Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
Hali!
Egy MSI CR610-236XHU tulaj vagyok, nagyon meg is vagyok vele elégedve egy problémát kivéve. van hogy használom a gépet, és lefagy vagy újra indul és bootoláskor ezt írja ki: "hypertransport sync flood error occurred on last boot" és F1-el tovább lehet lépni, de olyankor is előfordul hogy szimplán bekapcsolom a gépet, tölti a rendszert újra indul és megint ez.... kicsit idegesítő. Külföldi fórumokon már nézegettem hogy van-e még valaki aki így járt, ilyen problémát leginkább asztali gépeseknél találtam de ott egy BIOS update megoldotta. Ehhez a géphez még nincs új BIOS. találtam egy másik C610 tulajt az vhonnan arra következtetett hogy a wifi kártya hibája nem tudom honnan gondolja. kiváncsi lennék hogy Ti mit tudtok erről, esetleg tudtok-e valami megoldást rá.
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest