- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Aktív témák
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Köszönöm a fel nem tett kérdésem a megoldást Fire/SOUL/CD!
-
erikke17
őstag
válasz
pete_21 #9696 üzenetére
Látom mit linkelsz
Épp azt kérdeztem hogyha a jelenlegi frissités felajánlásnál a frissitésre megyek ezt teszi e fel vagy vagyis a leg újabb 2009-est. Azt tudom hogy a 11es nem megy fel XP-re, csak nem tudtam mit fog csinálni ha a frissitésre megyek
Érdemes előtte le törölni majd egyből a leg újabb 09-est letölteni microsoft oldaláról? Vagy mehet erre??
-
pete_21
addikt
válasz
erikke17 #9695 üzenetére
Ezt nézd meg! Ez a harmadik válaszom neked!
XP-n semmiképp nem fog menni a 2011-es WLM. Ha webről töltöd le, akkor is a legújabb 2009-et rakja fel. (Amit linkeltem Fire kollégától)
Ha pedig a 8-as WLM-ed felajánlja, hogy frissítsd, és te arra mész, hogy frissítse, akkor is ugyanúgy a legújabb 2009-est teszi fel!
Silverlight nem kell hozzá. -
erikke17
őstag
Na köszönöm mindenkinek hogy ilyen segítőképes
De most azon filózok mi lenne ha rá mennek arra hogy frissités és mit tenne akkor?? Mert ugye Xp-n a 2011 nem megy.
De ha fel megyek Windows Live honlapjára ott rá megyek a messenger-re akkor azt írja ott hogy csak win7 és vistán fut, de ott van egy link ami oda irányít ami fut xp-n, kérdés ha a jelenlegit le törlöm majd letöltöm az amit Xp-re javasolnak fel e települne gond nélkül? Vagy ha frissítésre megyek alapból azt teszi fel ami fut XP-n is?? -
Lipton
őstag
A Windows Live Messenger felhasználónevemnél e-mail címet cseréltem, és most mindekit offnak látok, illetve engem is offnak lát mindenki.
Mi erre a melgoldás? -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
erikke17 #9689 üzenetére
Jah boccs,azthittem te nemakarsz frissíteni.Amit énmondok az olyannak jó aki nemakar frissíteni és a régebbit szeretné használni,mert ugye a mostani frissítéseket kb ráerőszakolják az emberre.Szval ha pl 2009es msned van és nemenged bejelentkezni csak ha frissíted nah a build átírás ilyenkor jó.
-
erikke17
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #9687 üzenetére
Azért kérdezem hogy mit rak fel mert XP-m van azon meg 2011 nem megy, hogy kell át irni a bulidot??
-
TRob1
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #9687 üzenetére
De XP-je van. Arra hogy rakja a 2011-et?
-
erikke17
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #9684 üzenetére
Ha most frissitem akkor egy 2009 Msn-t rak fel?? Mert eléggé értelmetlen most is 2009 van fent Build: 14.0.8089.726
-
TRob1
veterán
válasz
FoxiestFox #9681 üzenetére
Szerencsére nekem (amennyit használom), bőven elég ez az xml-es naplózás is. A plus-ba meg vmi nagyon jó extrának kell lennie hogy én feltegyem (régen a lapfüles beszélgetés tetszett benne, ami már felesleges, meg az email értesítő, de azt meg már rég mással helyettesítem)
-
erikke17
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #9680 üzenetére
Épp az a baj hogy át tessékelt azt hiszem a 8.5-ről régebben ott kellet neki a 2009 most meg a 2011 kell neki, nekem az is jó ami most van csak a frissítéssel nem hagy békén, egyszerűen nem tudom használni tőle..... még a 8.5 is jó lenne csak minden áron frissiteni akarta magát. De azt nem értem hogy ha XP-n nem megy akkor minek akarja feltetetni a 2011 Msn-t?
-
Az új msn-nel kompakt módban én is megbarátkoztam, a-patch is van már rá, de nagyon zavart, hogy nem tudtam átírni a nevem úgy mint régen, és hogy nincs plus, amivel az évek óta létező html formátumú naplózást folytatni tudnám.
Ha lesz plus, vagy megoldják a html naplók folytatását, és jelszavazható lesz, nem lesz kifogásom ellene, mivel a Facebookos integráció szépen kikapcsolható. -
erikke17
őstag
A szemetelést úgy értem hogy feltesz olyan programokat amiket én nem szeretnék, meg hogy egy millió helyre hoz magának létre mappákat.
Tudom hogy Java és adobe flash se egy csoda, java-t is nagy ívből kerülném csak kell mert az UPS-em programja igényli.Fire/SOUL/CD - Akkor hogy a bánatba használjam XP-n az MSN-t?? Ha minden áron az új kell neki???
-
erikke17
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
erikke17 #9672 üzenetére
Én pl. nem WU-ról tettem fel, hanem külön a live installerrel, és csak a messenger-t meg a Live Mesh-t, semmi többet.(már ha ezekre gondolsz halom progiként: mesh, live mail, fotótár...stb.) Ami most van WLM2011-ből az már egy "elvileg" bugmentes 2. kiadás, persze tudjuk hogy nemigen léteznek szoft-ok bug nélkül.
-
pete_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #9641 üzenetére
Feltettem az általad linkelt verziót, és ezzel működik!
Nagyon köszönjük!
Ezt gondolom nem tiltják ki egy jódarabig, különben az XP-sek (is) szívnának rendesen...dying_star: Igen, a Microsoft az utóbbi időben szinte szoftverét tekintve remekelt. Vista, Win7, MSE, IE8, IE9, WMP se rossz. Ezzel a 2011-es WLM-mel viszont szvsz nagyon mellélőttek...
-
erikke17
őstag
Muszáj feltenni az új MSN-t hogy használni tudjam tovább? Mert nagyon tud szemetelni a gépen, régebben is mikor ráerőszakolt a frissitésre feltett maga mellé egy halom programot-.-
Most meg azt irja hogy a rendszer már letöltötte az újabb verziót. Letöltötte ki engedte meg neki, nehogy már ő tudja hogy én mit akarok, ráerőszakolják az emberre a új verzitó amit ha felteszek lehet bugos vacak lessz a mostanihoz képest.
Ha várnék vele egy két napot akkor nem gondolná meg magát?
-
superecneB
őstag
A reklámok kiszedéséhez valóban kellet ott is A-patchet használni (Ez sem normális dolog szerintem). A plust sosem használtam nem is fogom, nekem ez a szoftver arra kell hogy ezzel-azzal kapcsolatot tartsak, beszélgessek néha napján 1-2 képet amit küldenek lementhessek, 1-2 jegyzetet küldjek fogadjak és ami a legfontosabb minden eszközzel távol akarom tartani egy két olykor idegesítő de szerethető csaj minden féle szivecskés, rózsaszín hello-kitty-s stb baromságától lehet ezzel egyedül vagyok de én lábon kihordok egy agyhalált amikor mindenféle villogó betűkkel meg színekkel olvashatatlan betűtípussal nekemállnak mert szerintük ez "cukcsi".
Sry, nem akarok akna lenni a szrban csak én ezt így látom.Ezt hozta a 8.5 egy sokkal puritánabb leegyszerűsítettebb formában mint ez a 9.0.
Arra amire használnám arra egy számomra nem tetsző nő nem használható
-
TRob1
veterán
válasz
superecneB #9666 üzenetére
Ezt asszem te írtad: "8.5 használható a legjobban szerintem (a-patchhel természetesen)"
Vagyis használod a 2. szoftvert amivel helyre tudod pofozni a fszságait (a régi msn-hez is)
(Én egyébként ugyanúgy használtam a régihez is az A-Patch-et, mivel ott is ki lehetett gyomlálni 1-2 felesleges dolgot.)És talán még a plus-t is használod a régihez (vagyis egy 3. szoftvert)
Az újhoz meg tök felesleges a plus... De végülis Te tudod, a Te döntésed, a Te géped.(Csaj: max azt döntöd el 3 perc alatt hogy külsőre tetszik-e, nade a használhatóságát?!?
)
(#9667) dying_star: Én meg azt mondom, hogy ez az új msn igenis illik a win7-hez, semmi bajom nincs vele(nem is volt), pedig használom mióta megjelent (win7-et is). Nem vagyok MS fan, se beépített ember, de valahogy ezek az új szoftok nagyon bejönnek (win7, office2010, msn, MSE2.0), és kivétel nélkül mind teszi a dolgát hiba nélkül (kopp-kopp)
-
Az enyém szerencsére nem visított frissítésért, pedig volt már fent a legújabb.
Most a 2009 14.0.8117.416 van fent, és beszélgetőablakban pl nem lehet kattintással kinyitni a linkeket, és van, hogy bizonyos emberek személyes üzenete (a nevük melletti kiírás) csak akkor jelenik meg, ha összecsukok/kinyitok egy csoportot a listán. (Mondjuk ekkor meg néha másoké tűnik el..)
Plusz van akikkel egyszerűen nem működik a videobeszélgetés, pedig náluk is be van kapcsolva a kamera kijelzése, és nálam is.
Szóval összességében vicces, hogy sok év alatt sem sikerült egy hibátlan IM-szoftvert összeütni az MS-nek.
Pedig a Win7 jó lett, illene hozzá egy méltó progi. -
superecneB
őstag
Egy jól, könnyen használható optimálisan működő szoftver volt mely TÖKÉLETESEN ellátta a feladatát. Ezen változtatni, ilyen módon orbitális nagy baromság. Tegyem fel a szoftvert állítsak benne mindent be A-Z-ig utána töltsek le egy 2. szoftvert amivel helyre tudom pofozni a fszságait, szerintem ez nem normális dolog. Csupán ezzel van problémám, felraktam amit a kolléga korábban linkelt, más választásom ugyanis nincs. Mindenesetre látva azt az irányt amibe halad ez az anno tök jó szoftver elszomorít.
Ha egy csajról ránézésre eltudod dönteni hogy tetszik vagy nem, szerintem egy szoftverről 3 perc alatt negatív első benyomások után igenis lehet véleményt alkotni.
-
TRob1
veterán
válasz
superecneB #9659 üzenetére
3 perc "tapasztalat" és ebből vonod le azt a következtetést hogy "szar" ???
1. Vírusírtót "illik" használni a mai világban mindenkinek Messengertől függetlenül is (és nem csak a magad védelme miatt, hanem a te fertőzött dolgaid másokhoz se kerüljenek) pl. MSE2.0 tökéletesen jó és ingyenes is.
2. A-Patch tökéletesen megoldja a képküldést, úgy ahogy eddig is volt (mented ahová akarod, nem a megosztó ablak jön be) A reklámokat is eltüntetheted vele a messengerből.
3.Egy katt és nem látszanak a beszélgetésben résztvevők képei. Sőt, a fenti sávot is lehet szűkíteni. -
Gorneck
legenda
válasz
superecneB #9659 üzenetére
1. MSE-t használok, semmi kérdés sincs.
2. Nem találkoztam ilyennel. Mondjuk képet még nem küldtek, de ma megnézem.
3. Zárd be/Rejtsd el. -
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #9662 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy mi lett benne változtatva, hogy nem kéri az Updatet, és működik a PLUS is simán, és mondjuk a színes neveket is mutatja rendesen. Én is ezt használtam, mmint verziót, viszont reshack-el nem megy a PLUS! mellette. Ezért kéne rá egy megoldás...
-
válasz
Dictator^ #9657 üzenetére
Azt nem tudom, hogy esetedben mi a gond, de az biztos, hogy akik kérik, hogy telepítsek WLM-t és Plus-t, mindenkinél ezt a kombót rakom fel és sehol sincs vele gond.
Az viszont lehet ok, ha valaki a legújabbat felteszi, majd nem valami speckó takarítóval távolítja el, hogy az ezután telepített régebbi változat már frissítést kér...
BullZeye
Sajnos nem tudom pontosan, de itt találsz pár infót [link]
Illetve itt találtam egy What’s new in Windows Live Messenger 2009 felsorolást. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #9654 üzenetére
Sikerült megcsinálni újra megy tökéletesen a régi msn
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #9654 üzenetére
Szia!!
Ha rájöttél a megoldásra pls, illess meg egy pü-vel! Köszi! -
superecneB
őstag
válasz
Gorneck #9652 üzenetére
1.: Nem lehet olyan hogy nem használok vírusírtót, mert kéri. A réginél a pl a winampot megadva vírusírtónak ment ez a dolog.
2.: Ha küldenek egy képet megjelent egy ilyen ablakban és csak utána tölthettem le. Ha küldenek valamit akkor rányomok hogy fogadás és töltse le oda ahova megadtam ne behozzon egy képet hogy megtekintsem és után tölthessem le... Azért küldik hogy megnézzem nem azért hogy még szanáljak...
3.: Beszélgetés ablakban túl nagy felesleges terület van. A kép is nagyobb valamivel, rohadtul nem vagyok kíváncsi hogy melyik csaj milyen rózsaszín hátteret meg hello kittyt állít be magának nem tudom miért muszáj azt bámulnom mikor le akarok velük beszélni valamit.Csak ennyi tapasztalatom van vele, mert összesen kb 3 percet volt fenn, hál istennek akkor még meglehetett oldani az 1.hsz alapján a régebbi használatát.
-
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #9656 üzenetére
Ezen mi lett változtatva? Pontosan.
-
Dictator^
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #9656 üzenetére
Nálam is az offline verzió van fent, ugyanaz amint annó linkeltél, de mégsem enged belépni vele. Viszont nem emlékszek, hogy ezen a Win-en volt e fent a 2011.. Tuti az lehet a baja?
-
BullZeye
veterán
Valakinek sikerült már megoldania, hogy maradjon 14.xx verziós Messenger, de PLUS!-al együtt? És ne akarja updatelni?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne hogy,én a 8.5ös msnt használtam eddig átírt build kóddal.Viszont ma hiába írtam át akkor sem enged be vele.Van erre valamilyen ötlet/megoldás? Fontos lenne előre is köszi.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
superecneB #9649 üzenetére
A fájl fogadással mi a baj?
Fire/SOUL/CD: Le lehet tisztítani az MSN-t a felesleges sallangtól...az értelmét mondjuk én nem látom...mert ez engem nem érdekel arra használom amire ki lett találva, arra meg jó. Amit meg eddig nehezményeztem, azt szerencsére az új orvosolta (beszélgetések egy ablakban, a sok buzi krixkrax eltűnt, normális nevek).
-
válasz
superecneB #9650 üzenetére
Winnetou-ról hallottam, az Apache, de erről az A-patch-ről fogalmam nincs mi lehet?
(Ha nem apache, hanem warez, akkor le se írd)Gorneck23 #9652
Thx! Eddig tényleg nem hallottam ilyen "sallangósítóról"... -
superecneB
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #9648 üzenetére
Amit linkeltél ahhoz melyik A-Patch jó?
-
superecneB
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #9648 üzenetére
Számomra nagyon használhatatlan az új vagyis a 9.0-s a fájl fogadás a beszélgetésablakok stb minden, a 8.5 használható a legjobban szerintem (a-patchhel természetesen)
-
válasz
superecneB #9646 üzenetére
Amit linkeltem, az jórészt hasonlít a legújabbra, plusz XP alá is telepíthető, ha esetleg azért kérdezted a 8.5-t (XP x64 alá persze nem, ott ha jól rémlik 8.0-ás volt az utolsó)
A 8.5 szerintem mindenképp kérni fogja, hogy frissítsd... -
superecneB
őstag
válasz
WLM 8.5-re nincs megoldás?
-
Darkness
aktív tag
Üdv !
Leszedtem az új MSN-t, de sajnos nem tudom beállítani a beszélgetőablak témáját, hogy olyan legyen mint a contakt ablak felső része. az előző verziónál meg tudtam tenni, akár csak más szint adva neki, debben az újban sehol nem találomm ezt az opciót. van rá mód vagy lehetőség?
-
RootRulez
félisten
válasz
Na ezt felteszem köszi! Egyébként nálam nem volt még régi verzió a Windowsom is pár hetes.
-
válasz
RootRulez #9638 üzenetére
Nálam egy gépen sem kéri a WLM, hogy frissíteni kellene, úgy hogy ez abból adódhat Nálad, hogy már fent volt az új verzió.
Pl. Revo-val kellene teljesen eltávolítani, majd felrakni egy régebbitNálam ez a változat fut(Én tettem fel MediaFire-re, eredeti offline, magyar telepítő, szóval nem valami kókány változat) és nem javasolta eddig 1x sem, hogy frissítsek új verzióra.
WLM 2009 (14.0.8117.416)
jelszó: fscd -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Sajnos ma 0:00 órától ki lettek tiltva a régi Messenger verziók.
Be tudná valaki linkelni azokat a pH!-s hozzászólásokat, vagy egyéb oldalakon lévő részletes leírásokat, amik szépen lépésről lépésre leírják, hogyan lehet a Resource Hacker-el átirni a a jelenlegi Messenger verzióját az új Messengerére? Hogy beengedjen a régivel is?Köszi előre is!
-
RootRulez
félisten
Most meg nem tudok bejelentkezni MSN2009-el. Azt írja a folytatáshoz le kell töltenem a legújabb verziót.
-
RootRulez
félisten
Tegnap este menta link küldés.
Ma még nem próbáltam, hogy megy-e még.
-
-
TRob1
veterán
válasz
FoxiestFox #9630 üzenetére
Nálam is működik rendesen, oda menti ami be van állítva (mondjuk én alapon hagytam)
-
Szabesz
őstag
Olyan jelenséggel mit lehet kezdeni, ha a legfrisebb msn-ben minden kontakt offlinenak tűnik?
Másik gépen régebbi msn-nel mindenki rendesen látszódik. -
Na jól van srácok..
Átpörgettem a fórumot, és kérdezték már előttem, de az a srác se lett okosabb.
Hogyan lehet a 2011-esben naplózni?
Be van adva neki hogy melyik mappába tegye, minden pipa bent van ami kell, mégsincs naplófájlom. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Vazallus #9628 üzenetére
Én is felvettem valakit és nem jelezte ki neki, csak úgy tudtuk megoldani, hogy ő is felvett.. Hja és alapból le volt tiltva nálam, én meg nála..
Megnyitom az ablakot, és leolt az msn hogy nem küldhetek neki és fogadhatok tőle üzenetet mert hogy letiltottam..
Felkerült a listámra és alapból le volt tiltva.. tehát le kellett tiltanom még1x és feloldani... Hja és partnernél is ugyanez volt, és szerintem meg nála a hiba egyrészt mert ő is mondta hogy nála gázos az msn, meg mert egy pár nappal előtte meg simán felvett bárki engem és egyből jött az ablak..
Szal ha valaki nem tud vmi okosat, akkor rakd újra az msn-t szerintem, vagy használj más klienst, ha megoldható.
-
Vazallus
tag
Üdv,
Tudja már valaki,hogy mi a ménkű csinálja azt,h nem jelzi ki azt hogy felvett valaki partnernek? egyszerűen nem jelzi ki az ablak
Elég problémás így.. -
Joey89
tag
válasz
sladka_pani #9625 üzenetére
Ja én is erre gondoltam, csak tudod az a fura, hogy alul meg megjelennek a kiírásai, viszont van jó pár régi ismerős, akiknél már biztos nem vagyok fent, azoknak viszont nem írja ki a kiírásait ott alul...
Azért köszönöm a választ
-
Joey89
tag
Leírom mégegyszer, hátha valaki segít.
Kérdésem a következő lenne: van egy személy, aki sosincs bejelentkezve, viszont alul (2009-es msn van fent) a kiírásai megjelennek.
Az érdekelne, hogy ilyenkor rejtve van, vagy le vagyok tiltva, törölve??
Fontos lenne a válasz, úgyhogy aki tudja mi van ilyenkor az legyen szíves írjon valami okosságot
-
€uro
őstag
Letelt a 48 óra. Kontaktjaim még a régi azonosítóm alapján keresnek - nem vagyok elérhető a számukra.
Közben találtam egy posztot, ahol arról írnak, hogy ID csere után minden kapcsolat automatikusan az új címemen fog keresni.
How-To : Change your Windows Live ID and keep your Messenger Contact list
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Ha megváltoztatom a GFWL accom email címét a windows live oldalán akkor azzal a mailllel fog tovább működni a GFWL accom?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem nagyon vagyok otthon e témában, angolom is elég szerény és bocsássatok meg, nem olvastam vissza.
Nagyon régen rendelkezem egy xy@chello.hu + jelszó párossal az MSN-re.
A chello emailem már 2 éve nem él (szolgáltatót váltottam) és sehogy sem jövök rá, hogyan kellene / lehetne megváltoztatni a az email címemet úgy, hogy a régi kapcsolataim ne vesszenek el. Köszönöm ha segíteni tudtok. -
€uro
őstag
Ezt írja a Windows Live az azonosító átnevezésre:
"Ha átnevezi Windows Live ID azonosítóját, az új azonosító pontosan úgy használható, mint a régi. A rendszer 48 órán belül automatikusan hozzárendeli az összes fiókadatot és névjegyet az Ön új azonosítójához."
Ugye joggal feltételezhetem, hogy ha azt írja, hogy: az új azonosító pontosan úgy használható, mint a régi, akkor ez azt is jelenti, hogy nem kell megadnom az új ID-t a már meglévő kontaktjaimnak? Illetve ha mégis meg kell adnom a régi ismerőseimnek az új azonosítómat, akkor ugye ezt azért csak közölte volna velem a WLM?
A 48 óra holnap délben fog letelni. Talán csak türelmesen kellene várnom...
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Windows Live Messenger v2011 felajánlotta, hogy ha szeretnék, akkor válthatok azonosítót. Váltottam.
Az iránt érdeklődöm, hogy ez esetben minden egyes embernek, akivel kapcsolatban állok el kell küldenem az új azonosítómat, hogy vegyen fel újra?
Tegnap még úgy értelmeztem a WLM-et, hogy ezt nem kell megtenni, automatikusan látni fogok majd mindenkit. Bár úgy emlékszem, hogy azt írta, hogy 24-48 órán belül aktiválódik minden, és még nem telt el két nap azóta. Mégis, kezdek aggódni, mert eddig senkit sem láttam bejelentkezve a kontaktjaim közül.
Valakinek van már tapasztalata ez ügybe, hogy hogyan működik a gyakorlatban az azonosító váltás?
-
buherton
őstag
válasz
sfdrakex #9611 üzenetére
Nem, mert jobban szeretem ha úgy látom az illetőt ahogy ő nevezte el magát. De most a messenger ablakban (ahol fel vannak sorolva az ismerősök), kitöröltem a nevét, és most a ténylegeset írja ki, és meg is változik. És tuti hogy nem én adtam meg neki ezt a nevet. Ez így nagyon érdekes. Köszi a helpet
!
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Barátnőm neve nem változik meg az msn-ben. Ebbudy-n látom hogy más a neve, de az msn-en nem. Azóta újra telepítettem az egész gépet, de változatlan. Ötlet?
-
DjPremier
aktív tag
De a hotmail-os fiokban rengeteg fontos mail van és sok ismerösöm cimét se tudom már fejböl és a régi msn cimemet ismerik.
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Az lenne a gondom,hogy az MSN-be nem tudok belépni a jelszavamat elfelejtettem.Van rá vmi megoldás hogy megtudjam mi a jelszavam? Fontos lenne.Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest