- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Azt azért csak remélni tudom, hogy ugyanez a hurráoptimizmus lett volna a rajongók fejében, ha a SLS első kilövésekor a tengerbe zuhant volna. Ugye így van?
Elfogadom, hogy SpaceX más hozzáállással dolgozik és máshogy mint a többi cég, néha nem sikerülnek dolgok, ez rendben van. De esetleg megvan az oka, hogy más cégek nem kockáztatják azt hogy elveszítsék az irányítást egy 5000 tonnás robbanóanyaggal megtöltött ballisztikus rakéta felett, és bevállalhatónak tartják, hogy 40+ mp-ig ne működjön az önmegsemmisítő rendszer. Lehet, tényleg csak lehet, hogy ez egy kicsit más mint egy autó betonfalnak ütközése, vagy egy mezőbe radom karakterek írogatása, lehet hogy mások a következményei, lehet. Nem tudom nem vagyok szakértő...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Borderlands 4
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Update 09.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest