Új hozzászólás Aktív témák
-
dansi
tag
Sziasztok!
van egy kis problémám. van egy lassan 2éves MSI CX600-as gépezetem. kb fél éve a képernyő bal alsó sarka néha szétpattogott -a műanyag- összapattintottam nemvolt semmi gond. aztán egyszercsak elkezdett repedezni a külső MSI feliratos műanyag LCD védő vagymi. lényeg az hogy szétugrik ugye a ház és belátok a belsejébe. látszik hogy nem a zsanérnál hajlik le a monitor hanem monitor váza vagy maga a monitor valami fém cucc az hajlik el. már jó ideje nemmerem lecsukni nehogy esetleg mégnagyobb kár legyen ennélis. néztem teljesen új házat 30ezerért szervíz is elég súlyos összegért csinálná meg így látatlanban... elvileg még garanciás ha két év van rá de viszont az alján van valami garanciamatrica elszakadva az para? hosszú lett a történet de ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném
-
SkyLaci
őstag
szervízkérdés
sziasztok.
Decemberben vettem edigitalnál egy CX500DXet, tök fasza, csak pár hónapja hangosan zúg, zörög, olykor spontán kikapcsol (gondolom poros a ventilátor, és túlmelegedik). Visszavittem a boltba ott azt mondták hogy nem veszik át, interneten így-úgy regisztrálni kell meg minden aztán jön a futár elviszi, megcsinálják, visszahozza.
Csak az a problémám hogy nem sikerül rájönnöm hogy most mit, hol kell regisztrálni, meg hogy működik ez az egész..ehhez szeretnék egy kis "használati utasítást" kérni..
köszönöm -
törölt tag
eljött az idő, megválok szeretett gx700amtól...
http://hardverapro.hu/apro/msi_gx700-004hu_69_900huf_megkimelt/friss.html
/nem működik a linkelés
/
-
ruadi
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából 3éve van egy MSI EX630x notebookom. 2x2Gb memória van benne. Sajnos az egyik memóriám elromlott és most szeretnék venni helyette újat. A problémám az h. pontosan ugyan olyat nem találok.
Jelenleg: Transcend 2gb 667mhz 128mx8 van benne.
Magyarországon pedig csak 64mx8asat lehet kapni.Vagyis van 128mx8as is csak 800mhz-es.
Nem tudom h. ezek mit jelölnek és hogy mennyire számít a különbség, mert nem értek hozzá.
A kérdésem az h. milyet kellene vennem h. tökéletesen működjön a notim a 4gb rammal? -
orionpro
tag
válasz
vranyek #15689 üzenetére
Csak azt a drivert használhatod, amit kiad az msi. Én is beleestem ebbe a hibába amikor vettem a notimat. Letöltöttem a legújabb drivert és nem működött. Ezek a noti vga-k eléggé gyártóspecifikusok. Szóval nem fog sajnos a legújabbal menni. Ez van, msi honlapot kell figyelni, jön-e ki újabb.
-
eketomy
senior tag
válasz
vranyek #15689 üzenetére
Azért nem látja a VGA-t, (azért van kis felkiáltó jel az eszközkezelőben) mert nem megfelelő van feltelepítve.
Ha pedig tényleg azt telepítetted fel amit kell, akkor vagy nem támogatja már a VGA vezérlő az új drivert (ami szinte kizárt) vagy csak rossz volt fent az nvidia oldalán.
A webkamerához meg tényleg nem tudok hozzá szólni, elég érdekes, lehet van olyan progi amivel meg lehet adni melyik gombra mit csináljon, anno acernél volt ilyen, dehogy msi-knél van -e? én nem tudok rólaüdv
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
msi gx600-amra friss VGA drivert tennék fel a 8600M GT kártyámhoz, windows 7 32bit alatt, mert a jelenlegi elég öregecske, 266.58-as, na már most, akármelyik friss drivert teszem fel, nem működik se az nvidia vezérlő, se rivatuner, se semmi, egyszerűen nem ismeri fel a gép a kártyát, látni, hogy fel van telepítve, de nem működik.
Korábban azt írta valaki, csináljak rendszer-visszaállítást, de az csak a régi drivert állítja vissza!
Nem lehet megoldani, hogy az új driver működjön rendesen????
Egyébként megnéztem eszközkezelőben, és ott a kártyánál ott a kis fekete felkiáltó jel a sárga háromszögben, és ha megnézem a tulajdonságait, akkor ott kiírja, hogy az eszköz nem megfelelő működése miatt leállt az az új driver alatt.
Nem lehet, hogy a régi BIOS miatt nem ismeri fel az újabb drivereket???- a másik gondom, ami már egy éve fenn áll, hogy egyik napról a másikra azt csinálta a webkamera bekapcsoló gombja, hogy nem a kamerát indítja, vagy telepíti formázás után, hanem a windows keresőt, és sehogy máshogy nem tudom működésre bírni a kamerát...erre valaki????
-
eketomy
senior tag
válasz
rawdragor #15682 üzenetére
Memóriát feltudod bőviteni 4gb-ig!
HDD is mehet amekkorát szeretnél bele (bár nem árt biost frissiteni)
Proci 1066Mhz FSB -ig mehet asszem a legnagyobb a P9000 series (de ezt megkell nézni egy Aida 64el hogy meddig kezeli a procikat)
VGA az netszes, ha mxm-es akkor lehet cserélni ha nem akkor nem lehet! ennek pontosabban utánna kellene nézni, de sztem a tied mxm-es szal elméletileg lehet azt is cserélni viszont azt már nagyon nem éri meg sztem!Venti kipucolást már én is megcsináltam a notimban mivel az enyém is iszonyat berregett már, de max fél évente megkell csinálni mert ideig óráig jó! cserélni lehet de nehéz találni! üdv
-
rawdragor
csendes tag
Szevasztok! Nos, van egy MSI CX600-as laptopom. Az első problémám vele, hogy a bloototh még sosem sikerült feltelepiteni, mert sosem találta meg a rendszer, ami azt illeti még én se. A másik hogy kb. már 2 éves és bekapcsoláskor nagyon berreg a venti, gondoltam kipucolgatom majd, hátha segit. Mivel uj gépre most nincs keretem, ezért arra gondoltam, hogy mit lehet egy ilyen laptopon tuningolni? gondolom winchaster csere és a 2 giga ram mellé még 2 giga az ok, de mi van a procival, a táppal és a videókártyával. Ez a pc-knél egyszerü dolog, de hogyan oldható ez meg egy ilyen laptoppal?
Adatai: MSI CX600 series
Proci: Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz 2.10GHz
RAM: 2Gb
Vidi: ATI Radeon HD4330 512mb
Winyó: 320Gb -
Zartan
csendes tag
Sziasztok
Ahogy a hozzá szólásokat olvasom, az derül ki, hogy az MSI gépei nem a legjobb választások.
Nekem az alábbi kalandom esett meg egy MSI VR630-al:
(AMD proci, Nvidia9100, stb)A gép majdnem 2 éves korában furcsán kezdett viselkedni, majd eljött az a fázis, hogy a kép összeugrott, sokszínű kis kockákra. Majd el sem indult. Szerencsére garancia élt, utazás, 4 hét várakozás és meg is kaptuk. Alaplap csere, proci hűtő csere és LCD keret csere.
Ez szép is volt majdnem 1 hónapig. Ekkor a kép elkezdett vibrálni, villogni.
Újabb utazás, újabb 3 hét várakozás, majd megkaptuk, eredmény: BIOS frissítés.
Ez így működött 2 hónapig.Most jelenleg olyan hiba lépett fel, hogy akkor hajlandó valamit is csinálni, ha megmozgatod előre-hátra a kijelzőt. Van egy bizonyos szög, amelyben működik (csak akkor nem nagyon tudod használni.) csak egy idő után kifagy. Már ha éppen hajlandó elindulni.
Van valakinek ötlete mi lehet ez az újabb hiba? Sajnos a garancia elfogyott, így teljesen mindegy hova visszük a gépet javítani, azaz a garancia él az eddig cserélt alkatrészekre, ha a hiba ott lehet, akkor megint utazunk...
Tehát, valakinek volt már ilyen hiba? Ha igen mi volt a hiba okozója?
Üdv
-
barbus155
csendes tag
Hello, nem tudjátok véletlenül hogy az MSI GE620 - 063HU valamint az MSI GE620 - 032HU a billentyűzete magyar nyelvű, mert a képeken amit láttam róluk azokon nincs ékezetes ( í, é, á, ű, ő, ú, ó, ) betű. köszönöm előre is. Most akarnék venni egyet.
-
Pocak89
senior tag
Üdv!
Picit több mint 1 éve vettem egy msi cx 620-as laptopot. Tegnap raktam újra a win7 64bitet. De a vga driverrel gondjaim vannak. Ebben a laptopban switchable graphic van aminek driverét sajnos az msi nem updateli. 1 évvel ezelőtti az utolsó driver. Ez nem is volt eddig probléma mert meg tudtam oldani a driver frissítést és tudtam is váltani a kártyák között. Még a 11.8-as driver is ment.(11-8_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe a fájl neve) Még régebben a 11.3-as drivernél találtam rá egy forumban ott írták hogy az ocl végű működik. De a rendes ati driver is működött csak nem lehetett akkor váltani. Win újratelepítés után viszont az msi driver kivételével semelyik nem működik. Elindul a telepítés,Alkalmazás telepítés: telepítő csomag hiba, üzenet jön. Utána telepít vmit majd átvált a felbontás 800x600-ra és újraindítás után már kiírja hogy nincs driver vagy nem működik.
Ha vki tudna segíteni megköszönném. -
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Adott egy MSI X600-041HU típusjelzésű laptop.
DC csatlakozó belseje kitört, de megvan.
Viszont cserélni szeretném a csatlakozót.
Legjobban ez hasonlít rá, a gyárin van egy fémburkolat amit max rárakok erre.
Árát kicsit sokallom pl a Lomex-es árakhoz képest.
Esetleg nem tud valaki olcsóbb beszerzési forrást, vagy a csatlakozó Lomex-es megfelelőjének típuskódját?
Válaszotok előre is köszönöm. -
Raptor69
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy ex610x-011 laptopom. Egyszer le volt ejtve azóta kijelzője csak szürke és csíkos. Monitorra kötve használható. Ez egyértelműen kijelzőcsere nemde? Ha igen akkor tudnátok ajánlani egy oldalt ahol olcsón hozzájuthatok új vagy használt kijelzőhöz? Előre is köszönöm! -
-
Atesz0101
csendes tag
Sziasztok! 3 hete vásároltam egy MSI cx-640 tipusú notebook-ot. Azóta 3 féle windows 7-et próbáltam ki rajta (enterprise(64), professional (32 bit),ultimate(64).Jelenleg az ultimate van rajta, de ez sem működik úgy ahogy szeretném.Leggyakoribb hibái:-pendrive-ról való fájl másolásakor megáll a fájl áthelyezése és többszöri kilépés után sem csinál semmit, végül lefagy!(fájl mérettől függetlenül csinálja ezt).Már megpróbáltam több játék feltelepítésével is, de közben is ugyanugy megáll a telepítés mint a fájl áthelyezésénél és ki sem lehet lépni belőle! Lehet hogy valamelyik driver nem jó? Légyszi segítsetek!!köszi
-
engine88
aktív tag
Üdv, MSI VR630-042HU laptopom van, Geforce 9100M-es 512-es videókártyával.
Vettem a napokban egy 40colos full hd LED tv-t, rászeretném kötni laptopra VGA kábellel, bírja fogja a laptop?
-
csibor
addikt
MSI m670X, jelenleg TK-55 (S1g1) használok, most néztem RM70 (S1g2) procit hozzá. A gond az nem vagyok biztos benne hogy kompatibilisek egymással. Google szerint esetleg, de inkább nem. Van valakinek szakvéleménye?
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok!
CR630-as notbookom van és nagyon halk a hangszóró, már minden beállítást megnéztem, a driverek a legfrissebbek. Mit tudnék még csinálni??
-
gyuluskám
tag
Üdv...
Van egy GX620-am már 2 éve!
cpu tuning kapcsolatban jelenleg 2.8GHZ fut hiba+melegedés nélkül!
elkezdtem kísérletezgetni hogy a 3.0GHZ-n menne-e!
Annyi baj van hogy a max cpu voltage 1.2V
holott 1.313V a maximum azt hiszem!
Kérdésem annyi hogy nem tudtok olyan progit amivel 1.2V fölé lehetne állítani mert BIOS-ban sajna erre nincs lehetőségem!
köszi előre is!
Üdv...
-
m0k4r
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy MSI VR630x notebookom van amin a következőt tapasztaltam.: az író 8x sebesség helyett csak 2x-esen ír, nem mindig olvassa be a lemezeket, illetve íráskor hiába helyezek be üres lemezt ugyan úgy azt kér. Viszont második alkalommal szinte mindig megkezdi az írást. Ezt egy firmware frissítéssel lehetne orvosolni? Kerestem hozzávaló FW-t, de nem találtam. Én, mint "mezei" felhasználó megtudnám csinálni otthon a műveletet?
Író típusa: Optiarc dvd rw ad-7650s, firmware version: SX01.Köszönöm a segítséget!
-
Norbeez
csendes tag
Sziasztok.
Egy MSI EX600-as laptopom van már több mint 3 éve.
itt a linkje
Milyen módon bővíthetem? Mit érdemes/lehet bele venni, hogy jobb legyen. (újabb játékok miatt kérdem).
esetleg nagyon nem éri meg bővíteni?köszi
-
hcsaba
tag
válasz
boromir08 #15653 üzenetére
Akkor valoszinű hogy a win7 chipset driver van fenn.Nekem a 7-es driver azt okozta, hogy semilyen újraírható lemezt nem írt meg.
Se CD se DVD.
Meg kérdeztem a szervít hogy ilyenkor mi van??
Ők se tudtak igazán megnyugtató választ adni rá.
Ezért próba cseresznye alapon a VISTA driverét tetem fel,és láss csodát minden gond ami a DVD íróval volt megszünt.
Azt javaslom probáld ki te is ezt a megoldást hátha használ. -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Sürgős lenne, h lehet msi vr60-ben zsanért cserélni és hol lehet olcsón venni hozzá?
-
boromir08
csendes tag
sziasztok! MSI630x laptopom van,gyárilag vista volt rajta lecseréltem win7- re azóta olyan problémám van hogy nem tudok irni dvd-t sem ashampoo,nero,még a windows intézőből sem
vista alatt minden működött! mi lehett a probléma? -
attrax
aktív tag
Eladnám a laptop alkatrészeit:msi v630
[link] -
törölt tag
vga-t szeretnek frissiteni, de a http://www.laptopvideo2go.com/-on mar nincs olyan driver ami a 8600m gt-t tamogatna xp *x86* alatt.
tudja valaki, h merre induljak el?
(amugy meg mindig egesz turheto a 8600gt teljesitmenye, fear 3, kozepesen 25-30fps-sel fut, neha nagy tereknel es durva csataknal szaggat be.Tulajdonkeppen minden mait visz, kozepes minosegben 1280*1024-en
ontopic> szivesen vennek msi-t, mert meg vagyok vele elegedve, de a kurva hosszu i betut nem hajlandoak balra lentre rakni grrrr....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest