programot rá ami tudná a képernyő felbontást állítani de nem indít újra, valamit a error not have root access hiba üzenet jön mit csinálhatok ? ha sikerülne beálítani akkor ezzel működik:http://www.rockchipfirmware.com/content/cube-myaudio-7040-firmware-image.
-
zotykam1981
csendes tag
Recovery módban felismerti ki is írja az eszközkezelő hogy megtalálja.. ott van hogy power sd .. de csak az ismeretlen eszközök között akármilyen drivert rakok fel a back tool nem cslátja nem csinál vele semmit.. nincs esetleg valami lehetőség hogy memkártyáról frissítsem?
-
AdlerT
csendes tag
válasz
zotykam1981 #2473 üzenetére
Próbáld csatlakoztatni kikapcsolt állapotban "hangerő -" gomb nyomvatartás mellett
-
AdlerT
csendes tag
válasz
zotykam1981 #2464 üzenetére
Power SD-hez próbáldd rátelepíteni ezt a firmware-t:
http://www.rockchipfirmware.com/content/cube-myaudio-7040-firmware-image
Ezzel a programmal:
http://www.4shared.com/rar/p2Wj9yNgce/recuperao_de_tablet_2014.html?
Ebben van egy Batch tool nevű program, amit elindítasz, és kiválasztod a firmware-t amit letöltöttél.
Utána rádugod a tabletet kikapcsolt állapotban, a "hangerő-" lenyomása mellett.
Ha nem talál drivert, add meg neki a kicsomagolt mappából a rendszeredhez illőt.Ha a program valamiért nem működik, másold a mappájával együtt a c:\ gyökérkönyvtárba.
-
joy 38
újonc
sziasztok !
szeretném meg kérdezni hogy van e valakinek myaudio power+hd 4g hez firmware?
játék közben lefagyott utána csak reset gombbal sikerült elinditani de my audion kívül nem írt ki semmit volt rendszer vissza állítás is de semmi felraktam másikat fehéren villog az sd-hez való nem jó mert oldalt csikos és nem úgy kezeli a képernyőt ahogy kell
ha jól emlékszem akor704t volt amikor még először látta a sz gép
a dobozán2x1.2ghz arm cortex rockchip rk3026 van írva
előre is köszönöm -
zotykam1981
csendes tag
Sziasztok
Hozzámkerült egy myaudio power sd .Bekapcsolásnál megjelenik a myaudio logó és semmi több .. boot menüt elő tudom hozni wipe reset-et megcsinálja de a hiba ugyan az van valakinek ötlete mit tehetek hogy elinduljon?
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Myaudio 708SR tab kicsit belassult, szeretnék egy új firmware-t rárakni, mi a javaslat, és hol érdemes keresni?
Segítséget előre is köszi!
üdv -
AdlerT
csendes tag
Na kedves mindenki akinek problémája akad eme gyönyörűséges masinával
MyAudio Power SD RK3026Firmware:
http://www.rockchipfirmware.com/content/cube-myaudio-7040-firmware-imageDriverek:
http://www.4shared.com/rar/p2Wj9yNgce/recuperao_de_tablet_2014.html?A firmware-t kizárólag ebben a csomagban található driverrel, és a benne lévő Batch Tool-lal sikerült felraknom azt is úgy, hogy simán a "C:\"-re másoltam a saját mappájával együtt..
Ui.: Még egyszer és utoljára:
Nem biztos hogy csak azért járunk fórumozni, hogy a google-t reklámozzuk, hanem segítséget is szoktunk néha kérni. Remélem ezzel tudtam én is hozzátenni valamit. -
AdlerT
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm. Nagy valószínűséggel, ha találtam volna olyan drivert amivel normálisan működik bármelyik program, akkor valószínű ide nem írok. Itt nekem nem a kereséssel, és a letöltéssel volt a probléma, hanem azzal, hogy ezek közül egyikkel sem képes működni.
Ezekkel a "google a jóbarátod" beszólásokkal tele van a tököm. -
csixy
addikt
-
AdlerT
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék, mert ezt az értelmes gépezetet nem tudom újrarakni.
Van egy 7"-os Power SD-m amit egyetlen driverrel sem tudok normálisan elfogadtatni a géppel.
Próbáltam már 8.1 x64 alatt, 7 x86 alatt és xp-vel. Akármit teszek vele, nem képes telepíteni. Azt írja, vagy nem telepíthető a driver, vagy nem hazsnálható az adott eszközzel.
A tablet most a Myaudio logónál megáll betöltés közben,az usb reagál rá, és úgy, hoyg be van kapcsolva fel is ismeri. De amikor a "hangerő -" gombbal kikapcsolva csatlakoztatom, egy drivert nem enged.
Ha tudtok nekem egy drivert ami akár működhet vele, azt nagyon megköszönöm. Kérnék mellé tippet is mivel érdemes ezt telepíteni.Alaplap: C88/131116/v10
Rockchip RK3026Válaszokat előre is köszönöm!
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Valaki esetleg tud Power SD-hez olcsó érintőt lehetőleg kerettel együtt?
-
Dauer
csendes tag
Sziasztok Myaudio PowerSD 7"-hoz lenne valakinek gyári romja? Előre is köszi
-
ostulok
újonc
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám a Network TV-t aktiválni a gépen?
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
csixy
addikt
Na felment a Sniper888 kolléga Concorde JB4.1.1-es moddolt ROMja . Tökjó. Így már használható. Köszi Sniper888 !
Ha lesz időm, akkor majd megnézem Zeus Toolkittel , hogy még lehet-e valamit ellene elkövetni.
Köszönöm a segítségeteket! Minden jót Nektek!
-
nesa
veterán
Van egy 704O kijelzo jo, eloszor a tap szarozott, toltest nem vette, amiota hullara merult az aku fel se villan probaltam mar kozvetlen az akut is tolteni de semmi.
-
csixy
addikt
válasz
PLaci58 #2441 üzenetére
Köszönöm, mindet letöltöttem. Megpróbálom elrontani. Úgy látom, hogy van benne egy recowerys zip build is - eza Gingsz_TaboneDream7_Custom_v8.6.zip mi lehet, ehhez biztos CWM kell .
Az50004-est kihagyom, mert 4.0.0-ás, meg ez tolja félre a kalibrációt, a W-M -est is mert régi és a tabom sorozatszáma újabb.Meglássuk! Hogy fogok boldogulni a 64 bites win10-es OS-emmel, ezt a livesuit nem szereti, meg a samsung kies miatt már eleve látja a tabot az oprenccer, a live suit meg hasra esik tőle.
-
csixy
addikt
válasz
PLaci58 #2439 üzenetére
Köszönöm!
Este 8 után letöltöm, mert itt ahol most vagyok valami gáz van a hálózattal. Mindig megszakad a letöltés.
Én is kitúrtam végre valamit , itt a linkje: http://tinyurl.hu/mblf/.
-
csixy
addikt
válasz
kocka88 #2437 üzenetére
Sziasztok!
A bronzos hátlapú 708W (MATS7WM811...) legutolsó gyári vagy egyéb hasznàlható ROMjàt kérném szépen,hogy tegye letölthetővé valaki, akinek még meg van. A gyári oldalakat rég bezárták. Nekem a 2012 nov 19.i 19-es verzióju van fent 4.0.4-es android. Köszönöm !
- -
-
kocka88
tag
válasz
raubisoda #2432 üzenetére
próbáld meg ezt
arra még talán jó lesz XD
-
raubisoda
senior tag
-
kocka88
tag
Hozzá tenném aki myaudio tablet vagy más egyéb kínai csoda felélesztésén gondolkodik , fogjon csavarhúzót ,szedje szét, és az alaplap neve alapján keressen romot!
-
raubisoda
senior tag
Hát én ezzel a myaudio 7 704sr-el nem jutok semmire.Van több fajta rom de a legjavát be sem veszi.+a touch nem működik ötletem sincs mi lett ezzel a sz..l.
A gombokra reagál de a kijelző semmit nem csinál.Szétkaptam megnéztem minden a helyén szálszakadás sincs.
-
kocka88
tag
Sziasztok ! hozzám került egy bootloop-os myaudio power+hd tablet , hard reset nem oldotta meg a problémát , ahogy láttam a myaudio weboldala is megszűnt , sehol se találtam hozzá gyári fw-t. Valaki esetleg tudna segíteni ?
-
raubisoda
senior tag
Am tettem rá egy 50004-es cuccot live-val. Bebootol te hiaba akarom feloldani a billzárat semmire nem reagal a kijelző. A gombokra ok a gep de a touch nem kommunikál...😦
-
raubisoda
senior tag
Sziasztok.Kellene egy kis help ha valaki tudna segíteni megköszönném.Adott a tabletta c
Mya. 7 704sr.Munkatársamé a cucc de történ mi nap egy kis baleset vele.Kisfia lekódolta valahogy és nem tudjuk felnyitni.Akarom frissíteni a rendszert de sehol nem találok rá semmit. Plussz a másik kérédés mivel csak a biztonsági kérdésig jutok el hogyan kell frissíteni? No persze elvileg recovery nincsen benne de semmi helyreállító menüt nem találok mint pl ami a mobilokon van. Létezik,hogy ez ennyire gagyi?
-
Sziasztok!
MyAudio Next S7 tablethez keresek ROM-ot.
A gyári brutálisan lassú, sőt használhatatlan. Minden "klikk" után másodperceket kell várni, míg történik valami.
Próbáltam reset-elni az eszközt, majd egy szög egyszerű Lanuchert tenni rá, de csak kis mértékben javult a helyzet.Az a kérdéseim a következőek:
- hol találok MyAudio tabletekhet gyári rom-ot
- létezik ezekre valami kipucolt, Rom, esetleg Gapps nélkül, vagy valami Cynogenmod? Felőlem lehet 2.2-es is. -
kreten67
senior tag
Sziasztok.
Van egy myaudio 7 708qa tabom ami a Myaudio logónál nem megy tovább.
Nos erre várom a segítséget.
Gondoltam egy recoveryt megpróbálok,de még nem jöttem rá hogy hogyan,mert ezen nincs hangerő fel és le gomb,csak a bekapcs és egy házikó ikonos. Van még egy reset gomb a fedél alatt! -
penge010
tag
Valaki power sd Firmware???
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
szat1
csendes tag
Sziasztok
7" PowerSD-t szeretnék feléleszteni,de sajnos a tool nem ismeri fel a tabletet,drivert feltettem ahogy le van írva. eszközkezelőben android adb interface-nek ismeri fel a Windows.
Mit kellene tennem hogy működjön a tool?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest