Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Megjött a lap, de ennyit szívni vele.
Semennyire nem tudom meghúzni, pedig az előző lapban (MSI K8T Neo2-F-be) 10*240et simán vitt szinkronban. Itt meg semmit, valami nem jól van és nem tudok rájönni, hogy mi. S nehogy már ez a lap rosszabb legyen.
Ja igen a legújabb bios van benne, az 1.0b.
Van valami ötletek, mert már a falra mászok? -
Tilu
csendes tag
Helló mindenki!
Kérdésem:
most 1 MSI K7N2 delta lapom van AMD athlon XP 2400+ os procival
meg 9600XT karival
mivel a sulinet hamarosan meghal ki kéne használnom
[L]Érdemes lenne vennem?[/L] :
MSI K8N NEO2 Platinum lapot egy
AMD Athlon64 3200+os procival?
vagy ebben az árban ez már nem oan jóóó?
köszi. -
Shalala
senior tag
-
Mankó
veterán
S.O.S.:
Ilyen lapot akarok venni és a chipset hűtőt le kellene cserélni. Még a héten jönne, így sürgős lenne a minnél előbbi válasz. A proci hűtő egy AC Freezer 64, lesz és a 9800Promon van egy AC Silencer. Mit ajánlotok a chipset hűtő helyére ami el is fér ezektől az alkatrészektől.
Sokan mondták, hogy a Zalman nb47j nem fér el. Lehet, hogy nekem elférne?
Vagy elég lenne a 32mm-is Zalman is passzívan, vagy esetleg egy halk 4cm-es ventivel?
A válaszokat előre is köszi. -
nemtommi
senior tag
AUTO-n ezekre lövi be 400-on: Bővebben: link
-
Badb0y
addikt
Senki nem tudja, annál a rengeteg memóriaállítási funkciónál mit mire kell?
-
DeadMeat
nagyúr
Probalta mar valaki az uj biost?
-
Shalala
senior tag
Egy a baj a cnq-val, mikor olyan programot rakok fel ami ellenorzi, hogy megfelelo cuccaim vanak-e a futtatasahoz es szepen kiirja hogy en ilyen 1000mhz-es procival ne is almodjak hogy elindithatom
Persze jobb esetben ilyenkor is elindul es akkor be tudom allitani, de van amikor csak a cnq kikapcsolasa segit, mert kulonben el se indul . -
Badb0y
addikt
A processzorhoz kell külön drivert feltenni? Mert én az enyémhez semmit nem tettem fel
-
YODA mester
senior tag
Mindenkinek üzenem, hogy ne vagyen Neo2-höz Geil Value Blue ramokat, mert kurvára nem szeretik egymást... Pedig nagyon jó ramok ezek... Mind1... Vettem Kingmax Hardcore-t... 512/500@530
-
Badb0y
addikt
Eladom a lapot emberek. 3év garancia van rá. Minden tartozékával. 30K
-
M3kk
őstag
válasz
YODA mester #350 üzenetére
Igen persze, Nekem alapfeszen 9x270 en ment.. de 8x300 on hasznaltam..
-
M3kk
őstag
-
Badb0y
addikt
Hogy ne tudná!
Bővebben: link -
Badb0y
addikt
Nforce3 nforce 4 között mi a különbség? Mert itt PH tesztekbe gyorsaságba semmi. Sőt...
-
Shalala
senior tag
válasz
YODA mester #352 üzenetére
ennyi erovel lehet meg a proci es a ram is az oka.
Probaltad visszaosztani a ramokat? -
Shalala
senior tag
válasz
YODA mester #350 üzenetére
azert 3000+-tol ez mar egesz jo eredmeny ne csodalkozz rajta ha nem bir tobbet.
-
YODA mester
senior tag
Csá all.
Lenne egy olyan fontos és sürgős kérdésem, hogy van-e valaki köztetek aki tudott ezzel a lappal 3000+-os winchester magos Athlon64-et 250 vagy afölötti FSB-n stabilan járatni... Mert én nem... FONTOS.. -
rosta
csendes tag
Most nézem, hogy ez plusz, amit a Platinium tud, az nem is valami ethernet szabvány, hanem valami más. Innen kezdve még inkább jó lenne tudni, hogy sokkal gyengébb-e az FSR.
-
rosta
csendes tag
Sziasztok! Nagyon köszönöm a választ, nem vártam még mára. Ha jól értem, a FSR gyakorlatilag hasonlókat tud, mint a Platinium, csak a Platinium Ethernetben támogatott. Esetleg van valami más lényeges különbség is?
Egy 754-es gépet szeretnék viszonylag szolidat, egy kicsit tunningolva egy 2800-as 64-es Athlon processzort. Mivel sulinetben ezeket a cuccokat lehet csak kapni, és ez tűnik a legjobbnak, amit ebből a helyzetből kihozhatok, emiatt lenne érdekes ez az FSR kontra Platinium kérdés. -
nemtommi
senior tag
NEO-k Socket 754
• K8N Neo-LSR [10/100 LAN, SATA RAID]
• K8N Neo Platinum [GbE LAN, IEEE1394, SATA RAID]
• K8N Neo-FSR [GbE LAN, SATA RAID]
• K8N Neo-FSR V2.0 [GbE LAN, SATA RAID]
• K8N Neo-V V2.0 [10/100 LAN]
NEO2-k Socket 939
• K8N Neo2-F (HyperTransport supporting speed up to 1GHz) [GbE LAN, SATA RAID]
• K8N Neo2 Platinum (HyperTransport supporting speed up to 1GHz) [Dual GbE LAN, IEEE1394, SATA RAID]
• K8N Neo2-FX (HyperTransport supporting speed up to 800Hz) [GbE LAN, SATA RAID] -
rosta
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség a K8N, és a K8N2 Platinium között? Utánanéznék a neten, de sajna csak egy 15 órás modemem van itthon, ami nemigen alkalmas az efféle kutatgatásokra, csak a jövő héten lesz erre módom.
Gépet szeretnék váltani, az Intelről AMD-re, és keresem a legkedvezőbb lehetőségeket mind teljesítményben mind árban. -
krystman
őstag
Hallo!Csak azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy van ez a MSI K8N Neo2F s939 alaplap.Most ez mennyiben gyenébb vagy tud kevesebbet mint a MSI K8N Neo2 Platinum?Mert mind a kettő AGP-és (erre lenne szükségem) és NF3-as chipszettel van szerelve.Nekem nem lényegek a különböző extra szolgáltatások.Nekem csak az alapok kellenek.SATA 2IDE meg AGP lenne.És persze stabil.Azért is kérdezem,mert a két lap között kb.10-12ezer van.Köszi előre is.
[Szerkesztve] -
Osiris
őstag
Hi!
Nekem is ilyen lapom van.. valamiért a gépemen üzemeleő webszervert nem lehet a netről látni pedig minden tűzfal ki van kapcsolva.. legalábbis a windowsos. A hardveres nvidia tűzfalat nem használom, a hozzávaló utilitit telepíteni sem sikerült. Lehet, hogy alapból ez a hardveres tűzfal blokkolja net felől bejövő kéréseket? Ha igen, hogy tudnám kikapcsolni? -
nemtommi
senior tag
Bővebben: link oldalról az utolsó mod bios, ami zipbe lett tömörítve (7025XMOD1B4.zip), a 7025rev1.rar, 7025rev2.rar, és 7025B4.rar sideeffect műve (nekem nem jöttek be).
-
TomDog
tag
Hy
Az mitől lehet?Ha elinditom az everest nevű progit klikkelek az érzékelőre,a Core Center elkezd szirénázni mert állitólag leesett a cpu fan fordulatszáma 1650-ről 150-re,pedig nem.Hiába tekerem fel a fordulatszabályzót vagy lépek ki a progiból csak nyomja a szirénát mint az állat.
Na erre varjatok gombot
[Szerkesztve] -
Protko
tag
Melyik BIOS-szal megy a Cn'Q????
Gyári 1.5-ös van most fent. -
Badb0y
addikt
válasz
YODA mester #322 üzenetére
Nézd meg előszőr a proci végét úgy, hogy a memókat visszaosztod, és utána majd kiderül mi nem oké.
-
YODA mester
senior tag
Hi all.
Nekem is Neo2 Platinum van AMD64 3000+-al és most vettem egy Geil Value 1Gb Kit (2x 512/400)-et és ezt a fajtát kivétel nélkül mindenki 500-533-ig tudja stabilan cibálni, de nekem 480-nál már kékhalál. Szerintem hacsak nem a prockó nem bírja akkor a bios-ban kéne valamit állítani. Szóval 470-en megy HT 4x 1T 2.5-3-3-5 2.85V és core 1.6V... Az a poén, hogy ha rosszabb időzítésekre teszem kevesebb frekit bír... Jó mi..? -
Protko
tag
Valamilyen hőcsöves NB hűtő kellene......
....ami kilóg a passziv ZM-80D alól.... -
Protko
tag
Cn'Q nekem sem megy valamiért.
Mondjuk a NB hűtő lelassításának jobban örülnék, annak nagyobb a zaja mint a procihűtőmnek. -
Calogero
addikt
Nekem egyáltalán nem megy, illetve csak akkor ha 1 memoria modul van bent.
És igen arra jó hogy ha nem kell a nagy teljesitmény akkor vissza vegyen a prociból Pl netezés/letöltés közbe. Nekem van amikor este is megy a gépem és akkor jól jönn hogy pl a hűtő nem pörög 2200 et csak 990-et. -
Badb0y
addikt
Aki találkozott már ilyen problémával ami nekem van léccives segítsen:
Tehát, eddig az volt a bajom, hogy az fsb állítás a lapon 245 fölé nem mehetett mert bios reset lett a vége. Hiába állítottam ht-t meg proci szorzót akkor se lehetett feljebb vinni. Erre találtam megoldást egy régebbi modolt biossal. Most már tudom az fsb-t állítani ameddig csak szeretném, viszont most nem találok egy olyan biost se (azok közül amelyikkel tudom állítani az fsb-t) amelyiknek a memóriaállításaiba lenne 1T 2T állítási lehetőség. Miért van ez? Mi akad mivel össze vagy mitől lehet ez -
Badb0y
addikt
Basszus +int egy kérdés
Minek van ebbe 2 hálókari? -
Calogero
addikt
Akinek nem megy a C'n'Q annak itt egy progi., én is ezt használom
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
nemtommi #303 üzenetére
Itt leírtam normálisabban Bővebben: link
De ezt nem értem. Ha egyszer ugyanakkora sebességen hajtanám, csak máshogy szétosztva akkor miért nem engedi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest