Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marc71

    csendes tag

    válasz vadkörte #4980 üzenetére

    Egyértelműen miniapu = exy.

    A rövid kijelentő mondatok, a kinyilatkoztatások, a "te tudod" - formula és a "akkor is nekem van igazam mert ez tény" -szerű kijelentések.

    Exy/miniapu valamiért gyűlöli a Windet, és fejébe vette, akit csak lehet lebeszél róla.
    Ehhez most kitalált egy karaktert, akinek tulajdonképpen van Windje, mert ugye megszállott "gyűjtő". Ezzel úgy érzi hitelesebben tudja fikázni a gépet, hiszen egy idejövő újoncnak mondhatja, hogy nekem van, épp ezért tudom, hogy rossz.

    Nevetséges az is, hogy hiába van Windje (állítólag), csomó mindent nem tud róla - illetve mindent úgy magyaráz - hogy nem is használja, hiszen semmire sem jó a wind.

    Úgy gondolja, így lehet legjobban fikázni, hogy hangoztatja: "nekem is van Windem, de annyira nem jó semmire, hogy szinte sosem használom, mert vannak sokkal jobb gépeim is".

    Pffff... Jópár évig tanultam pszichológiát (igen, a szám a nevem mögött évszám), ezek a tünetek tipikus kommunikációs zavarban lévő, kissebbségi komplexusban (a véleményét tekintve) lévő emberke tünetei. Valami nagyon nem stimmel az életedben exy.

    És miért útálod ennyire a Windet, hogy mindezeket - csak a fikázás (ráadásul most így másodjára idejőve ilyen ravaszul felépített módszerrel) - kedvéért megteszed??

    Beteg ember.

    U.i: figyeljétek meg a reakciókat, ahogy egyre többen írunk a valódi énjéről, egyre jobban fog kiesni "miniapu" - karakterből, és egyre jobban lesz exy.

Új hozzászólás Aktív témák