Hirdetés
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen TV-t vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Aktív témák
-
vikvuk
senior tag
nálatok is szakad meg a kapcsolat?
-
The DJ
addikt
Meg lehet oldani valahogy, hogy a legújabb Messenger ne mindenáron az IE-ben nyissa meg a beszélgetőablakban megjelenő linkeket?
A Stuffplug tud ilyet, de az meg valami fájlokat hiányol.
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold #10394 üzenetére
ActiveX flash player fent van? (IEhez való) DirectX a legújabb? Silverlight? Hírtelen ez a 3 dolog jut eszembe.
-
ErosenZold
senior tag
Most raktam újra a Windows-t és felraktam a 2011-es msn-t, de nem hajlandó elindulni. Fel van rakva, de amikor indítani akarom egyből hibát észlel ezért leáll.
Valami tipp? (Próbáltam online instalálással is meg offline al is)
-
T_Stark
őstag
válasz
sladka_pani #10390 üzenetére
Én nem találtam meg a menüsorban hol lehet kikapcsolni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Thunderzolee #10388 üzenetére
igen tudom, mint anno a 8.5nél...
nekem még egyszer sem akarta win7 alatt h frissítsek 2011-re, de xp-ben pár hónapja kérte a legújabb 2009-et, mert a build 14.0.8089.726 volt fent ( amiben még volt sima webcam és nem csak a video call, amitől nálam kifagy az egész. ) és azzal akkor már nem engedett belépni, és frissítette a 14.0.8117.416-ra. szerencsére win7 alatt nem szólt, mivel ezen a legújabb 2009 van. talán egy ideig békén hagy és nem erőltetik azt ,amit nem akarunk használni...pl itt egy leírás h mit is kellett átírni h működjenek a régebbi verziók
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
Thunderzolee #10382 üzenetére
szia, nem kell hozzá trükk...én is a 2009-est használom win7 alatt.
egy telepítő kell és simán felteszed. pl : innen letöltödjah és win update-ben ne engedélyezd h frissítse az újra.
-
Üdv!
Van még mód arra, h Win 7 alatt ne a legújabb MSN-t kelljen használni?
Úgy értem régebben lehetett a legutolsó XP-s Live Messengert egy kis trükkel rábírni, h működjön Win 7 alatt is.
Hol találom a leírását? -
fatal`
titán
válasz
bnorbert989 #10378 üzenetére
Nincs, ha nem mentetted le, akkor elveszett.
-
bnorbert989
tag
HaliHó
Egy gyors kérédsem lenne instant válasszal remélem
Tegnap haver átküldött msn en egy képet és én nem mentettem el.
valahol a win(7)dowson belül van ennek ideiglenes tárolási mappája ahova a képeket ideiglenesen tárolja?
Windows Live 2009-est használok ami haa küldenek nekem képet kiadja átméretezett képbe,de sztem ezt senkinek nem kell magyaráznom.Elég fontos lenne a kép,haver meg nincs fent egyész nap nem tudom tőle elkérni -
FReak_
tag
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! olyan dologgal találkoztam, hogy bizonyos partnereim mikor msn-en irnak / állapotuk változik ezt nem magyarul irja ki, hanem angolul.. Miért van ez ?! De nem mindenkivel csinálja csak néhány emberrel...
-
törölt tag
Üdv!
3 hete nem lép be az msn, hibaüziket dobál, a leírót nem tudja vmiért törölni... újraraktam már 10szer, registryt töröltem... Ebuddyról belép. Xp sp3 legújabb frissítések. (jogtiszta..)
Próbáltam már az msn fixel, a dátum visszaállítást, a Nod-ot kilőttem benne a webhozzáférés védelmet... még vkinek ötlet?jah és a legjobb... ma már kötelezővé teszi, hogy frissítsek a legújabbra, bejelntkezésnél feldob egy ablakot hogy vagy frissítek vagy nem lesz itten továbblépés... kár hogy a wlm 2011 nem fut xp 32biten
szánalom májkroszar...
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megcsinálni, hogy az msn-be is be legyek jelentkezve, meg a neten is a hotmail.com-om is. és egyszerre jelenjen meg az üzenet mind2 helyen..
Régebben magától csinálta, de most valahogy nem akar összejönni!
Valaki valami ötlet? -
Krystal_s
addikt
válasz
bivalyolo #10364 üzenetére
engem nem zavar a figyelmeztetés,,,előbb utóbb úgyis frissíteni kellene...
a kérdésem az volt h frissítés során mit csinál a korábbi verzióval, mivel más lett a fejlesztő és most másik mappába akarja telepíteni, (ami engem nem is érdekel ), csak nem tudom h a korábbit így is képes felülírni h az más néven volt, másik mappában ? azaz van olyan értelmes a telepítője h felismeri a korábbit és azt normálisan uninstallálja ?
-
Krystal_s
addikt
erre senki nem tudja a választ ? csak nálam akar frissíteni 5ös Plus-ra ?
-
animatrix11
őstag
Üdv
Érdekes dolog történt hátha tud valaki segíteni. Eddig xp-m volt, de felraktam most egy win7-et felraktam az msnlive-ot kérte hogy erősítsem meg az email címem, megtörtént, bejelentkeztem, viszont az összes ismerős eltűnt
mitől lehet ez? vissza lehet állítani valahogy? És azt meg lehet csinálni, hogy ne a tálcán legyen állandóan az msn hanem, jobb oldali értesítési területen?
előre is köszi
-
dvd_R+
őstag
válasz
sladka_pani #10355 üzenetére
én sem tudom .. ba*za meg a microsoft
emesen én most ezt a klienst használom legjobb amit nem a microsoft írt !
-
RootRulez
félisten
válasz
D.Orion #10358 üzenetére
Amikor letörölsz valakit a listádról, az MSN felkínálja, hogy egyúttal tiltsa is le az embert, hogy ne láthasson? Ha le is tílt akkor nem írhatsz neki, ha nem csak letöröl, akkor te látod őt, de ő téged nem, mert ugye nem vagy fent a listáján... Valahogy így van ez talán...
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Ha felveszek egy embert msn-re, de ő később töröl a listájából, akkor én attól még látom őt, ha online? Tudok neki üzit írni? Vagy le kell törölnöm nekem is és újra felvenni őt?
-
whitezo88
nagyúr
miért nem küldi el a hosszabb (pl akár csak 3 sor) szöveget? visszadobja h anyád, nem sikerült kézbesíteni. szét kell vagdalni és úgy bekopizni.
-
balazsbük
tag
Köszi a válaszokat!
-
Predator2
addikt
üdv
lécci linkeljetek olyan progit amivel teljesen törölhetem az msn-t
win7 x64THX előre is
-
Krystal_s
addikt
pár hete nálam is jelzi a Plus h elérhető a frissítés. amikor elkezdené telepíteni, akkor látom h teljesen más mappába telepítené, mint ahol korábban volt. más lett a fejlesztő Yuna...érdekelne h telepítés után letörölné a korábbi verziót ? máskor csak felülírta, de most h másik mappában van, mit csinál ?
balazsbük: még nem magyar nyelvű...
-
Archer
őstag
Sziasztok!
Kicsit ugyan off de valaki hátha tud válaszolni aMSN használók közül. A preferences/privacy fülnél a partnerlistánál mit jelentenek a különböző színek? (a piros illetve a sárga háttér). A fekete az a letiltott, arra már rájöttem.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Apollyon #10349 üzenetére
Ezt használom: Windows Live Messenger 2009 14.0.8117.416
Korábban is ugyanerről a lemezről telepítettem, meg ugyanezeket a programokat raktam fel, csak az alaplap volt más, meg az amd proci.
Mi az a program, amivel totálisan el tudom távolítani a Windows Live-ot, még a registryből is?
-
balazsbük
tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy az msn tájékoztatott,hogy letölthető már az új msn plus.
Ez már magyar nyelvű msn plus amit ajánl nekem?
Vagy arra még várni kell....
-
NoOne1976
őstag
Segítsetek, pls!
Mivel meghalt az alaplapom, így új gépet kellett építenem (lap+proci), ami sajnos megkövetelte az xp újrahúzását is (sp3). Feltettem az MSN-t, de valamiért nem tudok belépni. A név/jelszó jó, mert webről sikerül belépni. Ha az MSN-ből akarok, akor nem ír ki hibát, egyszerüen csak visszadob a bejelentkező képernyőre… Mi lehet a gond???
Már próbáltam leszedni, újrarakni az msn-t, de ugyanez. Ha direkt elrontom a felhasználónevet vagy jelszót, akkor hibaüzenetet ad, hogy nem jó a felhasználónév/jelszó. Akkor már van hibakód is.
Ötletek?
-
dvd_R+
őstag
sziasztok lenne egy olyan problémám hogy beljelentkezek az msn-be és senki se elérhető ezt miert csinalja ?
ha ebuddy ról jelentkezek be akkor minden müxik
5let? help ? -
fatal`
titán
válasz
Integra #10337 üzenetére
"és hogy lehet visszaváltoztatni egy névvé amit mindenki lát? mert most vezeték meg keresztnevet erőltet. egyszerűen nem tudom hol lehet visszaváltozatni, vagy bármilyen nicknevet megjelentetni..."
Mert nem lehet. Én beírtam vezetéknévnek a nickem, keresztnévnek meg egy kötőjelet és kész. Plusban be lehet állítani, hogy a régi nickneveket mutassa a partnerlistádon.
-
Integra
titán
-
válasz
Integra #10332 üzenetére
szia, nekem engedi, hogy kiválasszam melyik csatornán akarok beszélni, ha alapból nem az msn-t ajánlja fel, akkor a jobb gombos menüben benne van a lehetőség a kiválasztására. Kép
Ehhez persze az kell, hogy egy név alatt legyen a kettő, mert általában úgy csinálja az msn, hogy lesz egy külön facebookos neve is, mert nem ismeri fel magától, hogy ugyanaz az ember, ha nincs beírva a fb adatlapjára az msn címe.
Én kézzel összekapcsolgattam, mert kevés partnerem van. -
-
Integra
titán
azért elég nagy káosz ez az új messenger...
miért kell neki first és last name? miért nem lehet mint eddig egy first name megadva msn-ben? miért ilyen geci átláthatatlan az egész ha az fb-vel is összevonod az msn-t?
miért nem tudod kiválasztani hogy msn-en keresztül beszélj valakivel ha annak van fb accountja is? vicc ez az egész, jó sokat markoltak, aztán nagy fos az egész a végén. -
sablaz
csendes tag
hali!
Lehet h hülye a kérdésem de az uj msnben hol lehet megtalálni a letiltott/törölt ismerősök listáját?
thx -
fatal`
titán
válasz
sladka_pani #10328 üzenetére
Jól tudod.
-
fatal`
titán
válasz
sladka_pani #10326 üzenetére
Én nem ugyanezt írtam
Ő nem külön 64bitest kért, hanem olyat, ami jó win7 x64re, ezért belinkeltem a 32bitest.
-
Integra
titán
ha egy személy faszbúkba is bevan loggolva meg msn-be is, miért nem tudom msn-t kiválasztani a chat-hez? mindig fb-t nyitja meg és csak akkor msn-t, ha nincsen fb-n...
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan msn ami jó wind.7 64 bithez és hun. ? Hol találok ilyet?
-
maláj
addikt
csak nálam nem tud fellépni a live msn
a hibakód : 80072efd
-
fatal`
titán
válasz
sladka_pani #10318 üzenetére
Nem tudom én sem, még sosem volt ilyen problémám a WLM-mel.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
fatal` #10316 üzenetére
Mással, netes klienssel jó... De sajna azokat nem fogom megszokni egy hülye laptop kedvéért, amin eddig sose fordult elő ilyen. Ja és két partnert nem tudok visszahozni valamiért. Csak kettőt. A többi már sikerült újrafelvétellel. De én ezt sose fogom megérteni mitől vannak..
-
Bodsa
csendes tag
hal
én is minap változtattam meg a bejelentkezési ID-t. Ez volt 29-én, szóval már 5 napja nem látom a haverokat bejelentkezve.
most akkor cseréljem vissza a régire v vegyem fel őket újra?
mit lehet ilyenkor tenni?
danke
-
fatal`
titán
válasz
sladka_pani #10315 üzenetére
Nem tudom, hogy van e értelme
Alternatív klienssel is szar? (Digsby, miranda)
-
Воланд
titán
válasz
flash- #10312 üzenetére
Live Mesh
Amúgy meg: Milyen program, ami .......?
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan program kéne ami az msn log fájlokat feltölti egy weboldalra mindig automatikusan
-
fatal`
titán
válasz
sladka_pani #10309 üzenetére
Nem tudom mi lehet, de próbáld meg, hogy az asztalin, ahol be vannak lépve exportálod a partnerlistád, a notebookon meg importáld. Más ötletem nincs, de hátha holnap valaki, azt azért várd meg.
-
sladka_pani
senior tag
Na most nálam jelentkezett egy olyan hülye hiba, hogy:
- Újraraktam a laptopon a Win7-et, s még szinte szűzen (csak a frissítések) raktam rá a WLM-t, s még A-patcholva sem volt, látom bejelentkezek, hogy egy elérhető ismerősöm sincs. Gyanús volt, de egye fene, patcholtam, megyek fel, tényleg senki. Felmegyek asztalin, fent vannak az emberek. Nézem laptopon, hiányoznak is ezek a partnerek, olyan mintha el lennének rejtve, de ilyen funkciót nem találok, hogy ki-be kapcsolni, és csak a Nem elérhetőt lehet el-rejteni, szóval senki se elérhető. Ugyanerről a laptopról felmegyek profilomra, webes felületen meg már elérhetőek. Semmi még nem is volt átállítva és már eltűntek. Ötlet mi okozhatja ezt? Jó volna megoldani. Köszi! -
dannyl
addikt
Ezt írja amikor videóbeszélgetést indítok: Hívása nem lett kapcsolva. Próbálja meg újból, vagy hagyjon videoüzenetet. (Hibakód: 0x8ac70907)
Mindkét fél kamerája bekapcsol ( csak saját magát látja mindenki), és pár másodperc múlva ezzel fogad. Mi lehet a baj? Skype-on megy minden rendesen.
-
Mackósajt
senior tag
Egy picit off, de nem találtam jobbat, és nem akarok új topicot nyitni, remélem valaki tudja a választ kapásból.
Windows Live Fotótár (Windows 7 aktuális verzió)
- Be lehet valahogy állítani, hogy alapértelmezésben ne bontsa ki az összes könyvtárat, hanem könyvtárként jelenítse meg őket, mint az Intéző?
- Kellene tudnia png képeket kezelnie? Megnyitja őket, de a jpg esetén aktív szerkesztési opciók kiszürkülnek, ha png van megnyitva.
-
Tottika
tag
Sziasztok!
Htc hd-m van,eddig ment az msn rajta,kb 1hónapja küszködök vele,windows live-nál mindent megadok és utána bedobja az msn-t,majd be akarok lépni megint visszadob a live-ra és így megy nem lép beNem tud valaki valamilyen okosságot?Köszi
-
Воланд
titán
válasz
westcoastog #10301 üzenetére
Nem pár, hanem 48 órán belül. De volt olyan is, hogy többet kellett várni. [link]
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #10301 üzenetére
Hm, újra fel kellett vennem mindenkit hiába maradt meg a partnerlistám, nem kaptak értesítést arról hogy megváltozott az id-m vagy valami, ergo újra fel kellett volna venniük nekik is..
-
westcoastog
veterán
Megváltoztattam a windows id-met egy új email címre, msn-re is csak azzal lehet már bejelentkezni, viszont egyetlen ismerősöm sincs nálam bejelentkezve, ugye ez nem azt jelenti hogy nálunk nem fogok megjelenni?
When you rename your Windows Live ID, your new ID works just like your old one. All of your account information and contacts will automatically transfer to your new ID within 48 hours.
Ha jól értem, akkor pár óra alatt átpakolnak mindent az új id-re, és nálam is be lesznek jelentkezve msn-en a partnerek és ugyanúgy fel leszek nekik véve?
Gondolom pár óra, mert amikor megváltoztattam az id-t akkor még a régi email címes id-mmel tudtam bejelentkezni msn-be és nem rég óta tudok csak az újjal.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest