- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
válasz
#16820480 #525 üzenetére
8-án voltam a Zsoltnál farsangolni. Ott rátettem a Q701 egy Canopus-ra. Tudom, hogy nem minden fejes/amp páros jó, de egy HD650-et lekőrözött így. Sokkal több és tisztább a magasok megjelenítése. A mélyekről nem tudok nyilatkozni. Nem volt. Vagy nem tudom. Lehet ennyi a maximum?
-
GML
őstag
No. Túl vagyok egy pár órányi füle(se)lésen.
valahogy az van. hogy mintha egy kicsit kevés lenne alul az Aurvana. Pontos hangja van. Azt nem mondanám, hogy gyors, mint a Q701, de azért ott van. Dinamikája is és tere is van. Sajnos még nem találtam meg a megfelelő tip-et hozzá. Néha nem marad a helyén és ez zavaró.
-
GML
őstag
Egyértelmű, hogy Q701, még úgy is, hogy csak telefon és alaplapi hk van alatta. Tény, hogy a Q nem megy olyan mélyre, mint az AD, de nagyon szellős, pattogós hangja van. És sokkal hidegebb is. Jó értelemben.
Sokszor van olyan, hogy nem tudom eldönteni, hogy a párom (vagy a fejese) szól a kanapéról vagy a zene.(#518) Sziti.peti!, (#519) Ati1979: A jelenlegi rendszerrel talán veri az AD-t. Kiegyenlített nagyon. Van tere, dinamikája. Egyik kollégámnak Soundmagic E10 van. Az nagyon V. Ő csak annyit vett észre, hogy "nincs mély benne". Persze, mert a közép tartomány nem a szakadék alján van, mint az E10-nél. Dinamikában köröket ver rá.
Szerintem megérte bevásárolni.
A többiről is majd teszek fel képet, vagy viszem a talira és ott csinálunk a teljes szortimentről.
Így első körben ennyi.
Eddig nem nagyon szerettem hallgatnia komolyabb könnyűzenéket - valahogy kínszenvedésnek értem meg -, mint pl Jackson, Queen, Floyd, Stones, Doors; jazz vonalon pl Wynton Kelly, Dan Nimmer, vagy a "szólóknál" Fitzgerald, Joplin, Clapton, Benson.
Ezekkel már van élet benne. Élvezet hallgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest