Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
Hogy én milyen régen jártam erre... Gyerekek ti szoktatok néha napján olvasni?
Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment...