Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
exy
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
"Nem gyenge, hanem ilyen."
Van egy 300 ft-os HAMA-ás, azzap a szoba másik feléből (kb 6m) is tökéletes, pedig nem emelem fel a hangomat, csendben beszélek. Szóval nem arról van szó, hogy nem tudom megoldani. Arról van szó, hogy keresem melyikbe nem kell bedugnom semmi vezetéket.
Egyébként miért spórolnak ezekkel az olcsó vackokkal? Most meddig tartott volna, hogy rendeset raknak bele?
Nekem igenis ezek a részletek a fontosak. Most szedjem szét az új gépet és cseréljem ki a microfonát? Azért az már nem. Akkor már a rivális. Csak még azt sem tudom milyen.Egyébként látom az eeepc alulról minden további nélkül bontható. A windnél meg hajszárítózhatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem igenis ezek a részletek a fontosak. Most szedjem szét az új gépet és cseréljem ki a microfonát? Azért az már nem. Akkor már a rivális. Csak még azt sem tudom milyen.