Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GML őstag válasz  #16820480

üzenetére #16820480

üzenetére8-án voltam a Zsoltnál farsangolni. Ott rátettem a Q701 egy Canopus-ra. Tudom, hogy nem minden fejes/amp páros jó, de egy HD650-et lekőrözött így. Sokkal több és tisztább a magasok megjelenítése. A mélyekről nem tudok nyilatkozni. Nem volt. Vagy nem tudom. Lehet ennyi a maximum?  
- 

GML őstag No. Túl vagyok egy pár órányi füle(se)lésen.  valahogy az van. hogy mintha egy kicsit kevés lenne alul az Aurvana. Pontos hangja van. Azt nem mondanám, hogy gyors, mint a Q701, de azért ott van. Dinamikája is és tere is van. Sajnos még nem találtam meg a megfelelő tip-et hozzá. Néha nem marad a helyén és ez zavaró. valahogy az van. hogy mintha egy kicsit kevés lenne alul az Aurvana. Pontos hangja van. Azt nem mondanám, hogy gyors, mint a Q701, de azért ott van. Dinamikája is és tere is van. Sajnos még nem találtam meg a megfelelő tip-et hozzá. Néha nem marad a helyén és ez zavaró. 
- 

GML őstag Egyértelmű, hogy Q701, még úgy is, hogy csak telefon és alaplapi hk van alatta. Tény, hogy a Q nem megy olyan mélyre, mint az AD, de nagyon szellős, pattogós hangja van. És sokkal hidegebb is. Jó értelemben. 
 Sokszor van olyan, hogy nem tudom eldönteni, hogy a párom (vagy a fejese) szól a kanapéról vagy a zene. (#518) Sziti.peti!, (#519) Ati1979: A jelenlegi rendszerrel talán veri az AD-t. Kiegyenlített nagyon. Van tere, dinamikája. Egyik kollégámnak Soundmagic E10 van. Az nagyon V. Ő csak annyit vett észre, hogy "nincs mély benne". Persze, mert a közép tartomány nem a szakadék alján van, mint az E10-nél. Dinamikában köröket ver rá. Szerintem megérte bevásárolni.  A többiről is majd teszek fel képet, vagy viszem a talira és ott csinálunk a teljes szortimentről. Így első körben ennyi. Eddig nem nagyon szerettem hallgatnia komolyabb könnyűzenéket - valahogy kínszenvedésnek értem meg -, mint pl Jackson, Queen, Floyd, Stones, Doors; jazz vonalon pl Wynton Kelly, Dan Nimmer, vagy a "szólóknál" Fitzgerald, Joplin, Clapton, Benson. 
 Ezekkel már van élet benne. Élvezet hallgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

mmint az Se vonalról...
 mmint az Se vonalról...