Új hozzászólás Aktív témák
-
valsavis
tag
köszönöm
8500 esetében szerintem nem történt meg a regisztráció,de rákérdezek HP ügyfélszolgálaton hátha
esetleg canonnál is létezik regisztráció utáni plusz garancia?
-
QwErTy42
addikt
válasz
valsavis #2697 üzenetére
Mindkét nyomtatót regisztrálni kell a garancia bővítéséhez.
A 8500-as nyomtatótokat is regisztrálni kellett volna anno, mert ha még nincsen 3 éves, akkor következő munkanap a futár vitte is volna az új nyomtatót.
Az Epsonnál a regszitráció még annyival bonyolódik, hogy a regisztrációt követő egy éven belül kapsz egy kérdőívet, amit ha nem töltesz ki és küldöd vissza emailben, akkor buko a granciakiterjesztés. ( magyarul adnak is ajándékot, meg nem is, mint a jól ismert magyar népmesében...)
-
valsavis
tag
sziasztok
nyomtató választásban szeretném kérni a segítségeteket8-10fős csoport számára, havi 2-4ezer oldal nyomtatásra
- színes
- olcsó fenntarthatóság
- fax
- scanelés pendrivera, pendriveról nyomtatás
- hálózat
- dupla oldalas nyomtatásén egy canon mx 885-t néztem ki,de sehol nem kapni, állítólag hiánytermékek a canonok Mo-n.
-
korikmate
tag
válasz
QwErTy42 #2682 üzenetére
10-15 e ft? Azért ezt elég nevetséges árnak gondolom. Ennyiért a hp tintasugaras legalját lehet megvenni. Ráadásul ez nem nyomtató hanem dísz
! 35e-t képzelek érte, tekintve, hogy a Samsung SCX-3405W 38e, ami azért távolról sem néz így ki, ezt sajnos már akkor is meg kellett fizetni, amikor vettem, a hp multi-wifi-lézerei meg 58-nál kezdődnek (ez is ott körül volt 1,5 éve).
Szóval akinek 35e-ért kellene, gyári állapotban, annak eladó! Egyébként Bp, 11. kerület!
-
-
Charlie
tag
válasz
QwErTy42 #2685 üzenetére
Köszi a gyors választ !
Tehát amelyiknek kisebb a fenntartási költsége azt rendeljem meg szerinted?
Még valami : az Epsonhoz láttam 9000 forint körül utángyártott tonert [link] , ha kifogy az eredeti az utángyártottak is gond nélkül használhatók? Mert a gyári toner nagyon drága hozzá, kb. 2x annyi mint a Xeroxé.
-
Charlie
tag
Hali!
Két gép vétele közt vacillálok :
- Xerox Workcenter 3045V/NI
- Epson Aculaser MX14NFírtátok, hogy a két gép belseje egyezik, ez azt jelenti, hogy a nyomtatás minősége is egyforma?
Azért kérdezem, mert mi elég sok táblázatot és Autocad tervet nyomtatunk és a PHs Xerox teszt nagyon szőrösnek találta a vonalak széleit [link] .
Sajnos vidéken nem jutok egyik gép közelébe sem. Légyszi akinek van valamelyik gépe írja le a tapasztalatát. Gondolom a karakternyomtatás mindkettőnél tökéletes, inkább az ábrák és táblázatok minősége érdekelne.Köszönöm
Üdv.: Charlie
-
korikmate
tag
Szeptemberig garis, gyári fóliás, hibátlan Samsung SCX-4500W lézernyomtatóm eladósorba került kihasználatlanság miatt. 4066 oldalnyi nyomtatás van benne, a gyárin kívül 1 toner-cserét ért meg. Régen tájékozódtam a nyomtatópiacon. Ki mennyit adna érte, illetve mennyiért hirdessem meg? (a nevetséges ajánlatoktól kíméljetek
)
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Volna egy kérdésem: Az Epsonnál rendszeresen szokott lenni ilyen pénz visszafizetéses akció?
Szeretnék venni egy BX535WD-t és kedvezőbb lenne az akcióval.
Köszönöm! -
Nagya21
addikt
válasz
Dr. Romano #2675 üzenetére
Hali!!
2 éves gép, és negyed annyit használták mint én a 335-öst(tom mert én vittem hozzá a téntát), fizikailag félig van a posztó téntával.
Ha van ötletetek, hogyan lehetne valahogy életre kelteni, azt megköszönném.
Üdv Nagya -
Dr. Romano
veterán
válasz
Nagya21 #2673 üzenetére
Valszeg azért írja ezt, mert megtelt a "hulladéktartálynak" nevezett szivacs. Mivel a 115-ös már egy régi gép, így erre nagy esélyt adok, hogy az a baja.
Neten körül kell nézni, mert létezik egy kódsor amivel le lehet resetelni a purge számlálót, azonban ezt csak tüneti kezelés, mert a tároló fizikailag úgy is fullos lesz. -
Nagya21
addikt
Hali Epson!!
Lenne hozzád egy kérdésem!
Kezem közé került egy Bátyám nyomtató dcp-115-ös.
Aztat irgya ki fejtisztítás nemlehetséges, 'oszt se kép se hang.
Tucc-e valami okosságot??
Szétszedtem, fejtisztítót lenyomtam, fejet kilöktem középre.
Bekapcsoláskor visszavitte a fejet parkolóállásra, és fejtisztítás nem lehetséges hibaüzenet.
Üdv Nagya -
Andor111
csendes tag
-
Andor111
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne hogy pl: a HP C4780 festék patronját lehet-e házilag tölteni? (infekciós spriccel)
És ha igen milyen festéket kell hozzá megvenni? -
QwErTy42
addikt
Szövegre is ugyanúgy jó. Itt kicsit nagyobb kapacitásokkal dolgoznak, masszívabb felépítménnyel. Lényegesen jobban terhelhetők és menedzselhetőek mint korábban.
Ezt a kategóriát a HP találta ki 5-6 évvel ezelőtt. Két éve kezdték szorgosan másolni, csak hogy azóta a bonyolult kapillárisos tintatovábbító rendszert a HP elhagyta a vásárlók és a szervizesek tapasztalatai alapján, a többi gyártó meg ügyesen másolja a régi megoldást továbbra is.Itt van egy egész friss teszt a HP 8600-ról. Angol nyelű de ettől függetlenül tudom ajánlani, ha már más nem, csak a képek miatt.
-
HENE
aktív tag
A szépség relatív.
Leírtam, hogy mire kell (10 fős munkacsoport használná), erre is tintásat ajánlotok? Miért? Ennyit fejlődött volna a tintás technika? Képekhez OK, de itt főleg szöveg lesz...
-
epzon
őstag
válasz
QwErTy42 #2667 üzenetére
a nyomatminőséget nehéz körülírni, röviden: szebb
meg kell nézni aztán annyién nem akarom meggyőzni semmiről, csak ajánlottam mást amit ismerek
vegye csak meg a HP-t és majd szídja azt amikor tonert kell benne cserélni
vagy majd mikor megpróbálja töltetni....nah utána jöhet az Epson WorkForce Pro
béke
-
QwErTy42
addikt
Hol kapok hozzá tonert vagy dobegységet 30 ezer oldal után minden egyes színhez külön?
Angliában jó pénzért.
Mert magyar webshopban annyit írnak csak, hogy nem beszerezhető.
A hivatalos is Epson oldal is csak egy formanyomtatvány kitöltése után hajlandó elárulni.
Erre a kérdésre az összes árukereső oldal kiakad.
Van egy erőteljes érzésem, hogy a Tescoban nem veszed majd le a kenyér mellől ezt a tonert...Valamivel azért etetni is kellene majd a jövőben azt nyomtatót, nem gondolod?
-
Charlie
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Multi lézer nyomtató vétel előtt állunk, a keret 50k huf, főleg szöveges dokumentumokat nyomtatunk és Autocad terveket de csak fekete-fehérben. Kevés szkennelés és másolás is lenne. Éves szinten 2000 max 3000 oldal.
Eddig ezt a három gépet néztem ki de bármilyen tanácsot elfogadok :- Xerox Workcenter 3045V/NI (kb. 6ft/oldal)
- Epson Aculaser MX14NF (kb. 10ft/oldal)
- Samsung SCX-3405F (kb. 10ft/oldal)Költséghatékonyság szempontjából a Xerox tűnik a legjobb választásnak de arra azt írta a PHs teszt, hogy szőrösek a vonalak szélei grafikus nyomtatásnál. Ha esetleg használ valaki ilyen készüléket megnézhetné, hogy ez mennyire zavaró. Az Epsonnak kicsit sokallom a toner árát.
Válaszokat előre köszönöm.
Charlie
-
HENE
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
A készülékek (4db) 10-12 fős munkacsoportokat fognak kiszolgálni. Dokumentumnyomtatásra fogjuk használni, amiben azért lehet színes elemek (ábrák, grafikon stb.) Fotó-, képnyomtatás nem lesz. Illetve lesz egy ötödik készülék, azt kevesebben, 4-5 fogjuk használni.
(egyébként, ha olyan oldalt nyomtat amiben van egy színes elem, akkor a feketét a fekete tonerből/patronból nyomtatja vagy a színesekből keveri össze?)
Egyébként nem ismerem tintasugarasból ezt a kategóriát, dokumentumnyomtatásban eddig a lézer a favorit nálam.
Az Epson cx28dn mivel is jobb mint az általam mondott HP? azonkívül epzon, izé, epson
és ami árat találtam jóval drágább?
-
epzon
őstag
-
QwErTy42
addikt
A nyomtatni való média követeli meg hogy csakis lézer lehet?
Bármely színes lézert veri árban 200 rongyig bezárólag a multisak közt.
2300 oldalas fekete patronja van, amit 8000 forintért megkapsz. A színesek 5500 forintért nyomtatnak 1500 oldalt. Nem kell két hetente kicserélned a patronokat, mert ahogy láthatod nem 200 oldalakra elegendőek csupán.
A nyomat minőségére nem lehet panasz.
A 3 év garancia úgy jár, hogy következő munkanap futár cseréli a nyomtatót.
Havonta 5-6 ezer oldalig bátran ajánlom. -
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Milyen készüléket ajánlanátok a következő paraméterekkel:
- színes lézernyomtatás
- automatikus kétoldalas nyomtatás
- automatikus kétoldalas lapolvasás
- USB és hálózati csatlakozásÉn a HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dn-t találtam 200.000 körüli összegért. Van esetleg jobb ötlet 250k árkategóriáig?
-
kano
nagyúr
válasz
Gergőke88 #2646 üzenetére
Köszi, már konzultáltam egy nyomtatós ismerősömmel és azt mondta, hogy ezt a verziót (SCX-3200) nem szabad megvenni csak az SCX-3205-t.
Szóval nem vettem meg.Lenne egy másik kérdésem:
Létezik olyan multifunkciós eszköz (lézer vagy tintasugaras), amely tud olyat, hogy a szkennelt anyagot (PC nélkül) egyből elküldi egy mailcímre?
Valami elérhető árú kellene (kb. minél olcsóbb, de még jó).
Köszönöm!
kano -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Mivel egy fórumtárs sem válaszol a pü-re, így kénytelen vagyok ide megírni a kérdésemet.
Hozzá tudnék jutni egy Samu SCX-3200 nyomtatóhoz (kb. 4-5 oldalt nyomtattak vele). De ami a problémát jelenti, hogy a fw verziója 2011. áprilisi, ami a netes infók szerint nem engedi az utángyártott toner alkalmazását.
Tud valaki bármilyen megoldást a problémára?
Jöhet akár pü-ben is, mert gyorsan kellene döntenem.
Köszönöm!
Kano -
^Clown
addikt
Az Epson MX20DN -nek van esetleg wifis verziója, vagy csak kanóc játszik? Illetve mennyire macerás ezt a gépet ugy tonerrel üzemeltetni? Köszi szépen előre is!
Továbbra is olyan multis mono lézer gépet keresünk, ami:
- duplex
- ugy patronokkal problémamentesen üzemeltethető legyen (alacsony fenntartási költsége legyen lehetőleg)
- hálózati csatlakozója legyen (lan és wifi, de a lan fontosabb!)
- szkenner, fax, fénymásolás, tehát multi
- havonta kb. 5-7.000 oldalt nyomtatunk, ezt bírnia kell
- árban álljon meg 100K körül
(a felsorolt kritériumok mindegyike nagyon fontos) Köszi előre is!Epsonon kívül mi jöhet még szóba?
-
vf1
csendes tag
válasz
Nagya21 #2639 üzenetére
Miután eddig már volt sorrendben Bátyus majd HP, tisztában vagyok a saját töltés lehetőségével is.
Inkább a szkennelésre van kihelyezve a hangsúly.
A HP-nél olvastam egy olyan mondatot,-de már nem találom sehol-, hogy másolási kapacitás 10.
Nos, hozzájutottam régi munkahelyem, -sőt 45 évig egyetlen!-, fotóarchívumához, amit el szeretnék menteni.
Ehhez keresem most a szkenneremet. Miután már írtam, hogy a régi is haldoklik ezért kellene váltanom. -
vf1
csendes tag
Sziasztok, olcsó multifunkciós nyomtatót keresek, a Tecsóban most akciós a HP 1050A, viszont egy Brother DPC 165 C-t is láttam.
Nyomtatni átlagosan szoktam, havi 20-50-oldal, de szkennelni szeretnék 1-2000 darab fényképet mondjuk egy év alatt.
A régi multinyomtatóm sajna meghalt.Mi a véleményetek?
-
epzon
őstag
minél olcsóbb annál szarabb.... olvass vissza egy keveset
ha olcsón akarsz nyomtatni, problémamentesen gyári minőségben akkor Epson L200
12000 oldalnyi fekete és
6500 oldalnyi színes tintával a kezdőcsomagbannincs ettől olcsóbb nyomtatás
-
Som@
őstag
Sziasztok!
Az alábbi nyomtatót néztem ki, ugyanis a Canon MP610 nyomtatófeje meghalt. Csíkozva nyomtat.
Van-e erről valakinek infoja?
Azt néztem, hogy ebbe még az Epson SX szériánál is olcsóbb az UGY patron.
Ezek chipesek
(Az epsonhoz valót is beleértve...)
Köszi előre is.
-
QwErTy42
addikt
válasz
vtechun #2627 üzenetére
Szia!
Hol olvastad hogy duplexes ennek a nyomtatónak bármije is?
Mert én akárhogy kerestem nem találtam és szerintem kizárt, hogy ennyiért full duplex vagy akárcsak duplexes lézer multit kapnál bármelyik gyártótól is.
Ez a nyomtató amúgy kísértetiesen hasonlít a Philips 6020-ra... ami viszont nem tud kétoldalasan sem nyomtatni, sem szkennelni, sem pedig másolni.A jobb tintásak költséghatékonyabbak és sokkal több szolgáltatást nyújtanak a 100 ezer forint alatti árkategóriában mint a lézerek.
A lézer komplikált, erőforrásigényes és sokat fogyaszt. A nyomtatót és a kellékét( tonert) sem egy álom gyártani. A tintás lényegesen egyszerűbb.
Persze a nagyvállalati lézerek már más tészta de azok nem is ennek a fórumnak a témái... -
atala
addikt
A kinézett multis Epson PX660. Van valakinek valami véleménye a nyomtatóról?
-
vtechun
veterán
válasz
QwErTy42 #2624 üzenetére
Hat szerintem a lapadagoloja legyen duplexes, akkor ezek szerint ez a minolta megfelelo lenne? Ennek vajon milyen gyors a szkennere? Arban maradnek a 30 ezres nagysagrendnel. Azert lezer, mert nem nagyon tudok kiforrottabb technologiat, tintasugar szerintem egy rohadt nagy zsakutca, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
HP Photosmart Plus-ra esett a választásom Nekem eddig nagyon tetszik és jó döntésnek bizonyult. Azt szeretném kérdezni, hogy mindig érdemes kikapcsolni vagy inkább maradjon készenléti állapotban?
-
QwErTy42
addikt
Szia!
HP Photosmart 6510. Most 28-30 között elérhető. Wifis, duplexes, két laptálcás, színenként cserélhető multi kártyaolvasóval és nagy színes érintőkijelzővel. Eredeti patronokat már 2200 forinttól kaphatsz bele, a teljes szettet 7800 forintért vagy az un. BOGO csomagot nagy feketével és fotópapírral 10-12 ezer körül. Egy-két hónap alatt sem szárad be, nem fog két oldal után kifogyni, választhatsz nagyobb kapacitású patronokat is.
Egy év garival futárral cserélik ha meghibásodik. -
vtechun
veterán
Sziasztok, tudtok nekem ajánlani valami mono lezernyomtatot aminek van szkenner funkcioja? Ha lehet lapbeszívós, ill. Lapfordítós legyen a nyomtatója, kőszi, elvileg a konicak ilyenek? Vagy rosszul remlik ?
Ez: minolta pagepro 1490mf vagy ez: xerox workcentre 3045v tudja ezen funkciót?
-
Brownn
tag
Sziasztok!
Nyomtatót szeretnék venni ami:
-Max 27-28 ezerbe kerül
-Multifunkciós
-Színes nyomtatásra alkalmas
-Olcsó a működtetése (olcsó patron vagy festékkazetta)
-Ha nincs használva 1-2 hónapig ne száradjon bele a festék (tintasugaras esetén), bár ez a legutolsó szempont, a többi fontosabb hisz ha más nem 2-3 havonta nyomtatok 1 tesztoldalt.
Milyet tudnátok ajánlani? Köszönöm előre is! -
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Kerdes adott, kriteriumok nagyjabol a kovetkezok lennenek:
-lightos otthoni felhasznalas
-elsosorban doksikat nyomtatnank vele, ha tud dupla oldalas nyomtatast, elony, de nem kriterium
-viszonylag jo szkenner resze kellene, hogy legyen
-ha tud halozati nyomtatast, az nagy elony, vezetekeket felejtsuk el ha lehetMas igazabol nem nagyon van, ennek kellene mondjuk 20.000 forint koruli osszegbe belefernie, de ha 23.000-ert van valami best buy, johet.
Koszonom a segitseget elore is.
-
csoki9019
csendes tag
Sziasztok!
Multis nyomtatót szeretnék venni (scann,másol,nyomtat) egyetemihez kell nyomtatni jópár esetben színeset is így lézer kizárva.
Gondolkozom ezeken:
Canon MG5150 20k
Epson SX 445W 31k
Epson 225wd 17k
Epson BX-305F 21kKérdésem lenne a 4 illetve 1 piko literes tintacseppméret mit takar pontosan, (értem úgy azzal a technológiával kevésbé fogy-e a parton mint ami 4pl-el nyomtat)? Illetve utángyártott patront szeretnék venni, hogy olcsón kijöjjek, mennyire szárad a canon patronja(pl 5 nap kihagyás feltételezem nem árt neki, de jó lenne tudni) mi az esélye hogy elfogadja a canon gépem az utángyártott patron, valami tapasztalat esetleg?
Illetve van-e valami lényeges különbség 225w kontra bx305f között, 305f re csak azért gondoltam mert olcsóbb és 3 év garanciát kapok.
Nagyon megköszönném ha esetleg majdnem mindegyikre tudna valaki választ adni.üdvözlettel: Farrish
-
v2izzy
tag
Hello!
Egy új nyomtató beszerzését tervezem. A feltételek, hogy lézeres (színes nem fontos) legyen, lehessen fénymásolni, faxolni, szkennelni, és legyen benne AirPrint (vagy legalább sima WLAN-os lehetőség).
Mit tudnátok ajánlani?
Én ezt találtam, nekem tetszik összeségében, de mi a véleményetek a HP-król, meg erről? -
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
Nagya21 #2607 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Itthon van már egy Epson 515W, úgyhogy alapszinten tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. Viszont volt egy patron széria (utángyártott), amit valamiért nem fogadott el. Végül több hónap után vettem új készletet bele, amit csont nélkül elfogadott, viszont a fekete nem fog, gondolom beszáradt. Ilyenkor mi a teendő?
Ui.: Az alapkérdés adott, melyiket vegyem ebben az árkategóriában?
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Javaslom ha Epsont veszel, akkor mingyárt UGY patronnal kezd el használni, és ha vmi gond van akkor rakd bele a gyári patront.
Ha feltelepíted a gyári Epson programot, akkor az autómata frissítést ne pipáld be.
A patronokat ne keverd!! (vagy UGY patron, vagy gyári)
Üdv Nagya -
Osynho
addikt
Igen, a külső az alap, megy a szelektálás, h ez ronda, az ronda, stb
Kell a színes is, a nyomtatás mennyisége változó, de a sulihoz kellene a a gép, szóval lenne azért használva, viszont elvileg csak sima lapra, tehát fotó nem játszik.
Azért gondolkodtam utángyártottban, mert pl a mostani Canon multifunkciós gépéhez baromi drágák a patronok, míg pl az Epsonokhoz 600ft/db, ami a töredéke. Így még akkor is megérné, ha nem nyomtat ipari mennyiségeket
Amennyit megspórol a patronokon, kb kijön egy wifis, új nyomtató. Bár lehet, hogy nem jól látom. -
epzon
őstag
szia
mennyit nyomtatnátok havonta? kell a színes?
utángyártott patronban csak akkor gondolkodj, ha sokat használjátok a gépet, egyébként olcsó hús meg a leves szindróma fog előállni
kérdés még, hogy mennyire számít a méret,
ja és az elsőszámú szempont, hogy melyik tetszik a barátnődnek
tapasztalat
-
Osynho
addikt
Hy!
Barátnőmnek kellene egy multifunkciós tintasugaras nyomtató. Ajánlottátok a HP Photosmart 5510-ot, én meg néztem az Epson 235W-t, 435W-t, 440W-t. 20-25, max 30 ezres ársávban keresgélünk, wifi jó lenne, meg az olcsó üzemeltetés. Utángyártott patronok is legyenek hozzá. Melyik lenne jó? -
Demolator
tag
Sziasztok!
8 év hűséges szolgálat után meghalt a canon mp110-esem nyomtatófeje
Mivel elg drága hozzá az új fej kénytelen vagyok új nyomtatót venni.
tudnátok ajánlani valami hasonló gépet aminek a fentartása is hasonlóan olcsó?
Nem nyomtatok valami sokat de van mikor 1 fényképet van mikor csak netről gyüjtött anyagokat nyomtatok szóval átlag home user lennék vagy mi a szösz
Nincsenek nagy igényeim csak hogy a lehető legolcsóbbankapjak hozzá patront vagy tudjam utántölteni. Nézegettem sok belépőszintűt azokban a buktató pont a patron ami többe kerl mint maga a gép... kb 30K-ig mennék el de minél olcsóbb annál jobb... -
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, a szüleimnek kéne valamilyen multifunkciós készülék, a nyomtató és a scanner funkció lenne használva. Havi szinten száz oldalt kéne bírnia , de ennél inkább kevesebbet. Ami inkább fontos lenne, hogy olcsó legyen a fenntarthatóság, lehetőleg színenként cserélhető patronokkal.
A szüleim teljesen átlag felhasználók, nem kell semmi extra tudás, csak megbízható működés, árban max. 20.000 forintot tudnak rászánni, persze ha van olcsóbb és a célra megfelelő akkor nem muszáj, hogy a 20.000 forintos keretet maximálisan felhasználjuk
Egy pár száz hozzászólást elolvastam, de még bizonytalan vagyok.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest