Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #221 üzenetére
Még véglegesen nem esett ki semmi.
Még az is lehet, hogy colorfly C4 lesz.Mivel itthon jó áron kapható.
Amúgy elsősorban a kezelőfelület miatt, meg hogy nem érintős. (bocs, de elég kényelmes ember vagyok.
Nálam ez first priority)
Valóban jobb lehet mint a sima kínai ibasso. Azonban a hangzásban és aksiidőben és kezelőfelületben is feltuningolt japán változatnál már nem biztos, hogy jobb.Igen (erősítős) állvány, dupla dac cserélhető erősítő kártyák is csábító dolgok. De igazából max a dupla dac az ami nekem számítani. Kártyákat nem cserélgetnék 150-200 dollárokért az biztos. Főleg, hogy tök lutri a dolog.
Álvány sem kell nekem semmire.Alapjában véve a +100 USD is számíit. Azonban a legnagyobb visszatartó erő a megvásárásától (nemcsak nekem) hogy nem kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest