Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Egyértelműen miniapu = exy.
A rövid kijelentő mondatok, a kinyilatkoztatások, a "te tudod" - formula és a "akkor is nekem van igazam mert ez tény" -szerű kijelentések.
Exy/miniapu valamiért gyűlöli a Windet, és fejébe vette, akit csak lehet lebeszél róla.
Ehhez most kitalált egy karaktert, akinek tulajdonképpen van Windje, mert ugye megszállott "gyűjtő". Ezzel úgy érzi hitelesebben tudja fikázni a gépet, hiszen egy idejövő újoncnak mondhatja, hogy nekem van, épp ezért tudom, hogy rossz.Nevetséges az is, hogy hiába van Windje (állítólag), csomó mindent nem tud róla - illetve mindent úgy magyaráz - hogy nem is használja, hiszen semmire sem jó a wind.
Úgy gondolja, így lehet legjobban fikázni, hogy hangoztatja: "nekem is van Windem, de annyira nem jó semmire, hogy szinte sosem használom, mert vannak sokkal jobb gépeim is".
Pffff... Jópár évig tanultam pszichológiát (igen, a szám a nevem mögött évszám), ezek a tünetek tipikus kommunikációs zavarban lévő, kissebbségi komplexusban (a véleményét tekintve) lévő emberke tünetei. Valami nagyon nem stimmel az életedben exy.
És miért útálod ennyire a Windet, hogy mindezeket - csak a fikázás (ráadásul most így másodjára idejőve ilyen ravaszul felépített módszerrel) - kedvéért megteszed??
Beteg ember.
U.i: figyeljétek meg a reakciókat, ahogy egyre többen írunk a valódi énjéről, egyre jobban fog kiesni "miniapu" - karakterből, és egyre jobban lesz exy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Razer Blade 14 (2022) RTX 3070 Ti Ryzen 9 Dobozával, papírjaival
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest