Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Ez a Canon Pixma TS5150 kijelzője érintős is?
-
jherc
csendes tag
válasz
garga01 #4095 üzenetére
Szia,
tudom, régebbi a kérdés, de én csak most futottam bele.
A gmail már csak úgy működött nekem egyéb eszközökkel, alkalmazásokkal, hogy a google fiókomban az eszközhöz létrehoztam egy alkalmazás jelszót, az smtp user / pass résznél pedig azt kell megadni.
Ha még aktuális a kérdés, akkor olvass utána a gmail alkalmazás jelszó témának.
Talán ez megoldás lehet a problémára (akár másnak is).
üdv,
jherc -
nTopee
csendes tag
Azt hittem meghülyültem, hogy egy sima windows frissítés úgy leölte a drivert, hogy konkrétan egy napos szenvedéssel mindent rápakoltam amit neten találtam, de egyikkel se működött scanner. Azóta megoldottam, van egy offline gépünk amire még nem került föl legújabb frissítés, ezen működik a driver.(ráadásul windows magától meg is találja)
Neked nem sikerült azóta találni rá valami megoldást hogy friss windowssal is működjön?
(Nálam laserJet 3020 van, de a jelenség ugyanaz) -
blackmacs
senior tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Szeretnék venni itthoni használatra egy lézeres multifunkciós gépet,nem színeset,csak tudjak másolni,szkennelni,meg nyomtatni.Tintasugarast azért nem szeretnék mert már párszor megjártam,beszáradt a patron,menthetetlen lett.
Ami fontos nem szeretném hogy horror áron legyen a toner,igazából ez lenne az elsődleges.
Van esetleg valami nagyon jó vétel?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Fekete-fehér multifunkciós gépet szeretnék venni ADF funkcióval. Tintasugarasban az Epson WorkForce M200 típust néztem. Lézerben mik lennének az ajánlott opciók? Ami még jó lenne, ha felhőbe tudna szkennelni. ~60e Ft keret rá.
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Brother multifunkciós gépen (mfc-5460cn), hogyan kell az e-mail küldést beállítani gmail-el? Próbáltam a pop3 és smtp szerver címeket is, de egyikkel se sikerült. Vagy már olyan biztonságos a gmail, hogy ezzel a régi géppel nem lehet használni, esetleg másik szolgáltatót keressek?
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
HP Deskjet F2400 multifunkcionális nyomtatónk van. A szkennerrel van problémám.
Eddig a 1703-as Windows 10 verziót használtam és működött a szkennerem. Most a Windows 10 letöltötte a 1709-es alkotói frissítést és a szkenner nem működik. Kerestem a HP weboldalán drivert, de nem találtam. A nyomtatót látja a Windows érzékeli, hogy csatlakoztatva van egy HP Deskjet F2400 nyomtató.
Ha szkennelni akarok ezt a hibaüzenetet kapom: [link]
A Windows eszközkezelő a képeszköznél felismeri a HP Deskjet F2400-t. Ezt látja: [link]Lehet, hogy a 1709-es Windows 10-el nem fog működni a szkenner?
Köszönöm a választ.
-
LBandi
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi alkatrész angol nevére lennék kíváncsi: képátíró szalag egység
Az eszköz típusa: Konica Minolta Bizhub C353
-
ben-ga
tag
Sziasztok,
honnan lehetne megszerezni a samsung 3185fw használati utasítását?
a szkennelést nem tudjuk a pc-re küldeni csak usb-re... -
sanyi02
tag
Üdv!
Tud valaki segíteni, hogy Lexmark x75 nyomtatóhoz hol kapok a legolcsóbban tintapatront?
Után gyártottra gondolok, fekete és színes. -
-
ITHero.hu
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyi multifunkciós nyomtató vásárlás előtt állok...
Segítsetek legyeteke kedvesek, hogy milyen típust válasszak...
Ami szempont, hogy OLCSÓ legyen hozzá a patron (akár utángyártott is), illetve, hogy árban maga a készülék olyan 40-50 körül legyen max. (Ha olcsóbb nem baj.)
Támpont, hogy régen egy Canon IP4200-as nyomtatót használtam, amibe 2000 ft körül összesen az összes színt és feketét be tudtam szerezni...
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!!
B. -
Gabesz87
veterán
Szerintem még garis a gép (úgy 1-1,5 éves kb), de most nem annyira vagyok benne biztos, megnézem majd. De a karbantartási dolgokat, amik a menüben vannak, mindenesetre megcsinálom.
Közben megnéztem, idén februárban vettem. Szóval ha nem lesz jó, akkor max. visszaviszem gariztatni.Nem semmi videó, azt hiszem, ennek a műveletnek nem állnék neki
-
jeni
félisten
válasz
Gabesz87 #4084 üzenetére
Hello!
A mechanika a gond,talán ez alapján a görgőket tisztítsd meg.
Megjavítani csak haveri alapon,vagy veszel egy hibátlan hasonló multis gépet olcsóbban. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy kis problémám a nyomtatómmal. Canon MG4250-es gép. Nyomtatnék, de az istennek nem akar. Elkezd dolgozni, de 1003-as hibakóddal folyton leáll. Mintha nem lenne benne papír. Egyszerűen nem tudja, vagy nem akarja beszívni. Próbáltam több papírral, kevesebbel, megigazítani, de sehogy sem jó. Láttam videókat róla, hogy más is szív ezzel a problémával. Tudtok segíteni, mi a fenét csináljak?
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem, a véleményetekre vagyok kíváncsi!
Szeretném leváltani az otthoni használatú régi tintasugaras multifunkciós nyomtatómat egy mono multifunkciós lézernyomtatóra. Fontos, hogy Wi-Fi-s legyen, kétoldali nyomtatás nem fontos, de jó ha van. Ami fontos, hogy a tonerje nagyobb kapacitású legyen, de ne csillagászati árban. Laikusként kinéztem a Xerox WorkCentre 3025BI MFP típust, de nem tudom, hogy mennyire megbízható, mennyire érdemes ezt venni?
Tudtok-e írni alternatívát?
Olvastam, hogy van olyan típus, aminél a tonerrel együtt cserélve van a dob is. Melyik megoldás jobb, tartósabb. Hosszútávra venném, mit válasszak?Köszönöm!
Üdv.:
Julot -
vtechun
veterán
Sziasztok! Milyen eszközt tudtok ajánlani, ha a gyors (könyv) szkennelés elég fontos funkció lenne? Lehet tintasugaras is, de lézer preferált. A segítséget előre is köszi!
-
ntsouth
újonc
Sziasztok! Epson DX 4050-eshez keresek nyomógörgőt. A szervizben nem biztattak nagyon, de hátha itt van valakinek egy kiszuperált gépe...
Köszönöm! -
Braavos
tag
Sziasztok.
Árukeresőről tudnátok olyan multi nyomtatót mondani, ami akkor is képes szkennelni, jó minőségben, ha a patron már kifogyott?
Az ár 20-23 körül lehet maximum.A Canon pixma mg5750 képes erre?
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy multifunkciós eszközt, havonta néhányszor lenne használva.
Ami funkció jó lenne:
Relatíve olcsó patron
Wifi modul, egyszerüen lehessen androidos tabletről illetve iPad-ről nyomtatni, illetve Windows PC-ről szintén wireless
Esetleg fototálca fényképnyomtatáshozA keret legyen max 25-30ezer Ft, mit tudtok ajánlani?
Kiindulásként ezt néztem:
HP DeskJet Ink Advantage 5575 (G0V48C)
[link] -
margithid
veterán
Sziasztok!
Van egy canon mp250-es készülékem, nyomtatni tudok vele, de szkenelni egy ideje nem. Mi lehet a hiba vajon? -
epzon
őstag
válasz
deathtania #4075 üzenetére
EPSON M5690DWF - ez nyomtat a legolcsóbban, akár 5 év teljeskörű garral is meg tudod venni
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy egy multifunkciós készüléket szeretnék vásárolni kisebb (2-3 fős) irodába.
Ami követelmény: alacsony nyomtatási költség, tudjon automata duplexet és legyen benne szkenner is.
Kaptam árajánlatot egy Brother MFC 8510dn-re és egy Kyocera FS 1325MFP készülékre, de nem tudom, hogy ezek mennyire jó készülékek, valami ilyesmit szeretnék vásárolni.nézegettem a KYOCERA ECOSYS M2035dn-t is, de ott meg azt írják, hogy meghibásodási arány: 11,1% , így nemigen tudom, hogy megéri-e megvásárolni.
Köszönöm a tanácsokat előre is!
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Multifunkciós Tintasugaras nyomtatót szeretnék elsősorban borítókat (saját használatra) szeretnék vele nyomtatni ebből a szempontból az sem hátrány ha a patron sem drága.
Számos márka van a világon és így nehéz a választás! Ezért olyan ajánlatra várok amit sokan ismernek
-
Dilikutya
félisten
Hello!
Ricoh 2501-en kellene az emailbe szkennelést újraéleszteni. Az új SMTP szerver megköveteli az SSL-t, amit a készülék alapból nem támogat, tanúsítványt kell rá telepíteni. Hogy oldható ez meg?
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Elromlott a Laser nyomtatonk, (Xerox valami...) es szeretnenk most egy ujat. Arra gondoltam, hogy esetleg egy ilyen sikagyas scannerrel egybeepitett cucc jo lenne.
Amire hasznalnanak, az havi kb. 50 oldal nyomatatasa, es par oldal szkennelese. (Persze, ha a szkennernek lenne mondjuk 2-3mm melysegelessege, akkor neha PCB-t is szkennelnek vele, az jo lenne.)
Nem lenne baj, ha tudnam Ethernetre kotni, de az USB is megfelel, ha ez nagyon draga.
Most a Xerox WorkCentre 3025V_BI-t nezegetem, arban ez megfelelo lenne.
Tudtok valamit ajanlani?
Udv, Tomi -
Logan83
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, ill. majd ti megmondjátok, hogy kis vagy nagy gondom van.
Van egy canon mx310-es multi gépem amit már éve óta csak scann-elésre használok, arra is ritkán.
A minap szerettem volna használni de bekapcsoláskor nem indul meg benne az "olvasó" rész az üveg alatt.(ill. megindul de 2-3mm után megáll)
Már rég nem garis de szétszedni még nem merem.
Köszönöm az ötleteket. -
Imibácsi
aktív tag
-
Goblein
újonc
Sziasztok!
Néhányan írják a Canon "egyre silányabb". Akkor most jól bevásároltam egy Canon pixima mg7550-el!
Aztán írták, hogy a gyártási szériák eleje még jó, aztán romlik. Ez is stimmel, mert éppen kifutó típus, de hát az újabb 7750-es sokkal, drágább petárdákkal megy.
No, majd meglátjuk.a vak is ezt mondta és nem vett nyomtatót! -
Imibácsi
aktív tag
már nem kell
, MX925 lesz...
-
Imibácsi
aktív tag
Sziasztok!
Induló vállalkozásom részére keresek színes MFP nyomtatót. A fekete fehér szöveg nyomtatását egy Canon LBP2900 látja el, hibátlanul.
Az alábbi feltételeknek kell megfeleljen:
- fax
- duplex nyomtatás/beolvasás
- scanner
- hálózat/wifi támogatás
- többnyire színes fejléces levélpapírok nyomtatása
- alkalmi fotó nyomtatás (egy évben kb 5-10 db)
- utángyártott toner kapható legyen barátságos áron
- tartós legyen, akár 10 évig isMivel az LBP2900 már 8 éve teszi a dolgát gond nélkül (bár tudom hogy ez egy HP 1020 átcímkézve) ezért a Canon termékeit nézegettem. MX725 vagy MX925 lenne érdekes, vagy egy HP Officejet 8610. Melyiket ajánlanátok?
-
rolixyz
tag
Sziasztok,
(megpróbálom ide is, a nyomtatós topikban kevésbé volt sikeres
)
kisebb irodába egy multifunkciós gép vásárlásában kérnék segítséget, követelmények:
-fekete-fehér lézer nyomtatás (wifin keresztül is)
-szkennelés (szintén wifin keresztül is, és/vagy e-mail címre)
-másolás80-100 ezer ft környéke a maximum, megbízható gép legyen, havonta 500-700 oldal van nyomtatva max.
Én a Canon i-SENSYS MF217w-t néztem ki, megfelelő lehet, mi a vélemény erről?
Előre is köszönöm
-
Atthoska
újonc
Szia!
Köszönöm szépen, akkor marad a kisebb nyomtató.
Nagyon hálás vagyok ám, sok kereséstől és mérlegeléstől kíméltél meg!!!
Abban tudsz nekem esetleg segíteni, hogy itthonra is szeretnék egy multifunkciós nyomtatót.
A követelmények:
- legyen színes
- itt fordított a helyzet, mivel ritkán nyomtatunk vele, és akkor is keveset, nem olyan fontos a későbbi fenntartási költség, viszont nem akarok rá sokat költeni
- mivel gondolom a tinta beszárad, ide valami olcsóbb lézernyomtató kéne
- fax, wifi, nfc nem kell
- duplex sem kell
- utángyártott tonerrel menjen
- mac-ről tudjak rá nyomtatniKöszönöm szépen!
-
Atthoska
újonc
Szia!
Nagyon szépen köszönöm! Tetszik az Epson.
A videóban az 5620 mellett az 5690-et is bemutatják.
Elvileg a két nyomtató között elvileg a PCL emuláció a legnagyobb különbség, na meg az érintőkijelző mérete.
Viszont az 5620-as nagyságrendekkel olcsóbb.
Nekem nem ér 40.000 Ft-ot az, hogy 1"-al nagyobb a kijelző.
A kérdés már csak az, hogy elég-e a PCL emuláció nélküli verzió? Annyira már nem vagyok otthon a Windows-ban, régen PCL-portot kellett installálni minden hálózati nyomtatóhoz. Ez gondolom már nincs így...
Az egyik külföldi oldalon viszont az 5690-et hozták ki győztesnek. Az mitől jobb?Köszönöm szépen a válaszod!
-
epzon
őstag
válasz
Atthoska #4057 üzenetére
hp officejet 8610/8620
epson WF3620/5620
Canon maxify xxxx (nem tudom)ezek közül én a WF 5620-at ismerem jobban, használom is, azt bátran ajánlom
pár helyen 5 év garral is árulják, itt egy bemutató videó róla -
Atthoska
újonc
Sziasztok!
Én egy olyan multifunkciós nyomtatót keresek, ami irodai felhasználásra szánok.
- Legyen színes,
- Ha jobb, felőlem lehet tintasugaras,
- A fontos a későbbi fenntartási költség, a jelenlegi beruházási költség nem korlátos (na jó, 100-150 max.),
- Kell, hogy legyen benne fax,
- Wifi nem lényeges,
- NFC sem,
- Havi max. 1.000 oldalt nyomtatunk/fénymásolunk vele
- ha tud duplex nyomtatást az szuper (opciós)
- ha tudna duplex szkennelést még szuperebb (opciós)Ha kihagytam valamit szóljatok! Még talán annyit, hogy ha lehet utángyártott patronnal használnám (olcsóbb).
Plusz tudnia kell kommunikálni Mac géppel is, bár ez nem szokott problémát okozni.Köszönöm szépen!
-
epzon
őstag
válasz
maximuss #4055 üzenetére
3 év gar ingyenes regisztráció után itt: epson.hu/garancia
5 év garral pedig pár üzlet árulja pl mysoft - de ez nem általánosüres színesekkel nem tud nyomtatni, de ez nem csak a tintasugarasra hanem a lézerekre is ugyanúgy érvényes (1 kivétel a kétpatronos színes tintasugaras olcsó gépek amelyeknek a patronon van a nyomtatófej az tud üres színessel is nyomtatni, bár az is visít érte)
-
Kicsit utánajártam a tintásoknak.....
Az Epson WORKFORCE PRO WF-5620DWF pl. szimpi lenne árban és tudásban is. Hogy lesz neki 5 év (vagy 3 év) a garanciája? Képes-e a színes patronok kifogyása után is nyomtatni csak a feketével? -
Az Epson lézer MFP-ire is van 3 év garancia regisztrációval? Mert alapból mindehol csak 1 évet írnak....
Ez a típus érdekelne.... Epson WORKFORCE AL-MX200DNF -
lanszelot
addikt
Hello
Egy hp color laserjet cm4730 mfp vel szeretnék scannelni file-ba.
Elvileg a készülék tud ilyet /használati útmutatóból van/:"Beolvasás mappába
Ha a rendszergazda elérhetővé tette ezt a funkciót, akkor a készülék be tud olvasni egy fájlt, és el tudja azt küldeni egy hálózati mappába. A célmappák esetében a támogatott operációs rendszerek pl.: a Windows 2000, Windows XP és Windows Server 2003.
Megjegyzés Az opció használatához, illetve bizonyos mappákba történő küldéshez lehet, hogy meg kell adnia egy felhasználói nevet és jelszót. Ezzel kapcsolatban a rendszergazdától kaphat további információt.
1. Helyezze a dokumentumot a beolvasandó felülettel lefelé a lapolvasó üveglapjára, vagy a beolvasandó felülettel felfelé az ADF-re.
2. A Kezdőképernyőn érintse meg a Hálózati mappa elemet.
3. A Gyors hozzáférésű mappák listájában jelölje ki azt a mappát, amelybe a dokumentumot menteni
szeretné.
4. Érintse meg a Fájlnév mezőt a felbukkanó billentyűzet képernyő megnyitásához, majd írja be a fájl nevét.
5. Érintse meg a Küldés hálózati mappába elemet.Csak ez a rész nem világos: "rendszergazda elérhetővé tette ezt a funkciót"
Bármilyen scannelési megoldás jó lenne, lényeg, hogy scannelni szeretnék vele.
Ezek közül vmelyik OP rendszeren /mindegy melyik/: win7, win8, osx 10.9, osx 10.11 -
Vasújság
csendes tag
Sziasztok!
Multifunkciós monokróm lézernyomtatót keresek. Eddig egy Samsung SCX-4200 típusú gép húzta itthon az igát, egészen ma estig, amikor is végleg meghalt.
A legfontosabb szempont, hogy legalább ezen előbbi gép kapacitását és fenntartási költségeit meccselje az új gép, azaz:
- legalább 2500 oldal kapacitású toner menjen bele, amely utángyártottan elérhető 7-8 ezer forintos áron
A gép havi legalább 1500 oldal nyomtatásra lenne igénybe véve.
Lényegében minden egyéb szempont (pl. scanner minősége) elenyésző és nem fontos. Bár bevallom örülnék, ha nem kéne állandóan kézzel adagolgatni, tehát előbbieknek megfelelő duplex nyomtatásra képes gép nem lenne rossz.
Tudnátok ajánlani esetleg előbbinek megfelelő, legolcsóbb multifunkciós gépeket?
Egyelőre azon Brother gépekkel szemeztem, amibe belemegy a TN-2320-as nagykapacitású (2600 oldalas) toner, bár ezen nyomtatók rendre 50k felett van.
-
Teaway
veterán
Gondolom, a kétoldalas beolvasást kétoldalasban kéne nyomtatni is, ugye?
-
zarew
senior tag
Ave! Tudtok mondani 40 alatt olyan multit,ami tud duplex nyomizni,és ami a lényeg ,beolvasni is kétoldalast ?
-
Kvasir
tag
Sziasztok!
Viszonylag olcsón keresnék multifunkciós FF A4 lézernyomtatót (esetleg csak nyomtatót) vagy multifunkciós fekete-fehér tintásat. Nincs preferált gyártó, de a toner ne legyen drágább, mint maga a gép -
Kenoby
tag
Sziasztok!
Multifunkciós nyomtatót szeretnék venni, ami tud lemezre is nyomtatni.
Havi 15-20 oldal nyomtatás, illetve jó minőségű fotót havi szinten 5-10 darabot.Canon illetve Epson készüléket néztem, a Canon MX 925 és Epson XP 610 a két kinézett darab.
Viszont Canon-om már volt és behalt a feje így kuka lett.
Az olvasottak alapján szintén elég sok fejhibás lesz egy idő után, mellesleg utángyártott patronok terén ehhez a Canon-hoz nincs patron viszont az Epson-hoz van.
Epson XP 610-ről is írnak hideget és meleget is.Szerintetek melyik legyen?
Előre is köszi . -
Tamy
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm multifunkciós nyomtatót keres, három lényeges elvárása van:
- olcsó legyen a fenntartása, emiatt főleg a többpatronos nyomtatók jöhetnek szóba;
- másolásnál lehessen nagyítani/kicsinyíteni közvetlen a nyomtatóról;
- a másoló rész rendelkezzen "képismétlés" funkcióval (egy adott képet több példányban nyomtasson egy lapra).Ez utóbbi funkció nehezíti a választást, a jelenleg használt régebbi, kétpatronos Canon nyomtatója rendelkezett ilyen funkcióval, ám ez sajnos meghibásodott, és a fenntartása is költséges volt. Keveset nyomtat, éves szinten szerintem max. 4-500 oldalt.
Valaki az Epson-t javasolta neki, de ahogy néztem a képismétlést nem támogatja egyik modell sem.
Mivel magam is régóta Canon-t használok (igaz egyre silányabbak), ezért az ő házuk táján kezdtem szétnézni, már csak azért is, mert a jelenlegi alsó kategóriás nyomtatója is ismeri ezt a funkciót. Meglepődve tapasztaltam, hogy egyik nyomtatójuk használati utasításában sem szerepel. Mivel ezt kissé kételkedve fogadtam írtam egy levelet a Canon ügyfélszolgálatának, aki sajnos megerősítette, hogy a jelenlegi nyomtatóik nem támogatják ezt a funkciót. Megoldásnak azt javasolta, hogy ugyanazt a képet szkennelje be annyiszor, ahányszor látni szeretné egy oldalon. Végső esetben persze ez lesz, de azért ez jóval időigényesebb, és plusz felügyeletet igényel.
Tehát a kérdésem főleg a 3. pontra irányul: van-e olyan multifunkciós nyomtató, ami képes külső beavatkozás nélkül egyazon képet többször felhasználni egy adott oldalon?
Köszönöm.
-
-
zsolt973
csendes tag
Sziasztok!
Multifunkciós gépet keresek, fontos az egyszerű kezelhetőség, illetve, hogy tudjon receptet is nyomtatni. Duplex, Színes nyomtatás nem kell, így inkább lézert választanék.
Két modelt néztem ki
Hp LJ pro m125a
Canon i-Sensys MF211Melyik a jobb választás?
-
elefontelefo
tag
válasz
elefontelefo #4036 üzenetére
Vágó István-díjas kérdés: hogy lehet úgy árulni egy nyomtatót, hogy patront nem forgalmaznak hozzá?
-
elefontelefo
tag
Sziasztok!
Szerintetek megkockáztassam ezt?
BROTHER DCP-J4120DW
Köszi! -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Bocsi ha rossz helyre írok,de nem találtam jobbat.Vagy egy Sharp AR-M165 multifunkcionális készülék.Hálozatba van köttve a nyomatást könyen megoldottuk de a szkenelés az nem müködik.napok óta kinlódunk velle,az op rendszerek windows 7 -64-bit.Hogyan kénne be állitani,mert ment a régi gépen de most amikor újra lett telepive a win7 azóta nem müködik.Hogyan kell elindulni ha a lapolvasót telepitjük hálozatban,vannak általános elvek szabályok?Telepitü cd nincsen meg mert volt egy program amit nem tudok letölteni a sharp honlajáról a Network Scanner Tool talán ez tud segiteni a lapolvasó hálozati beállitásához. -
sztikac
őstag
Sziasztok,
átlagos irodai használatra (szkennelés, nyomtatás nagyon max. havi 1000 oldal) melyiket érdemes választani a kettő közül?
Xerox WORKCENTRE 3025
vagy
HP LaserJet Pro MFP M125aGondolok itt az üzemeltetés költségeire, megbízhatóságra, stb.
Egy kicsit a Xerox felé húzok mert abban van WiFi is és ha nem is sokkal de kedvezőbb az ára. -
bakgab
csendes tag
Bővült a lista. Ezek közül lehetne választani, vagy ha van jobb ezeknél. ..és a keret kicsit nőtt
Samsung SL-M2675F
RICOH SP 213SFNw
OKI - OKI MB451DN
Kisirodai használatra kéne 40-50K között multifunkciós nyomtató. Minél több garanciával, strapabíró, kevés javítást igénylő...
-
depzoo
tag
Sziasztok!
Hasonlo kerdessel erkezek mint sokan masok: multifunkcios gepet keresek.
Max 40e huf
havonta 10-20 lap, bw es szines vegyesen
ketoldalas nyomtatas nem szukseges
fax nem fontos, wifi nem fontos
kizarolag a4 meretre hasznalva
gyakori szkenneles es masolas
otthoni irodai felhasznalasminel egyszerubb kezelni annal jobb
A fentiek fenyeben a legolcsobban uzemeltetheto gep et keresem.
Bonusz kerdes: meg mindig beszarad a tinta patron ha nem hasznaljuk a gepet vagy ez mar fejlodott valamennyit?
Koszonom!
-
bakgab
csendes tag
Üdv!
Kisirodai használatra kéne 30-40K között multifunkciós nyomtató. Minél több garanciával, strapabíró, kevés javítást igénylő... Ezt találtam: Samsung SL-M2675F és 37K körül kapható.
Tudnátok ajánlani jobbat vagy ezzel sem járok rosszul?
köszönöm -
juve600
nagyúr
üdv
Multifunkciós nyomtatót szeretnék vásárolni, legfőbb elvárásom a megbízhatóság és az olcsó karbantarthatóság és max 20k-s ár
mit tudtok ajánlani ??
thx
-
Klon
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtató vásárlás előtt kérném a véleményeteket, ill. mit ajánlotok? (Brother nem játszik)
fontos: A3, színes, Wi-Fi, másolás/szkennelés lézer, és tintasugaras is érdekel, max 80eFt-ig.
felhasználás: otthoni nyomtatás, leginkább vonalas FF tervrajzok, ill néha színes fotó nyomtatás.
minél kedvezőbb fenntartási költség a fő szempont. (tintapatron, ill toner)
köszönöm a segítséget!
-
tutajostoto
újonc
Sziasztok,
Nyomtatot szeretnek venni. Fö felhasznalas a nyomtatas (evente kb 1000 max 1500 oldal) de nembaj ha tud mast is (havonta kb 10-20 oldal masolas es scan)
- Legyen multisfunkcios (scan, copy) fax nem kell.
- Lezeres fekete feher eleg
- wifi nem muszaly de nem baj ha van.
- Ketoldalast tudjon de eleg a manualis nem kell automata
- Olcso fenttartasi költsege legyenA kerdes az hogy ha veszek peldaul egy
- Samsung SL-M2070 Nyomtatót 26k ert es 6k ert kapot hozza ezer oldalankent egy tonert (5 ft/lap)Vagy van valami super jo ajanlat ? Elöre is köszi sory az ekezetekert.
-
epzon
őstag
-
Pocee
senior tag
azért scanneljen gyorsan mert fogalmam sincs milyen gyors egy új,pár hete dolgoztam egy 8-10 éves szörnnyel és 4 perc alatt húzott be egy oldalt...nem is túl nagy felbontásban.
ezt nem akarom...
800 oldal/év nyomtatás tudsz ez alapján segíteni vagy hagyjuk szerinted?remélem kicsit érzed,hogy már ajánlhattál volna valamit amivel nem lövök mellé,de csak keresztkérdések jönnek,valszeg azért mert nem ezen a terepen mozgok,Te meg igen... -
epzon
őstag
Látod látod, ahogy 40000ig nincs bestbuy csak úgy általánosságban.
Először meg kell határozni a feladatot, a funkciókat, a volument és onnatól lehet szűkíteni.elvileg elég neked 1 patron 1 évig, de gyorsan szkenneljen meg gyorsan nyomtasson. Minek? A két kritérium üti egymást, hacsak nem 70 000 oldalas kellékről beszélünk
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tintasugaras multigépet,nem ismerem őket nem szeretnék mellélőni.
Scan,nyomtatás,fénymásolás lenne a fontos,az árat 40ezernél húznám meg.
Köszönöm a segítséget!ui.:ha tud wifin kommunikálni az előny.
-
medium84
aktív tag
-
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Epson RX585-öt használok évek óta nagy megelégedéssel, szintén évek óta az itmedia saját márkás olcsó patronjait. Nem reklám, tény.
Elkövettem azt, a hibát, hogy egy még olcsóbbat kipróbáltam.Arra azt írta a nyomtató, hogy nem ismeri fel. Sebaj, vettem a rég bevált patronokból egy teljes szettet, mind a 6-ot kicseréltem, de sajnos ugyanezt írja ki, nem felismerhető patronok.
Mielőtt megvenném a 20.000 Ft-ot gyári Epson szettet, gondoltam írok ide, hátha van valakinek ötlete, megoldása.
Üdv és köszi!
-
epzon
őstag
válasz
Because #4000 üzenetére
1, mennyit akarsz vele nyomtatni havonta
2, nézd meg a toner árát és kapacitását, oszd el egymással és megkapod mennyibe kerül 1 lap nyomtatása
3, szorozd meg a havi oldalszámot a lapköltséggel
4, szorozd meg a havi nyomtatási költséget 36-tal és add hozzá a gép árát
5, ezt az egészet oszd el a 36x szorozva a havi nyomatszámmal
Mit kaptál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest