- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Sziasztok srácok!
Köszi mindenkinek a választ memóriabővítés ügyben, most akkor már világos minden

Még csak annyi: Elvileg ha nem kapcsolnám ki az integráltat és belekerülne egy 2 GB-os modul, akkor mi történne? A 2 GB-ból 1 GB-ot látna, vagy az integráltat automatikusan lekapcsolja? (ezt csak elméletből kérdezem, mert kiváncsi vagyok rá)..A bővítéssel magával azt hiszem nem lesz gond, az Acernél is megoldottuk ügyesen a dolgot
Meg aztán már tettetek fel ide is linket videoról, hogy kell szétszedni, majd megnézem előtte ;)Természetesen 1 GB-s memóriát veszek majd bele, szerintem sincs sok értelme kikapcsolni az integráltat, ha jól működik. De ahogy páromat ismerem, úgyis amikor megjön a noti (már minden nap kérdezgeti mikor jön), az első pár napban hozzá sem érhetek majd, amíg nem tesztelte porrá kívül belül (a számtech szakma átka ugye)..

Zola kiváncsi vagyok mit nyilatkozik az Albacomp neked, írd meg feltétlenül

Egyébként ez a nemzetközi gari olyan, hogy ha van, és nem akarják vállalni, elvileg némi utánajárással és ügyintézéssel el lehet szerintem intéztetni, hogy márpedig elvállalják.. csak jó helyre kell panaszlevelet írni
Vannak országok, ahol azért az ügyfélre is odafigyelnek.. 
Egyébként ebben biztosan ad eligazítást a noti papírja, amit a vásárlás helyén adnak hozzá.. elvileg bármelyik országban veszi is az ember, ha a garancia nemzetközi, a feltételeit fel kell, hogy tüntessék a papírokon.. (illetve a hivatalos honlapon is).
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Xbox series x konzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vannak országok, ahol azért az ügyfélre is odafigyelnek..