Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Fuck, ezt szerettem volna elkerülni, hogy újra előfizessen csak azért, hogy letöltse a leveleket.
PST - A kliens gépén találtam összesen 145GB-nyi pst-t, de valahol dubai-ban van, az outlookja meg meg van kotolva rendesen (folyton lefagy, azt írja üres az inbox, de a .pst file, ami ahhoz a fiókhoz tartozik 25GB-ot foglal a C:\Users\User\Documents\Outlook Files\ mappában)
Update, kaptam egy ilyen választ:
"When you say expired subscription I'm assuming you mean a Microsoft 365 licence like Exchange Online.
You can export the data using the e-discovery/content search tool accessible from the Microsoft 365 admin centre in the Microsoft Purview admin panel. The export can give you a PST file for each mailbox."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest