Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Gargouille #68 üzenetére
Nem tudom észrevetted-e, de oszoknak volt más problémája is... Mai napig egy 60-as évekből származó rakétát használnak...
Kína '96-ban kezdték orosz technológia vásárlásával és csak egy űrállomásig jutottak a looserek...
India költségevése még most is alig éri el az évi 1 milliárdot, örülnek ennek is nem kicsit.
Mielőtt hozod Japánt, őket több 2. VH után több megkötés is korlátozta rakéta fejlesztésben, amiket csak pár éve oldottak fel."A vagy eltalálja vagy nem-re, ha jól láttam a falconoknak 221 indításuk volt, ebből 219 sikeres. Szerintem eltalálja."
Aha... 182 kísérlet 173 sikeres, utolsó mellé 2021-ben."Kivéve a két hordozórakéta, meg az üzemanyagtartály, aminek a hátán ült"
Akkor ideje utánaolvasni... minden amit felsoroltál újrahasznosítottak. Sőt még mindíg teszik darabjaiban az SLS-hez..."A starship-nél ha jól tudom a tervek szerint nem lesz ilyen sem, kábé mint a repülők."
Álmok vs. valóság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest