Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszönöm a választ. El is felejtettem visszaolvasni, mert úgy berágtam hogy semmi nem segített amit találtam rá ötlet.
Viszont megoldódott, hátha másnak segít ezért beírom. Nálunk a címtárban voltak hibák. Akik nem jelentek meg, mint létező felhasználó, azoknál ki volt töltve a „mailnick” tulajdonság, attól függetlenül, hogy nem volt Exchange fiókjuk. Az Exchange pedig úgy vette, hogy akkor nekik biztos van már, ezért nem jelenítette meg, mint lehetséges új mailbox user. Ezt a tulajdonságot törölve (adsiedit) már meg is jelentek. (a felhasználókat nem MS alkalmazás dobálja bele a címtárba, és néha benéz ezt-azt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest