Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
hello, én voltam az aki azt írta csíkozódik a kép
De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.
Nálad jól mutatja a töltöttséget, mert nekem azzal is vannak gondok?
Egyrészt nem látom mi használja az aksit, csak a grafikon van, másrészt nem jól mutat, vagyis ha lekapcsoltam (nem ki, hanem csak simán alvásba) akkor 3-4 óra múlva a 70%-os töltöttségről azt mutatta, hogy lemerült 8%-ra. Kikapcs-bekapcs és visszaállt 65%-ra. Aztán meginr ez játszotta, meg azóta is.
Plusz nálam a bal oldali hangszóró hangosabb, a sarkokban bevilágítás van (elviselhető, a legrosszabb a jobb felső sarok) és van egy rizsszem méretű világos folt a kijelző jobb alsó saroktól úgy kb. 2/3-ánál.Ez meg csak világos felületen, pl. böngészés közben látni.
Az üzletből egyébként felhívtak még szerdán és még csütörtökön is, hogy miket tapasztaltam, mi a véleményem a tabról. Úgy néz ki, ki is cserélik majd.
Ettől a kis mizériától eltekintve tökéletes készülék, és ha tényleg ki lesz cserélve, azt mondom, hogy megéri, mert eddig mindent vitt bármit próbáltam.
Ezeket a hibákat pedig egyelőre betudom annak, hogy az elsők között jutottam hozzá a tabhoz most kedden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Blu-ray írót?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.