Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Ezt mondtam én is, hogy ott a hiba, nem a messengerbe. Kipróbáltad a zap messengert (messenger pucoló)?
-
megint én
őstag
Hali!
Emberek. SEHOGY sem megy föl 1ik MSNsem...
Egyik gépre sem...
Ez az aMSN ezt mindjárt kipróbálom...
De már a falra mászok ettől az msn 2011től! Ez egy XAR! Kifagy már a telepítés alatt. Ha meg véletlen felmenne akkor is valami messengertracking.aspx -ot akar megnyitbi, de mivel nem tudja kidob egy txt-2 és etzt úgy 1-2 másodpercenként amíg be nem zárom az egészet... -_-' -
Tv
senior tag
Sziasztok. Tudnátok alánlani valami jó Live messenger alternatívát windowsra? Ami lényeges lenne, hogy megkapjam azokat az üzeneteket is utólag amit kilépett állapotban kaptam, valamint a fájlküldés is működjön.
-
DennisVT
csendes tag
bocs csak most olvastam vissza látom másnak is ez a baja
akkor tárgytalan -
DennisVT
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha ismerőseimnek vmilyen linket küldök (vagy kapok) akkor az a szokásos színnel jelenik meg az ablakban, nem pedig kékkel, és nem is lehet rákattintani... copy paste-olni kell... pedig ment ez már rendesen, új gép új telepítés...
win7 (64)
msn live 2009 build 14.0.8117.416
msn plus 4.90.0.392köszi
allow links ki van pipálva az options - securytiben
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
2011 Essentials. pár napja a beszélgetésekbe beszúrt linkeket sima szövegként teszi be. Ki kell másolni böngészőbe, hogy megnyissam.
Erre van valakinek ötlete?
Sima, nem essentials 2010-el is ezt csinálja. -
erikke17
őstag
Baj van ismerős most erősítette meg hogy az virus volt ő kapott valami 2000 emailt. Most mivel próbálkozzak még hogy nem e kaptam be valamit? Avast nem talál semmit. Fura nevű process nincs.
-
vikvuk
senior tag
Van valami jelentősége milyen állapotban vagyunk? erőforrás-használat, stb?
(Live2009) -
qdak
addikt
válasz
Winner_hun #9063 üzenetére
irdd le a hiba kodot, megprobálok segiteni, te is sokat segitettél már !
-
Lefty
addikt
Lenne egy problémám, nem tudom találkozott-e már valaki hasonlóval.
Szóval, meg szerettem volna változtatni a Live ID-mat másra. Az új email cím megadásakor kiválasztottam, hogy "saját e-mail cím használata" majd beírtam a kívánt email címet és a mentésre kattintottam. Ekkor pedig kiírta, hogy a "Windows Live ID azonosító (kívánt email cím) nem érhető el", ami roppant érdekes, mivel az email az én birtokomban van, más nem férhet hozzá. Kizárt, hogy ezt más már használta volna Live ID létrehozására. Felhergelve beírtam egy másik email címemet és láss csodát azt meg elfogadta, aztán most megint meg szeretném próbálni arra megváltoztatni amire eredetileg is szerettem volna, de azóta meg ezt írja ki ha megpróbálom: "Ezt a fiókot már átnevezte. Később próbálja meg újból". Ennek már vagy 2 hete. Ötlet? -
TRob1
veterán
Isten88 és Franklin: Az oké hogy használjon másik progit, de attól még nem oldja meg a problémát, csak kikerüli (ez nem minden esetben hatásos hosszú távon)
-
erikke17
őstag
9068-ra valaki?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
megint én #9066 üzenetére
Nagyon szépen kérem meg ne sértődj, de pozitív éllel vedd a kritikát, az hogy gép mellett nőttél fel, még nem jelenti azt, hogy az általad leírtak ne USER-errorra utalnának szerintem is.
Vagy berhelt kókányolt oprendszert használsz, vagy hibás beállításaid vannak, vagy vírus/spyware /akármi tobzódik a gépedben, de nem valószínű, hogy az MSN annyira és akként lenne szar, hogy csak téged búntet azzal, hogy nem megy.
Jó tanács, nem kioktatás: Kérej meg egy havert, hogy mint független értékelő nézzen rá a gépedre, hátha megtaláljátok, mi okozza a hibákat.
Nem az msn maga, az biztos. -
erikke17
őstag
Üdv. Nem tudom van e most virusom vagy nincs vagy ez valami új támadási forma. Ma kaptam havertól két emailt hotmailos cimemre kettőt küldött mondom biztos akar valamit rámegyek látom több cimzett meg homtail valamiket letiltott hogy ne jelenjenek meg aztán valami angol szöveg volt benne konzol vagy consol pontosan nem emlékszem de valami ilyesmi volt ezt vettem ki belőle, mert gyors kiléptem és töröltem is Avastot 2x lefutattam nem talált semmit fura process nincs még hogyan próbáljak utána járni hogy virus e volt?
-
TRob1
veterán
válasz
megint én #9066 üzenetére
Hát épp ez az hogy egy msn nem nagyon okozhatna gondot (ahogy írtad is), mert azért szerintem akkor pár millió embernek meghalna szintén a gépe ha már nem fér meg egy MS Win-en egy MS Messengerrel
Az ok hogy voltak kissebb-nagyobb problémák (inkább csak kissebbek, amik Minden programmal előfordulhatnak/előfordulnak), de ezek nem okoztak soha ilyen gondot (tudomásom szerint). Szerintem ha már újrainstallálsz, akkor próbálj ki egy másik vírusírtót + néha használj vmi spyware-t és az msn-t is használd tisztán (plus meg egyéb nyavaja nélkül) 1-2 hónapig (ha 1 hónap után meghal). Aztán majd kiderül.
-
TRob1
veterán
válasz
megint én #9064 üzenetére
Ez azért érdekes dolog. Szerintem ott felhasználó hiba lesz. Évek óta használom a különböző verzióit (mindig a legújabbat), és SOHA nem volt gondom vele. Most is tökéletesen megy asztalin is és laposon is. Közvetlen környezetemben is jópáran, nekik sincs gondjuk. És szerintem nem xar. Akkor ez most hogy is van?
-
megint én
őstag
Hali emberek!
Kéne kis Help!
Az asszony gépén mindig tönkremegy az MSN.
Volt újrarakva a gép is (win7 x64) de 1 hónap használat után mindig elkezd buggolni. Most is le lett szedve az MSN, plussostul mindenestül, és fel lett rakva valami új (ami most a legfrissebb a honlapjukon), de ez meg úgy lefagyasztja a gépet, hogy még ALT+CTRL+DEL-re sem reagál. Vagy ha nem fagyott akkor mindig megnyitogatott valami fura jegyzettömböket amikben rengeteg össze vissza krix-krax írás volt! Valahogyan meg kéne neki javítanom, de passz... Újra meg megint nem akarom rakni a gépét, mert eddig mindig úgy sikerült megjavítanom.
Előre is köszönöm!
Amúgy nekem is volt MSNem, és nekem is mindig kinyírta a gépemet. Pedig ez nem éppen egy alsó kategóriás cucc... Ezért én már nem is használom, mert sztem egy xar -
Winner_hun
félisten
Állomásleíró file minden indításnál hibás, a javítás kijavítja. Hogy lehetne megoldani hogy ne legyen hiába? Kezd unalmas lenni..
Verzió: 14.0.8817.416 - újabbat nem teszek fel, pörgeti a processzort, nem válaszol...
XP SP3 -
Oliverda
félisten
Nekem az elmúlt egy hétben kétszer is csinált olyat, hogy egyszer csak bejött a tájékoztató, hogy valahol bejelentkeztek ezzel az accal és az a kliens nem támogatja az egy időben több helyen való bejelentkezett állapotot. Ilyet akkor ír ki normál esetben, ha megpróbálok belépni mondjuk a laptopról miközben a másik gépen már bent vagyok. Először azt hittem, hogy valaki feltörte a jelszavamat vagy bent maradt valakinél, ezért akkor még gyorsabb melegében meg is változtattam ma mégis megint kiírta újra és kidobott. Valaki tapasztalt ilyet mostanság?
-
qdak
addikt
error 81000306 tegnap még jó volt azóta semmti nem álitottam, semmit nem tettem fel se töröltem le, na akkro mi a xar ez ? és naná h pont akkor mikor téleg kell mert nem talafonon akarok 20 percig beszélni vkivel
nézem goglit erre 1 segitség: győzőgy meg h csatlakoztál e a nethez
dll eket bevittem reg be
meg a shoks számot is ki töröltem egyéb ötlet ? -
Rebirth II.
tag
Üdv
Mivel szerintem sikeresen beszoptam az accountomat hála egy nyílt wifi, ezért kérdezném, hogy a partner listámat mivel tudom lementeni?
-
RootRulez
félisten
Haverom azt mondta, hogy az msn címét zárolta a microsoft (vagy nem tudom mi, de olyasmi) mert túl sok msn vírust (ilyen linkes szart) továbbított az accountja... Létezik ilyen?
Más: Nekem is le szokta tiltogatni az új partnereket, miután felvettem őket. Nem tudim mire fel, hogy előbb leellenőrízhessem vagy nem tudom...
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
Az utóbbi héten észrevettem, hogy letiltódnak partnerek, mikor én nem tiltok le senkit. Mivel régi már a címem és elég sok "ismeretlen" vesz fel, amiket persze nem igazolok vissza, lecseréltem a saját címemet is. Most viszont minden új felvett partnert automatikusan letilt, pontosabban áthúzza a nevet és ha beszélgetést indítanék akkor kiírja, hogy nem lehetséges mert letiltottam. De ebben az állapotban először tiltanom kell, majd feloldanom a tiltást. Sok felvett partner meg sem kapja az értesítést a felvételről, ha ezek után ők vesznek fel akkor náluk is automatikusan le vagyok tiltva. Ugyanúgy tiltani kell majd engedélyezni. Ez még viccnek is rossz... más gépen is ugyanezt játssza... ez valami globális probléma?
-
Isten88
senior tag
válasz
Franklin #9047 üzenetére
(#9047) Franklin
(#9048) Pá
(#9050) Franklin
(#9051) Pá
(#9052) Krystal_sIstenem, hogy ennyire nem tudtok kicsit se visszaolvasni. Kemény 7-10 hsz-t kellett volna visszaolvasni.
9040
És nem központi hiba, amint a cikkből is kiderül. Központinak központi, de nem hiba. Nem írom le, hogy mi, olvassatok. -
Krystal_s
addikt
szia, nem csak nálad. 2 napja nálam is ilyen lett. pár napja vmi központi hiba van. ezt már itt a fórumon is említették. pl gyakran jeleníti meg az előtted hozzászóló által linkelt üzenetet is, miszerint bizonyos funkciók nem működnek. ez okozhatja h most a link-eket sem jeleníti meg rendesen.
Franklin: központi hiba ,mert nagyon sok embernél kiírja. nálam 2 napja kezdődött...ha újra ki-be lépek, akkor utána jó lesz, de pl a linkek továbbra sem működnek.
-
Pá
addikt
válasz
Franklin #9050 üzenetére
***** idegesít, amikor a programok próbálnak megóvni saját magamtól. Már az Outlook is az agyamra megy, nehogymár az MSN is elkezdje.
Egyébként az options/securitynél most találtam egy erre vonatkozó beállítást és az a fura, hogy nálam be van x-elve, hogy mutassa a linkeket és mégsem teszi...
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Kb két napja az msnem nem hajlandó linkeket linkként megjeleníteni.
Tehát nem kattinthatóak, csak szövegként tudom küldeni és fogadni őket.Amikor beírom még, akkor kék és aláhúzza, de ahogy megnyomom az Enter-t és elküldi, sima szöveg lesz belőle. Elég zavaró, mert elég sok linket szoktunk küldözgetni egymásnak.
A beállításokat nem piszkáltam és frissítést se nagyon telepítettem. Az msnhez tuti nem, max windowsosat. Mi lehet a baj, vagy hogy tudom megcsinálni? -
Franklin
addikt
-
Pittianer
csendes tag
válasz
WonderCSabo #9043 üzenetére
-
Pittianer
csendes tag
Ezzel valaki tud új jelszót???
[https://account.live.com/ResetPassword.aspx?mkt=HU-HU]
MSN főablakos link: "Elfelejtett jelszó" opció!Még mindig nem értem, katt Elfelejtett jelszó--->Új jelszó nekem Nem megbízható gépet dob ki! és ott leáll a tudomány!
Mi van itt már
-
Tibiajax
nagyúr
még mindig halottak a linkek, másoknál is?
-
qdak
addikt
bocs kifutottma az időböl, közben találtam még 1 progit a gépemen: [wlmpasswords]
msot kiprobáltam 120% h muxik csak beirod a cimedet fentre kicsit vársz, oké, és alul ot a kod! -
qdak
addikt
válasz
RootRulez #9034 üzenetére
c:\Documents and Settings\ *** \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts itt esetleg ?
Isten88 nálunk is ez volt pont most léptem ki, és az öszes linket másolnom kelet :S
Pittianer akkor király, felrakod a progit az majd visszahozza neked, aztán ird fel vhova
msn pass recovery -
Isten88
senior tag
Valószínű globális a probléma, nálam is ilyen.
Update: már nem írja ki.Problémám
Nekem olyan gondom lenne, hogy a beszélgetési ablakban a linkeket nem linkként kezeli, szóval szövegként jeleníti meg. Nem lehet rájuk kattintani, nem történik semmi, ctrl+c, ctrl+v játszik, de kellemetlen. Eszközök, beállítások, biztonság, hivatkozások engedélyezése... be van pipálva. Valakinek valami ötlet?
Segítségeteket előre (is) köszönöm! -
munky
őstag
Ez mi a fene
A magában a kliensben a kapcsolat opciónál nem mutat semmilyen rendellenességet.
-
Visormail
addikt
válasz
Rolcsika22 #9012 üzenetére
2009es msnbe: eszközök/beállítások/ez egy megosztott számítógép... opciót kipipálni. Más lehetőségről nem tudok.
-
qdak
addikt
-
bivalyolo
őstag
válasz
bluespirit #9020 üzenetére
írtam neki pár sort ezzel kapcsolatban viszont mivel nem írta mit használ ezért ennél többet nem lehet hozzá tenni..
a nodhoz az egui.exe-t ne tanácsold mert nem azzal kell, hanem az ecls.exe
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Windows újratelepítés volt MSN 2009 feltéve. Viszont ha bejelentkezek nincs senki a partnerlistámon... De készségesen felajánlja, hogy vehetek fel. Nos én nem szeretnék, mert már van jó pár.
Sima messenger, (ami van xp-n alapból) azzal bejelentkezek, megvannak a partnereim, de az msn 2009-el nem. Mi lehet a gáz?Köszi: RR
-
Pittianer
csendes tag
válasz
bluespirit #9016 üzenetére
nem tudom a kérdést se.... rég volt az hogy regeltem kb. 12 éves koromban!
itt próbálkozom hátha ír vki megoldást! supportosok közül!
-
bivalyolo
őstag
ez az h a wlm-ben nem állítottál be semmilyen víruskergetőt a fájl átvitelhez..
attól függően h mit használsz kellene beállítani egy exe fájlt de ha nincs ilyen meg mivel amugy is futtatáskor szoktak riasztani a vírusírtók elég ha pl beírod azt hogy "a.exe".ja és szedd ki a pipát a nem biztonságos fájlok automatikus elutasítása elől.
-
Pittianer
csendes tag
Sziasztok!
Segítség!
Előferdült, hogy ehhez a vacak hotmail fiókhoz elfelejtettem a jelszavam!
és most msnre se tudom beléptetni magam!Elvileg elküldte az emailt, másodlagos mailre???
lehetséges akkoriban (nagyon rég) arról regeltem be a hotmailes fiókom! nem tudom már!
ilyenkor mi van???Olvasgattam neten de semmi hasznos!
Valahol csak tárolva van adatbázisban az emailem és biztosan tudnak generálni hozzá új jelszót!
Kihez lehet fordulni ilyenkor?Köszönöm!
-
Rolcsika22
csendes tag
Sziasztok. Valaki HELP!!!!!
Nagyon fontos lenne. Már írtam, de senki nem válaszolt.Sziasztok.
Sajnos nem tudom végigolvasni az összes hozzászólást. A segítségeteket szeretném kérni.
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha belépek az msn-be az semmilyen nyomot ne hagyjon maga után. Gondolok itt pl: C:\Felhasználók\AppData\...... (rejtett mappák is).
Segítségeteket és mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm.
Valaki HELP!!!! -
Koczka
tag
Üdv
és akkor most ezmiez?
-
HatakeKakasi
tag
sziasztok
tud valaki valami okosságot erre?
A problémám a következő.Nem jelentkezik be az MSN, állomás leíró fájl hibát talál. Az MSN-es hibajavítás nem segít, ugyanúgy nem tud bejelentkezni.
Próbáltam az UPNP, Socks meg miegymást átállítani amit a google kidob, mint lehetséges megoldás, a programot is leszedtem, amivel ezt a hibakódú bajt orvosolni lehet, de semmi.. Törlés-újratelepítés is volt, kikerestem a gépen tárolt dolgokat, azt is töröltem, dnsflush is volt..Érdekesség a dologban, hogy más fiókkal be tudok jelentkezni, de ezzel nem.
Van bármi ötletetek??
-
Norbi14
senior tag
Az új messengerben megoldható egyszerre több fiókba való bejelentkezés?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy érdekes jelenségbe botlottam a mielőbb. Osztálytársammal felvettük egymást MSN-re, de egyikünknek sincs fent a másik a partnerlistában. Újraindítottuk mind ketten a Messenger-t, de semmi. Van valakinek valami ötlete mitől lehet ez?
Köszönöm szépen előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest