- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
válasz
Tobika1 #2990 üzenetére
az enyémen van hdmi (és ethernet is), látom a menüben. kapcsolgatni is tudom.
nem lehet, hogy te a 2013.01.03-as rom-ot próbáltad? az még 123-as kernellel ment. ez viszont a 2013.01.11-es, 128-as kernellel.
a menüje elég részletes, úgy tűnik egyedül a g-szenzor beállítás hiányzik belőle. illetve a hangerő gombok a "tálcáról".
viszont alapból van repülő mód kapcsolgatási lehetőség az óra mellett, és az 1 gb-ról se feledkezzünk meg.rootoltam, bemásoltam, de a permissiont nem sikerült átállítani, úgyhogy kerestem egy könnyebb (és számomra jobb) megoldást. egyszerű felrakni, rootolni, nem kell mókolni a play-el.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #2990 üzenetére
Na mostanra mennyit merült az éjszaka alatt, nem tesztelted?
Kíváncsi vagyok, bekapcsolva hagytam reggel és 96%-on állt, vajon mennyi vár mire hazaérek? Mondjuk elfelejtettem átkapcsolni repülő módba, az lenne az igazi.
Tetszik hogy végre bővítették a jobb alsó sarokban lévő "órás" menüt, meg hogy a hangerő ikonok is megjelentek. Szintén megjelent a beállításoknál az Ethernet menüpont.
Nem tetszik, hogy a ram mennyisége 1GB helyett 512MB lett. De ez legyen a legkisebb gondja ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest