Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Egyértelműen miniapu = exy.
A rövid kijelentő mondatok, a kinyilatkoztatások, a "te tudod" - formula és a "akkor is nekem van igazam mert ez tény" -szerű kijelentések.
Exy/miniapu valamiért gyűlöli a Windet, és fejébe vette, akit csak lehet lebeszél róla.
Ehhez most kitalált egy karaktert, akinek tulajdonképpen van Windje, mert ugye megszállott "gyűjtő". Ezzel úgy érzi hitelesebben tudja fikázni a gépet, hiszen egy idejövő újoncnak mondhatja, hogy nekem van, épp ezért tudom, hogy rossz.Nevetséges az is, hogy hiába van Windje (állítólag), csomó mindent nem tud róla - illetve mindent úgy magyaráz - hogy nem is használja, hiszen semmire sem jó a wind.
Úgy gondolja, így lehet legjobban fikázni, hogy hangoztatja: "nekem is van Windem, de annyira nem jó semmire, hogy szinte sosem használom, mert vannak sokkal jobb gépeim is".
Pffff... Jópár évig tanultam pszichológiát (igen, a szám a nevem mögött évszám), ezek a tünetek tipikus kommunikációs zavarban lévő, kissebbségi komplexusban (a véleményét tekintve) lévő emberke tünetei. Valami nagyon nem stimmel az életedben exy.
És miért útálod ennyire a Windet, hogy mindezeket - csak a fikázás (ráadásul most így másodjára idejőve ilyen ravaszul felépített módszerrel) - kedvéért megteszed??
Beteg ember.
U.i: figyeljétek meg a reakciókat, ahogy egyre többen írunk a valódi énjéről, egyre jobban fog kiesni "miniapu" - karakterből, és egyre jobban lesz exy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatás
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest