Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
"Amúgy nemsokára megyek fel Pestre, ha meg akarod hallgatni a sony F-t ,dobhatok egy pü-t előtte. Összevetnénk majd a cowon-oddal ha neked jó." -adom

De akkor ha jól értem,azért nem összerakni akarod a "cuccost",hanem egyben megvenni,mert ez tűnik a legjobb alternatívának,mint elsődleges rig? Mert így már értem,eddig azt hittem,hogy azért pont az Ibasso,mert azt gondolod a legjobbnak hangminőség terén,ami lepipálja az összes asztali/hordozható erősítő + forrás kombót.
Btw,az,hogy mit tud megszólaltatni (mmint ha a jelenlegi fejesek/fülesek 98%-a kiadja magából a maximumot,már több,mint elég) ,nem hiszem,hogy releváns szempont kéne legyen (szerintem) ,tekintve,hogy nem is biztos,hogy Te pont azokat a fejeseket akarod használni hozzá. Akkor meg minek a kraft?

Ez am érdekes
"i disagree....
Colorfly is better to me.
Colorfly songs are more coloured compared to DX100.
The gd thing about DX100 is it can shuffle songs and has bigger capacity and smaller size than the C4.
DX100 has constant improvements but have no idea how much improvements are there.
C4 is good in its batt life compared to DX100 and is more stable i feel.
the bad thing about C4 is its size and the wood at the back. there is possibility that the wood might discolour and stuff like that although i have not experienced it until now."
"its warmer but clarity is still there"
"I would choose Colorfly C4. biggrin.gif"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Óra topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest