Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #221 üzenetére
Még véglegesen nem esett ki semmi.
Még az is lehet, hogy colorfly C4 lesz.Mivel itthon jó áron kapható.
Amúgy elsősorban a kezelőfelület miatt, meg hogy nem érintős. (bocs, de elég kényelmes ember vagyok.
Nálam ez first priority)
Valóban jobb lehet mint a sima kínai ibasso. Azonban a hangzásban és aksiidőben és kezelőfelületben is feltuningolt japán változatnál már nem biztos, hogy jobb.Igen (erősítős) állvány, dupla dac cserélhető erősítő kártyák is csábító dolgok. De igazából max a dupla dac az ami nekem számítani. Kártyákat nem cserélgetnék 150-200 dollárokért az biztos. Főleg, hogy tök lutri a dolog.
Álvány sem kell nekem semmire.Alapjában véve a +100 USD is számíit. Azonban a legnagyobb visszatartó erő a megvásárásától (nemcsak nekem) hogy nem kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest