Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Egyértelműen miniapu = exy.
A rövid kijelentő mondatok, a kinyilatkoztatások, a "te tudod" - formula és a "akkor is nekem van igazam mert ez tény" -szerű kijelentések.
Exy/miniapu valamiért gyűlöli a Windet, és fejébe vette, akit csak lehet lebeszél róla.
Ehhez most kitalált egy karaktert, akinek tulajdonképpen van Windje, mert ugye megszállott "gyűjtő". Ezzel úgy érzi hitelesebben tudja fikázni a gépet, hiszen egy idejövő újoncnak mondhatja, hogy nekem van, épp ezért tudom, hogy rossz.Nevetséges az is, hogy hiába van Windje (állítólag), csomó mindent nem tud róla - illetve mindent úgy magyaráz - hogy nem is használja, hiszen semmire sem jó a wind.
Úgy gondolja, így lehet legjobban fikázni, hogy hangoztatja: "nekem is van Windem, de annyira nem jó semmire, hogy szinte sosem használom, mert vannak sokkal jobb gépeim is".
Pffff... Jópár évig tanultam pszichológiát (igen, a szám a nevem mögött évszám), ezek a tünetek tipikus kommunikációs zavarban lévő, kissebbségi komplexusban (a véleményét tekintve) lévő emberke tünetei. Valami nagyon nem stimmel az életedben exy.
És miért útálod ennyire a Windet, hogy mindezeket - csak a fikázás (ráadásul most így másodjára idejőve ilyen ravaszul felépített módszerrel) - kedvéért megteszed??
Beteg ember.
U.i: figyeljétek meg a reakciókat, ahogy egyre többen írunk a valódi énjéről, egyre jobban fog kiesni "miniapu" - karakterből, és egyre jobban lesz exy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen a Crimson Desert
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27%14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Erős (HP Omen 16) gamer Laptop! -Ryzen 9 5900HX, RTX 3070 8gb, 16gb DDR4, 512GB SSD
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest