Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
-
mikk2000
őstag
Nekem semmi gondom, igaz pidgint használok. Skype is kapcsolódik gond nélkül msn-es accal.
De nem elképzelhetetlen amit írtok, hogy lerohasztják az elődöt hogy az új kívánatosabbnak hasson...
-
Jégkokó
veterán
Na most már az msn fix se tud semmit se csinálni, hiába futtatom le 40x.Most a legujabb hülyesége az, hogy vmi tűzfal beállításokra hivatkozva nem indul.Érdekes mód kikapcsolt tűzfallal se hajlandó menni.
-
ntomtb
tag
Sziasztok!
Nos, nekem is már vagy 2 napjaszaraxikrosszalkodik az msn különféle hibakódokkal, természtesen a leírt megoldások nem használnak. Akkor ennyi volt? Mehet mindenki szkájpolni?
Eddig a 2009-es verzióját használtam, most felrakva a 2012-el is ugyanazt produkálja... -
S0m30n3
aktív tag
Nekem még mindig nem megy a WLM, van, amikor be tudok lépni, de akkor öt percen belül kidob, majd nem lép vissza, ugyanúgy a fontos portokra ír hibát. Gondoltam akkor belépek Skype-on, de a Microsoft-fiókos belépés ott sem működik. Szimplán a bejelentkezős ablak sem jön be, elkezdi tölteni, majd megfagy a program... Viszont sima Skype fiókom működik...
-
törölt tag
Ha letiltják majd az összes Live Messengert akkor biztos megjelenik olyan verzió ami törve lesz és lehet majd használni. Ha nem akkor ott vannak az alternatív progik. Azért az elég nagy húzás lenne, ha valahogy zárttá tennék és csak Skyperól lehetne használni, ekkora ökörséget csak nem követnek el. Bár a Win8-cal is megcsináltak olyat amire ember nem gondolt volna.
-
cocka
veterán
válasz
Jégkokó #11585 üzenetére
minden a neten fellelhető számot telefonszámnak néz,
Skype Click to Call -> Ezt a bővítményt, plugint, addont vagy hívd aminek akarod töröld le a gépről.
a letiltott régiek is használhatóak ugyanúgy.
Én is egy letiltott régit használok.
nekem a 81000306 hibakódot dobja ki a bejelentkezésnél
Nekem is ugyanezt, felváltva a 80048439 + 80048820-as hibával. A hiba nem az Ön készülékében van, hanem a hálózat szaraxik.
Tulajdonképpen tegnap csupán csak 4-szer dobott le és vagy 10 percig szenvedtetett a visszalépéssel. Sőt olyankor is, amikor éppen választ írtam. -
törölt tag
Nálam megy a WLM, semmi gondom nincs most se és nem is volt ezelőtti napokban se.
-
Jégkokó
veterán
Engem tegnap este óta nem enged fel az msn, vmi port hibára hivatkozva .Mi a fenét tudok csinálni?Lesz majd vmi alternativ megoldás hogy ne kelljen azt a fos skypot használni?Mert egyszerüen utálom, amiért minden a neten fellelhető számot telefonszámnak néz, meg a beszélgetéseket egybe ömleszti mint az ujabb msn kliensek.
-
cocka
veterán
-
rushty
őstag
Milyen alternatív programokat, webes felületeket tudtok javasolni?
(XP)Olyan funkcionalitása lehetne, hogy "offline"-ok is listázva legyenek, és tudjak üzenetet csereberélni.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Mindenki!
Kösz a választ, azóta outlook.com-ra tértem át, azt nézem, tetszik a felület.
Viszont pár napja ha belépek az outlook.com oldalra, ott van a csevegő felület amit nem tud elérni, vagyis nem jelentkezik be a volt hotmail-es címemmel szoktam belépni. Mitől lehet?
Ezzel a címmel a Trillian-t kezdtem el használni az működik. Lehet majd skype-t is kipróbálom....
Kösz! -
S0m30n3
aktív tag
Üdv!
Újabban olyan problémám van, hogy nem kapom meg azokat az üzeneteket, amiket akkor írnak nekem, amikor nem vagyok online.
MSN beállításoknál Előzményeknél be van pipálva, hogy legutóbbi beszélgetések mutatása az ablakban, meg a beszélgetések naplózása is engedélyezve van. Naplóban sincsenek ott az üzenetek. Msn plus! is fel van téve, ott nem találtam olyan beállítást, ami ilyet okozna. Az ottani naplófájlokban sincsenek meg azok az üzenetek, amiket kapnom kellett volna. Tűzfalon át van engedve az msn.
Valakinek valami ötlet?
Ja és 2012-es verzióm van.
-
törölt tag
Üdv.
XP 2009 14.0Olyan gondom lenne, hogy van egy ismerősöm -ugyanezzel a progival- aki belép és nekem ugyanúgy offline mutatja. De másoknak meg online. Kilépek, belépek és akkor már mutatja hogy elérhető nekem is. Olvastam ilyen hibáról több helyen is, de megoldást semmi se írt. Viszont van amikor mutatja rendesen, hogy ő is belépett.
A másik problémám pár napja belépve azt tapasztaltam, hogy az e-mail címem volt a nevem. Át akartam írni a progiból és visszaugrik. Beléptem a Live oldalra ott átírtam, az meg is jegyezte, de nekem a progi ugyanúgy az e-mailt mutatja és ha át akarom írni visszaugrik. Másoknál változó -gondolom progitól függ- valaki a Live oldalon megadott nevet látja valaki az e-mail címemet.
Valami ötlet? Újratelepítsem? Vagy újabb MSN-t használjak? Esetleg alternatív progit? Az a vicc, hogy évek óta problémamentesen használtam ezt a porgit most meg minden ok nélkül szarakszik.
-
Imy
veterán
Az MSN jelszavam elfelejtettem, de már a skype és msn-t összevontam.
Úgy tudom, hogy skype marad, msn nem, de a kontaktok átmennek az MSN-ből. Érdemes újra beregelnem, s a kontaktokat átmenteni?
MSN nem akarja kiadni a jelszavam, mert túl keveset tudok a fiókomról, az alternatív mailcímem meg már megszünt... -
cintula187
addikt
válasz
jozsi252 #11568 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy: akár tablet akár pc akár mobilon
- skype partnerlistán behozott évekkel ezelőtt törölt msn es konkaktokat. Kitöröltem őket mobilon, majd amikor pc-n bejelentkeztem megint ott voltak.
Valamint most ma reggel történhetett valami, mert nem látok csak 1 kontaktok msn en.
-
jozsi252
veterán
válasz
spanyoll #11567 üzenetére
Skype-al egyenlőre nincsen semmi gondom. Kezdem megszokni. Viszont kezdek rajta kiakadni hogy iPad-en most frissült a Skype alkalmazás és elvileg ott is belehetne jelentkezni az MSN fiókommal, viszont nemlátok egyetlen 1 partnert sem.
Pedig 600-650 partnerem van msnen kb.
Ha meg pc-ről jelentkezek be Skype-ra azon belül MSN fiókomba tökéletesen látom a partnereimet, szóval nem értem
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy szeretnék felvenni egy ismerőst partnernek. Nos mostmár Skype-ot használok, de ott hogyan vegyek fel MSN-re embert? Vagy mostmár olyan hogy MSN partner nemlétezik? Tehát csak Skype név alapján tudok felvenni valakit? Mert a régieket áttudtam importálni Skype fiókomba, olyan 600-650 partnert kb, de mi a helyzet új MSN partnerekkel?
-
válasz
kriszwells #11562 üzenetére
Igen nagy valószínűséggel a Hotmail-t leváltja az Outlook (amit már most is ki lehet próbálni). Ez úgymond csak egy design váltás, mert az outlook.com-on ugyanúgy be lehet majd jelentkezni a hotmail-es email címekkel.
A mostani Hotmailbe épített Messenger-t lehetséges, hogy egy beépített Skype-ra cserélik, de ez csak találgatás a részemről. Hivatalos hírt ez utóbbiról nem találtam.
-
kriszwells
aktív tag
Azt lehet tudni, ha megszűnik az MSN attól még a hotmail.com-os fiók meg fog maradni gondolom?
Meg ugye hotmail-es fiókba belépve onnan is lehet msn-ezni a msn program nélkül is, így akkor ez a funkció ki fog esni a hotmail-ből. -
válasz
mikk2000 #11560 üzenetére
Nem tudom igazából, hogy állnak ilyen téren, csak kipróbálás szintjén használtam 3rd party-t, illetve hosszabb ideje androidon IM+-t, amiről azt írják benne van, ha fizetek érte, bár van egy ilyen mondat: "This product uses Skype™ but is not endorsed or certified by Skype."
Meg ugye nemrég átálltak P2P-ről a Microsoft szervereire...
De akkor azt mondod, hogy Skype-ra nem lehet bejelentkezni (és beszélgetni) más programmal a hivataloson kívül? -
válasz
Rikarda #11558 üzenetére
Itt azt írja, hogy a WLM felhasználókat szépen beolvasztják a Skype-ba, tehát a változás csak annyi lesz az én értelmezésem szerint, hogy a WLM kliens helyett a Skype klienst fogom használni bejelentkezésre, mert más a szerver cím vagy protokoll, vagy mi
A kínai ip címes felhasználóknak meg bekapcsolva hagynak egy-két szervergépet
Azt valószínűsítem, hogy a 3rd party klienseknél csak szimplán át kell majd állítani msn-ről skype-ra a felhasználónév típusát. -
-
Rikarda
csendes tag
Köszi szépen, az egyik mappában ahol mondtad ott van a messenger.msi. ^^ Egyébként, ha tényleg megszűnne ez a fajta Live kliens támogatása, tehát nem lehet majd letölteni, (a webes telepítővel) akkor evvel a módszerrel, remélhetőleg megoldható, legalábbis, ha megmaradnak azok a szerverek ahol maga a messenger kommunikációja zajlik(?).
-
Rikarda
csendes tag
Üdv.
A Live telepítője ugyebár nem tartalmazza az egész telepítőt, hanem az csak letölti, azt akarom tudni, a már letöltött fájlok hol vannak, hová kerülnek, és meg is vannak-e, vagy törlődnek. Nem az érdekel, ahová a telepített holmi van (azt tudom), hanem maga a telepítő, a nagy, nem ami az MS-től tölthető le. Az os win7.
-
Megszűnik a népszerű chatszoftver / Microsoft to retire Windows Live Messenger in favor of Skype
Kíváncsi vagyok hogy fog ez lezajlani.
-
fradi81
veterán
válasz
Jolimama #11549 üzenetére
"Operációs rendszer: A Windows 7 32 bites és 64 bites verziója, a Windows 8 Release Preview 32 bites és 64 bites verziója vagy a Windows Server 2008 R2."
Ezt linux alól írja ki
Hát a sweetimnél azt írja megy xp-vel, ezek szerint mégse, vagy valami egyéb programbeálítás kavarodás van a háttérben, ezért 'jó' a wlm
Esetleg kipróbálhatod a triliant, úgy nézem ahhoz is vannak EMO packok.
-
-
Jolimama
csendes tag
Ha tud valaki, segítsen nekem.
A messenger feltöltése után nem tudom alkalmazni a SWEET packot. Tudom, hogy van élet azok nélkül a smailik nélkül is, de hiányoznak.
Mi lehet az oka, ennek és van-e megoldás.
Üdvözlettel: Jolimama -
mikk2000
őstag
Helló. Be akartam lépni a webes live-ba hogy kicsit szétnézzek, hát valami microsoft-fiók fogadott, ami be se engedett, kiderült hogy limitált jelszóhosszal enged csak be...végülis siekrült belépni. A gond az, hogy nem találom az msn-nél meglevő beállítási lehetőséget, pl azt hogy kik láthatják az msn adatlapomat, kik vehetnek fel msn-be stb. Itt pl nem találom. Régen a régi felületen olyan szépen be tudtam ezeket állítani. Hol találom meg ezeket a beállításokat?
-
marko99
csendes tag
Sziasztok
Le szeretném törölni az msn profilomat,de valami Microsoft pont miatt nem engedi
Hogyan tudom a pontot elvenni a games for Windows Live fiókomból,hogy törölni tudjam a fiókomat?
-
Male
nagyúr
válasz
zileut #11530 üzenetére
A normál WLM-et használtam mobilnettel... több óra beszélgetés is 1MB körül volt... szóval teljesen megfelel erre a célra. Esetleg a reklámot kiszedheted belőle, ha erre még van lehetőség, mert azzal megspórolsz valamennyit. (szerintem a webes már az alap oldalának betöltésével többet megeszik a mobilnetedből)
-
zileut
tag
Mobil internetem van és laptopon szeretnék msn-ezni a lehető legkevesebb adatforgalom mellett, mit javasoltok, milyen programot használjak, mennyi adatforgalmat generál a windows live messenger és a outlook.com -os webes messenger, tudtok ennél jobb alternatívát?
Előre is kösz! -
Male
nagyúr
Sziasztok!
Ma este írtam valakinek MSN-en, azt jelezte fentvan, de visszajött, hogy nem sikerült kézbesíteni... írtam újra, megint ez a hibaüzenet. Kijelentkeztem, és azóta nem enged be. Nincs hibaüzenet, meg semmi, egyszerűen homokórázik, írja a szokásosat ( közösségi mittoménmik meg barátok betöltése ), majd visszaugrik a login ablakhoz.
Két gépen próbáltam itthon, ugyan az az eredmény. Van egy másik MSN regem is, azt is próbáltam, szintén.Mi történhetett?
A közös pont a win7, frissítés bekapcsolva. Tegnap még ment simán...Valaki tapasztalt ilyet?
-
fradi81
veterán
válasz
MasterMark #11522 üzenetére
Ezt nem lehet.
-
válasz
MasterMark #11520 üzenetére
Felette van egy olyan, hogy "outlook alias létrehozása", akkor szerintem külön tudod választani a kettőt, de ebben sajnos annyira már nem vagyok biztos, és hát ilyenkor megmarad a másik is msn címnek, csak mondjuk az újat közlöd a világ felé
-
válasz
MasterMark #11518 üzenetére
Át lehet nevezni a Live ID-t, én úgy csináltam, hogy az outlook.com-ra mentem majd a jobb felső sarokban a fogaskerékre kattintottam, utána "további levelezési beállítások", és ott kell lennie egy olyannak, hogy "e-mail cím átnevezése" ("A fiók kezelése" utolsó menüpontja)
-
MasterMark
titán
Üdv
Meg tudom valahogy változtatni azt az e-mail címet, amivel a többiek felvesznek MSN-re, de úgy, hogy a Live ID megmaradjon? (Egy Outlook-os alias-ra cserélném le.)
-
chatran
őstag
A legújabb Live Messengerben mekkora lehet a maximális mérete az .xml kiterjesztésű chatlognak?
-
bivalyolo
őstag
aki akar próbálkozhat az új béta skypeal is abba már benne van a wlm, igaz eléggé lecsonkított verzió még de idővel bővül
-
válasz
fradi81 #11514 üzenetére
"Ez nem bug, hanem feature"
Előre tudja, hogy össze fogsz veszni az illetővel, így nem enged vele dumálni
Az tény, hogy másik program használatával is megoldhatóak a hibák
Megjegyzem: én amíg aktívan használtam a beszélgetés ezen formáját nem találkoztam hibával a WLM-ben. -
olivera88
veterán
Felvettem valakit, és az baj h ő nem lát engem
Azt irja zárójelbe h az email cime nincs megerősítve, töröltem majd felvettem újra, eredmény ugyanaz.
-
fradi81
veterán
Ha az az internet előfizetés még él, akkor megvan az email cím is, amit arra az axelerosra küldenek, az megy a t-online-osra és akkor lehet próbálkozni(néha kapok axelerosra spamet, ami az új t-online végződésűre érkezik meg.). Ha az előfizetés már le lett mondva akkor szerintem bukta van.
-
mdk01
addikt
válasz
fradi81 #11507 üzenetére
Az axelero-ból lett ha jól emlékszem a T-online, mintha felvásárolta volna.
Én igazából azt akkor használtam mikor netünk lett 2003-ban aztán azon regeltem az MSN-re és utána áttértem a walla.com-ra amiből a gmail lett, szóval lényeg ami a lényeg 2004 óta közöm nincs az axelero.hu-hoz.Még nagyjából emlékszem is mi lehet a jelszó, de most még azon gondolkodom hogy lehetséges e az hogy megszüntetnek egy fiókot ha x év után nem lépnek be. Ezt sem ártana tudni mert akkor feleslegesen nem probálkoznék a jelszóval. Tehát írná ki hogy ilyen fiók nincs és kész.
Van még olyan lehetőség hogy kedvenc film válasz de az sem jó pedig tudom hogy 10éve nem adok mást erre a kérdésre. Viszont ha ilyet kérdez akkor ebből arra következtetek hogy a fiókot felismeri....vagy csak simán xopat.
Meg van az a variáció mikor jelszót küldenek az email címemre de oda meg ugye nemtudok belépni meg hát őszintén hol van már az axelero nem hogy az én email címem.
Köszi
-
mdk01
addikt
Hali!
Kérdés
Van egy msn felh. fiókom amibe 5éve nem léptem be kb.
Már egyszer régebben próbálkoztam de nem túl kitartóan és most azért csak csak szeretnék belépni.
A reg.-es fiók még *****@axelero.hu volt.Na most van egy ilyen lehetősége az msn-nek hogy kérdéseket tesz fel az email címem fiókjával kapcsolatba, mint pl. legutolsó embereknek küldött emailcímek, meg az utoljára küldött levelek tárgy címe stb.
Ezeket kitöltöttem erre visszaírnak hogy nem sikerült mert nem 100%-ig biztosak hogy enyém az email fiók. Aztán rájötttem hogy ezek a birkák lehet az axelero-s email címembe keresgélnek. Hát az már 2003-ban volt ott keresgélhetnek.
Hogyan tudnék én belépni ha elfelejtettem a jelszavam?Volt vmi sms-es ideiglenes jelszókérés is de hát így gyakorlatilag bárki betudna lépni.
Ötlet?
Köszönöm
-
S3n3
csendes tag
Hali!
Pár hete még simán meg tudtam nézni a partnerek profilját (hány partnere van, azok fotói, stb), mostanság azonban csak ezt a "People" valamit adja ki, mint kapcsolatok...de ezen csak a partnerek e-mail címe szerepel... ráadásul a saját profilom is csak itt tudom beállítani
Én a régi profilbeállítást szeretném visszaállítani. Van erre valami mód?
Köszi előre is a válasz(oka)t -
Abrion
senior tag
elnézve senki nem tud segíteni
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest