Hirdetés
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
Ma (illetve most az órát nézve ez tegnap) elhoztam a kolléganő pink windjét amit szintén sógin keresztül intéztem és meglepetés, de erre is két év gart vállalt a disztribútor ( e hét szerdai beszerzés). Mikor asszonynak megmutattam, keményen elkezdte ráncolni a homlokát, de nem pinken gondolkozott, hanem olyan fehéren mint az enyém, szóval az élőben wind nézegetés és tapizás veszedelmes dolog, elhatalmasodik az emberen az instant get érzése, és jön a pénzköltés.
Megtapizgattam a 1000h-t is, és elsőre csakugyan összerakottabb gép látszatát kelti a kiálló és látványos fém zsanérok miatt, de kicsit hosszasabb játszadozás után kiderül, hogy bizony vannak ott is hiányosságok, ha már a wind összerakását is szó érte, pl a kijelzőt sarkánál fogva kinyitva kis fáziskéséssel követi a jobb oldalt a bal oldal, ha a szélébe kapaszkodunk, szóval az a bizonyos jobb összerakás feeling az főleg feeling, borzasztó nagy csodát ilyen árazású és súlyú géptől ne várjunk. Az összerakottság érzéshez hozzájárul, hogy az 1000h papíron leírt 0.3-0.4 kg súlytöbblete windhez szokva érezhető, ez tudat alatt kiváltja az érzést, hogy ami nehezebb az jobb.
A kiálló kerek hengeres zsanérokkal nálam egy rosszpontot szerzett a masina, a wind designját szépnek, letisztultnak, nemesen egyszerűnek találom ehhez képes 1000h-ból alul kiáll az akksi, felül-hátul a zsanérok, stb...
A touchpad ugyan multitouch, de nekem valahogy nem volt elég érzékeny és a windhez képest érzékelhető késéssel működött, reagált a kurzor, stb. Előnyeit ismerjük, pl draft n wifi és nagyobb akksi, amely 4x százalékos töltéssel is 1 óra 45 perc hátralevő üzemidőt jelzett vissza az xp.
A felületén a fényes fekete eléggé látványos, tetszetős, enyhe barnás gyöngyház beütése van neki, szép és jó ránézni, de oly mértékben meglátszik rajta a tapicskolás, ujjlenyomatok hogy az durva. Juteszembe, megnéztem a sógorét, és előtte pár órával egy frissen kicsomagolt vitrinben tárolt bemutatódarabot, sajna a sógié full tele van ujjnyomokkal, ami a természetes használat velejárója, de látványos volt a difi. Nem tudom a fekete wind mennyire fényes és mennyire szenved ugyanettől a problémától, mindenesetre lehet én tartanék mellette egy mikroszálas kendőt és gyakran törölgetném. Amúgy a bemutató darab mellett volt pár 701 és 900-as eee is, azoknak matt volt a felülete és abszolút nem volt jellemző egyikre sem az ezres ujjnyomgyűjtő hajlama.
Azt kell mondjam, hogy az ismert előnyei ellenére nem mondom azt, hogy az 1000h jobb választás lenne mint a wind. A nagyobb akksi és jobb wifi mellé kapunk kompromisszumokat, amikkel együtt lehet élni, sőt nem is igazán zavaróak pláne ha nem volt előtte winded, de szerintem a wind összességében meggyőzőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Arc Raiders
- Minecraft
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest