- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Nekem valami app egész este ébren tartotta de így is csak 1% ot merült óránként. Akkor sikerült felrakni a playt?
Szerintem 1-2 napon belül lesz egy vondroidos rom is az új kernellel, szerintem abban 2 giga lesz a belső tárhely az appoknak meg hát egy kicsit fel is lesz tuningolva :-) szóval annyira még nem akarom ezt belakni.
-
Tobika1
senior tag
Azzal a rommal csak annyi a bibi h nincs hdmi, meg nincs annyi beállítási lehetőség.
De ha már addig eljutottatok h rootolva van akkor csak bemásoljátok a system/app mappába a play.apk fájlt majd a permisson- t átállítjátok, én az összeset bepipáltam, majd ezután csináltok egy gyári adataok visszaállítását és jó lesz!
-
Tobika1
senior tag
Az új rom viszi a fullHD interlaced videókat is
a korábbi romok nem vitték.
-
Tobika1
senior tag
Az új gyári rommal antutuban 11683 pont.
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
Most vettem észre h csak 512 mega van a progiknak, mondjuk ez nekem elég, meg át is lehet tenni az sdre az appokat... szerintem hamarosan lesz Tuen es kiadás meg myaudios is.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #2896 üzenetére
fel, persze. de szerintem hamarosan megjelenik a myaudiós verzió is.
-
Tobika1
senior tag
Úgy néz ki h most már tökéletes a tab!
innen lehet leszedni az új gyári romot! [link]
-
Tobika1
senior tag
Most írták hogy megjelent egy új gyári rom is!
[link] -
-
Tobika1
senior tag
Na úgy néz ki hogy megoldódott az sd dobálás és valszeg a merülés is, 40 perc alatt egyszer sem kapcsolt be a kijelző, és nem írta ki h leválasztotta az sd-t, régi romokkal már 5-15 perc után eldobálta nálam az sd-t. merülni nem is merült 40 perc alatt semmit.
A rom az gyors, csak hát a felülete nem valami szép meg a boot animáció is egy hányadék. Ja és még ami fontos hogy nem találok hdmi beállítást a settings menüben...Ha valaki ért hozzá akkor szedje le ezt a romot majd ezt az új kernelt (128 as) bele kell ültetni mondjuk a fineless 1.8 ba vagy a vondroid 4.1.1 be és akkor hibátlan lesz a tab!
-
Tobika1
senior tag
Új rom! Sd kára probléma megoldva, azt írják![link]
-
Tobika1
senior tag
válasz
pacman789 #2769 üzenetére
megmértem 2% ot merült készenlétben 1 óra alatt, ez kb olyan mint az előző romoknál de használat során tovább bírja az tuti mert eddig fél nap folyamatos nyomkodással lemerítettem most meg elég csak estére rádugni a töltőre.
Kipróbálom újra a pipo-s romot de nem a gameres verziót hanem a simát mert már 3 an is írták h az sd dobálás és a készenléti merülés megszűnt vele. Majd leírom a tapasztalatokat.
-
Tobika1
senior tag
Erre a romra CFW N101 Android 4.1.1 (Ported from Pipo-M3, not from vondroid
: ezt írta vaki:I have just installed it on a MyAudio 1016dcc tablet (a N101 clone), no problem found so far. Seems to be the best we have tried. No problem with wifi, battery and sd-card. It contains two Chinese apps, but i was able to remove them with Titanium Backup. The language is also Chinese by default (can be changed, of course).
Vaki kipróbáltná h tényleg megszünt e vele a merülés meg az sd dobálás :-)
-
Tobika1
senior tag
Valaki tud egy olyan aktív usb-hub-ot amit elvisz a tab?
-
Tobika1
senior tag
Nagy csend lett itten kérem szépen
Mindenki elégedett a tabbal vagy már mindenki eladta?
-
Tobika1
senior tag
Nektek is szar az új youtube kliens? Folyton megáll hd videóknál.... visszaraktam a 3.5.5 öst, azzal sem jó.
-
Tobika1
senior tag
Újabb ROM: [link]
-
Tobika1
senior tag
Ez az új vondroidos rom nagyon jó! Nagyon gördülékeny és készenlétben alig merül! Állítólag az oroszok már az sd dobálást is megoldották, a végére még lesz egy jó tabunk
.
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Tobika1
senior tag
Fent van az új rom! Valaki próbálta már?
-
Tobika1
senior tag
egy újabb rom! [link] valaki nem akarja kipróbálni? :-)
-
Tobika1
senior tag
A wifim erősebb lett! eddig nem látta a szomszédok wifijét most már igen
-
Tobika1
senior tag
na te kipróbálod?
-
Tobika1
senior tag
Sípolás mentes JB!!!
http://vondroid.com/threads/some-fix-with-noisy-on-fw-4-1.3610/#post-15501
-
Tobika1
senior tag
válasz
leone510es2 #2368 üzenetére
A 1016 hoz kiadtak egy béta állapotú JB-t és csak azzal sípol! a többi rommal nem! Nem kellene mindig ezt a sípolást felhozni, gyárilag sem a bétás jb-vel adják ki a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Távcső topik
- iPad topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged