- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
Tartok tőle én is...
Csak egy géppel próbáltam, másikat még nem használok, de jó felvetés: beüzemelek még egyet és meglátjuk, vajon ott is...
Nem kér drivert, a hibakeresés és minden más azt mutatja, hogy látszólag minden rendben van, csak nem nyomtat a W...néha a nyomtató eltávolítása és újrakeresése, telepítése megoldás, de többnyire nem; ekkor eltávolítom a telepített nyomtatót, eltávolítom a drivert és segédprogramokat, majd újraindítás, újratelepítés stb. A Canon support tanácsolta, és így tényleg ismét lehet nyomtatni, de elég macerás.
Amikor nem tudok nyomtatni, akkor scannelni sem tudok a gépre, azaz a hálózati láthatósággal lehet valami baja, de ez is misztikus. Tegnap pl. driver eltávolítás, újraindítás, telepítés stb. után tudtam nyomtatni és gépre scannelni, majd altattam a gépet, ma délelőtt nem, tudtam scannelni majd altattam a gépet, most este viszont ismét tudok nyomtatni, pedig azt hittem, megint újra kell telepítenem. -
Gabesz87
veterán
Szerintem még garis a gép (úgy 1-1,5 éves kb), de most nem annyira vagyok benne biztos, megnézem majd. De a karbantartási dolgokat, amik a menüben vannak, mindenesetre megcsinálom.
Közben megnéztem, idén februárban vettem. Szóval ha nem lesz jó, akkor max. visszaviszem gariztatni.Nem semmi videó, azt hiszem, ennek a műveletnek nem állnék neki
-
mirci18
addikt
Köszi a válaszokat.
Mondjátok már meg nekem légyszives hogy a canon 540-es patron az egybe van e építve a nyomtatófejjel vagy külön.
Mert ha egybe van építve akkor nekem az jó hír hiszen akkor nem kell félnem a nyomtatóm tönkremenésétől.
De én elvileg nem láttam nyomtatófejet rajta.
Ha nincs rajta akkor szerintetek mennyi idő alatt szárad be a nyomtató? -
epzon
őstag
Az Epson 3 éves kiterjeszetett garanciánál vissza kell küldeni egy email, amit valamikor egy éven belül küldenek akkor aktiválják a regisztrációt.
Ennyi. Tudom, hogy neked ez bonyolult de hidd el sokaknak nem az.
Viszont ha ilyen nagyokos vagy akkor inkább arra hívd fel mindenki figyelmét, hogy a HP a (B)garanciában cseréli (/B)a meghibásodott nyomtatót egy (B)HASZNÁLT(/B) másik nyomtatóra!
Azaz NEM a saját készülékedet kapod vissza, hanem más széthajtott gépét.
Tessék egy történet homárez a korrekt ügyintézés
Ezzel szemben az epson javítja a gépet és a sajátodat kapod vissza.
Qwerty: még mindig nem válaszoltál, arra, hogy miért HASZNÁLT gépet ad a HP ha meghibásodik a nyomtató???
-
QwErTy42
addikt
Hadd segítsek!
"Töltse ki az igénylőlapot, és küldje el nekünk a termék sorozatszámával, valamint az eredeti számla másolatával együtt. Kizárólag a vásárlástól számított harminc (30) napon belül beérkezett és maradéktalanul kitöltött igényléséket fogadjuk el. A számlán tisztán és olvashatóan a következő adatoknak kell szerepelniük: a forgalmazó neve, a vásárlás dátuma, a megvásárolt EPSON termék neve és ára. A termék vásárlását követő egy éven belül e-mailben egy kérdőívet küldünk Önnek, melyet ki kell töltenie. A kitöltött kérdőív visszaküldése után aktiváljuk az Ön termékére vonatkozó garancia meghosszabbítását.
Arról sem kaptunk információt, hogy futárszolgálatos a garancia WF nyomtatókra vagy a vásárlónak kell furikáztatnia a gépet. Ha mégis futárral történik a javítás vagy csere annak idejéről sem esett szó. 1 hét 2 hét? 1 hónap?
Ezért is írtam, hogy a HP-nál nincsen apró betű, illetve hogy csak a HP cseréli az OJ Pro szériás nyomtatóját következő munkanapon.
-
-
epzon
őstag
tudom, hogy óvodás szinten kell beszélni
szóval valaki akit törvény kötelez arra, hogy adjon 1 év garanciát, az ad 3 év garanciát ingyen, azzal a feltétellel, hogy válaszolj egy emailre. Ha tőled annyi telik, hogy erre nem vagy képes akkor téged nem is érdekel az a 3 év garancia.
de te a nyomtatóba sajnálsz egy 800 ft-os patront, úgyhogy sokat nem számít a véleményed, hiszen ha ingyen lenne neked az sem lenne jó
sokan vannak aki olcsó tintával régóta használnak epson nyomtatót, és ők tudják, hogy ha sz.r tintát vesznek akkor az nem a nyomtató hibája, de neked ez már úgyis sok
(#3018) Gergőke88
Miről beszélsz:
Hp tintasugaras - Canon találmány
Hp lézerek - canon találmány
pigment tintája mindig is volt az epsonnak
üzleti tintasugaras pedig a B-500-as széria ami hamarabb jött ki mint a hpinkább erről a hp garanciáról mesélj! hogy van, hogy használt gépet kapok?
-
epzon
őstag
mert ez a feltétel, ennyi
a hp-nél miért kell regisztrálni, a canon miért nem ad 3 évet regisztráció ide vagy oda?
azért mert te nem tudsz a nyomtató normális patront venni, az nem a márkát minősítiaz epson tinták a legdrágábbak?
L100 l200 - 2000 Ft egy 4000 oldalas tinta, ez neked drága?Gergőke: ha a hp oktatáson kívűl láttál volna már ilyen párnát, tudnád, hogy a hp-ban is gyűlik csak nem csak a párnába, hanem szépen a nyomtató aljában.
De szerinted nincs LED-es nyomtató.....a helyedben mélyen hallgatnék
inkább a hp garanciát részletezzétek:
nem tudtátok, hogy a hp használt gépet ad, ha meghibásodik a nyomtatód? valaki más levetett vackát....
-
epzon
őstag
-
Gergőke88
addikt
Te elolvastad a linket amit küldtem?
A futárt a HP állja.
"főleg,hogy kötelezi az új nyomtatóval egy időben egy tartalék nyomtató patron 364-s megvételét mellé."
Ki kötelez kit? Egy lehetőség, nem kell élni vele ha nem teszik. De úgyis kell venned kelléket a nyomtató mellé, mert ha használod akkor szükséged lesz a tintára, de bontatlanul akár 2 évig is eláll a tinta gond nélkül. -
QwErTy42
addikt
Futárral megy a dolog. Regisztrálsz és utána megbeszélt, egyeztetett időpontban és helyen átveszi tőled a futár a régi nyotmatót.
Ha Photosmartot veszel, akkor egyidejűleg kell venned egy 364 BOGO vagy 364PVP csomagot, aminek a vásárlást igazoló blokkon rajta kell, hogy legyen a nyomtatóval együtt.
Ez az akció annak éri meg, aki a régi 10-20 kilós nyomtatóját nem akarja bevinni a legközelebbi Media Marktba és amúgy is venne nyomtatót. Az meg hogy a kelléket most veszi meg, vagy pár héttel, egy hónappal később, az meg a legtöbb embernek amúgy is lényegtelen. A végén meg kap pár ezer forintot.
A HP akciója sem tökéletes viszont "zöld" : kevesebb hódot kell egyél, hogy több fád maradjon
26 pénzért nem kapsz olyan nyomtatót. 28 sem sanszos neten. Eddig 32-35 között megy a legtöbb webshopban ahol meg is lehet venni és nem csak kamura kiírnak valami hülyeséget.
28-30 körül már rendes nagy áruházban meg lehet kapni. -
QwErTy42
addikt
Szia!
Tudásban nem egyeznek meg. Canon nagyobb felbontásban nyomtat fotó, duplexes, lemezre is nyomtat és 5 patronos. Ezért van az árkülönbség.
Neked kell eldöntened illetve tudnod, hogy ezek az extrák megérnek-e plusz kiadást.
Amennyiben viszont kínai patronnal etetnéd a nyomtatót a későbbiekben, akkor válaszd az olcsóbbat, mert akkor kevésbé ver ki a víz, ha a hulladék festék tönkre vágja a nyomtatódat!Mellesleg mindkét modellhez vannak már kínai patronok is.
-
epzon
őstag
mert nem ismerem jól a többi típust, mi az aktív modell mit lehet már kapni
viszont megadtam, hogy mi alapján keressen, ez szerintem teljesen korrekt, és nem elfogult mint ahogy azt a véresszájú HP fanok teszikmivel az epsont ismerem azt ajánlom, ebben szerintem nincs gond
-
epzon
őstag
hidd el minden készülékhez teljes patron jár.
Amúgy az Epson nem azt mondja, hogy ennyi oldalra elegendő festékkel van a nyomtató csomagolva, hanem hogy tessék itt van a készülék, meg itt van hozzá 4 patron.
De mégegyszer mondom, számtalan készüléket próbáltam ki és üzemeltem be és SOHA nem sikerült 10 oldal kinyomtatásával kifogyasztani az első szett patront.
-
jeni
félisten
Ezért épen az Epson a felelős a vásárló megtévesztésért. Mert ha azt írja,hogy ez csak demo készlet akkor itt senki sem fog vitatkozni azon,hogyhű de hamar kifogyott. Akkor nem menne itt az sértegetés,meg mutogatás az Epson felé.
Őszintén,nem vagyok meggyőzve afelől,hogy az csak demo tinta készlet volt,amikor oda írják mennyi nyomtatásra elég és mennyi a tinta tartály mennyisége. -
IRO21
senior tag
Canon MP640 elvileg már nincs, azt nem nagyon kell nézegetni
Megkérdeztem minden boltot ahol hirdették, senkinek sem volt raktáron, és már rendelni sem tudott.
Egyedül a Camera Kft. (hivatalos Canon szerviz) állította, hogy Ők tudnak még rendelni 44.400Ft-ért (decemberi a levél). Ezt végülis nem teszteltem le, mert az MG5250 több mint 10 000-rel olcsóbb volt.Persze ha valaki most előhúz egyet a pult alól akkor mérges leszek
-
Tin
veterán
így van. nekem a felső adagolós jobb, mert a falnál van az eszköz, így az elejét fel tudom csukni ha nem használom, az adagolóban meg benne a papír, így nem tud beesni semmi.
a 3050 tényleg jobb vétel, de ugyanazt tudja, csak wifis. ritkán nyomtatnék notebookról, az asztali gép meg általában megy, tehát megosztással megy a wifi is.
a cél az volt hogy vegyek egy alap gépet, ennél minden "jobb", de számomra nincs értéke annak amiben azok "jobbak". ha jót akartam volna venni, biztos hogy canon mg5150-et veszek.
egyébként ez nem olyan szar, mint gondoltam. egész szépen nyomtat, és nem is nagyon hangos.
-
-
jeni
félisten
Úgy tudom,ha 1 éven belül beszárad a nyomt.fej,és ráadásul a patronon rá van írva gyárt.időpont érvényessége,akkor azzal együtt ha mégis bedugulna a fúvóka az garanciális hibának felel meg.
Szabályzat szerint a gyártónak garantálnia kell az 1 évig a hibátlan működést.Nehezen hihető el ha vételtől számítva 3 hónapon eldugul a fej a nyomtatóban akkor az az ügyfél vagyis a vevő felelőssége. Gondolom ezt a gyártók,legyen az a Epson ,a HP,a Canon ezt a malőrt nem engedhetik meg maguknak.
Egyébként a garanciális feltételeknél a szavatosságra 1 évet írnak.
Az már más kérdés,hogy általában 6 hónapon belül kifogynak a tinták a tartályból.
-
zka67
őstag
-
zka67
őstag
Ha rám hallgatsz, akkor olyan nyomtatót választasz amiben egybe van a fej a tintatartállyal.
Hogy miért? Mert ha bármi gáz van az u.gy. patronnal vagy a tintával, amivel töltöd és tönkremegy a fej ezeket a nyomtatókat eldobhatod, míg az egybeépítettnél csak kicseréled a patront és nyomtatsz tovább.
Még kapható pár modell a No. 300-as patronokkal, ezekhez van u.gy., egyszerű a tintaszint resetelése is (ha töltöd). Az újabb egybefejesek mos a No. 301-es patronnal jöttek ki, ezekhez még 3-4 hónapig biztosan nem lesz u.gy. és amikor már lesz, még jó darabig az is drága lesz. Nem éri meg megvenni a legújabb modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest