- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak USB adaptert a DF-hez. Audioquest.
Jack atalakítókat az ALIN lkáttam még,de kötve hiszem, hogy jobb lenne a gyárinál.
Illetve amit linkelt Stemplar az ibasso-tól , hátha csinálnak majd lightinigel is.(annak lenne értelme)
Esetleg ez a FIIO, de nem olvastam róla túl jókat. -
Tulku
veterán
A polémiát oldandó lenne egy kérdésem:
Eszmecserét folytattam egy szifonos egyénnel aki a gyári adapterrel próbálkozik zenét csiholni az egységéből.
Ismertek-e olyan átalakítót, aminek értelme is van (ios véggel vagymi) mert a gyári látatlanban nem egy high-end szerkezet....
Válaszokat köszönöm! -
SirRasor
addikt
Átfogalmazzam csúnyábban, amit írtál? Tehát ha csak 60k-ja van valakinek lejátszója, akkor nem fog jót venni, mert éppen nincs annyiért ajánlott MO-n? Ne viccelj már. Már írtam erről a pénzes résznél. De ahogy sorba olvasom a válaszokat, mintha el se olvastátok volna, amiket írtam, csak mondjátok a magatokét
Részemről befejeztem, ennek így nincs értelme.
gaben22 Mindent okosan kell használni, efelől nincs kétsége szerintem senkinek. Amikor keresgéltem és körvonalazódott az M6, akkor pont amazonon néztem a 1-3 csillagos értékeléseket, hogy mi a BAJ vele. Nyilván nem az 5 csillagosakat, akik agyondicsérik elfogultan. Ott kezdett gyanús lenni, hogy jó irányba tapogatózok, amikor az 1csillagos értékelésnél ott volt a végén, hogy minden hibájától eltekintve fantasztikusan szól
s4tch Nem csak amazont nézek. Megnéztem vagy 50 honlapot...egyöntetűen az jött ki, hogy kb. ugyanaz a kategória, csak más a hangkép. A FiiO drágább, de nekem fontos volt a magyar gari, illetve a shanling UI-ját többen fikázták, meg ha jól emlékszem kevesebb fizikai gomb van rajta.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
Satan_Claus #34420 üzenetére
A Zishan lejátszókat nézegesd ali-n. Z1/Z2/Z3 mind jó lehet, hangminőségben ennyiért nem találsz jobbat. Van rajtuk vonali kimenet is ami szintén jól jöhet neked.
-
válasz
SirRasor #34435 üzenetére
Azért, mert Mo-n kb csak a Fiio kapható bizonyos árkategóriában még nem lesz ajánlott. Attól lesz az, hogy hallották/tuk többen és jónak ítéltetett. Nem érdekel senkit, hogy az XY árukereső/amazon random felhasználói mit mondanak róla ott a pont
(#34436) s4tch . Rendszeresen vannak találkozók, el lehet jönni, elhozni az M6-ot és ha ott többen rámondják az áment ajánlott lesz. Amik ott vannak is így kerültek be.
A lényeg, ami nem akar átjönni: NE ajánlj úgy, hogy csak 1 eszközt hallottál.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sefternek jó a füle. egyébként nekem is hasonlóan fiio fóbiám van. X7 re mondtam, hogy végre nincs különösebb szinezete. aztán megmondták mennyibe kerül, és hangosan felröhögtem. ennyiért asztali dacok zenélni is tudnak, nem csak so-so lineáris átvitelt, közepesnél gyengébb felbontással. nekem sajna hurcicuccban még a középszerűt se sikerült überelni
-
s4tch
veterán
válasz
"A legjobb hely szerintem a netes bolt. Amazon, árukereső stb, ha ott elég sok ember írja, hogy jó, akkor az már valami."
Az fontos valóban. Csak akkor azt áruld el, miért vetted a drágább, gyengébb minősítésű lejátszót az olcsóbb, jobb minősítésű helyett.
https://www.amazon.co.uk/dp/B07L8P8QDY/
https://www.amazon.co.uk/dp/B07CBM8LFT/(Egyébként az árukeresőre nulla vásárlást építenék, annyira random vélemények vannak ott. Csak a logikai bukfenc az érdekes az érvelésedben.)
-
SirRasor
addikt
válasz
kemcso #34433 üzenetére
Ami az ajánlóban benne van, az nem jó. Még csak iránymutatónak se jó, mert a gyártók egyes generációi között is óriási a különbség
- FiiO X széria, ami helyett az M jött be. M nincs a listában, X-et nagyrészt használtan, vagy még mindig túlárazottan lehet találni a hangjához képest.
-AK felejtős. Ott kezdődik, hogy 250k (Ja hogy nem én vagyok a célközönség? Nem-nem, inkább józanul kell gondolkozni: ez DAP fórum. Magyarországon. Nem elvárható, hogy 250k-tól induljunk nézelődni. De látjátok is: max 5k, max 25k, max 60k...ez a magyar átlagot jól tükrözi)
-A többit meg csak külföldről lehet beszerezni.
Mit hiányolok? Pl: árukeresőben valós, kapható termékek besorolása.
Mondok egy konkrét példát: ajánlott a Fiio X3 II, de az M6 nem? Rengeteg helyen olvastam, hogy az M6 hangja megelőzi és olyanok írták, akik hallották mindkettőt. Erről ennyit.Sefter hallotta. Én nem vagyok Sefter. Nekem tetszik. Neki nem. Semmit se tudok Sefter kollégáról, se az életkorát, se a zenei preferenciáját, se az általa használt fülest, SE AZT, HOGY MILYEN FÜLE VAN (lehet neki már X tartomány erősen megritkult, mert mondjuk baromi hangosan hallgatja a zenét..mit tudom én...).
A legjobb hely szerintem a netes bolt. Amazon, árukereső stb, ha ott elég sok ember írja, hogy jó, akkor az már valami.
pkaresz hát igen
A fizetett soros-bérenc stb-ket meg hagyjuk már. Ha valami nem tetszik, az biztosan fizetett reklám
-
pkaresz
őstag
válasz
SirRasor #34429 üzenetére
Teljesen egyet értek veled!
Hasonlókat kaptam én is annó!
Ha érdekel keress rá!
Az a lényeg neked bevált, teszik!
Engedd el a többit!
Mindenkinek a maga keresztje!
További jó zenehallgatást!
S minden jót!
Legközelebb tedd hozzá.
Mint én is.
Szvsz.
Bocs, hogy belevau!Üdv: Karesz
-
válasz
SirRasor #34429 üzenetére
Te nem érted... Ami az ajánlóban benne van, azt hallották/tuk többen és ár/értékben jó. Nem (fizetett) tesztet olvastunk róla, vagy (fizetett) review-t, hanem a hangját hallották/tuk többen azok közül, akiknek van összehasonlítási alapjuk. Ezzel szemben vagy te, aki 1 lejátszót hallottál és arra mondod, hogy ajánlott. Szerinted melyik a korrekt, a kérdezőre nézve jó eséllyel nem erdőbe vezető megközelítés? Ezért szoktunk szólni, hogy úgy ajánlgass, hogy el tudod helyezni a lejátszót a piacon, fanboyságból ne.
De, pont írtam, hogy Sefter hallotta az M6-ot és szerinte semmi. Az addigi tapasztalat az, hogy a Fiio az alsó kategóriában nem alkot jó hangot, a felsőben meg van konkurencia bőven...
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van otthon egy pár GENIUS SP-HF1250B 2.0 hangfalam, ami már egy ideje a dobozában porosodik.
A kérdésem az lenne, hogy ezeket rá lehetne-e kötni egy lejátszóra (ugyebár egy darab jack csatlakozója van)?
Az összefoglalóból pl. a Sandisk Sansa Clipet nézegettem, annál se árban, se tudásban nem kellene komolyabb. A gyereknek akarok valami altató zenét a szobában.
-
SirRasor
addikt
+kemcso +Exodius: Pontosan erről beszéltem. WTF? Csak ismételni tudom magam, vagy Ti se értitek? Nincs pénze végigvásárolni az egész piacot 50-70k-s felhozatalban, meghallgatni élőben ezeket NEM lehet, mert a nagy részét csak külföldről lehet beszerezni, az meg erősen etikátlan, hogy webshopokból 5 félét megvesz valaki, aztán visszaküld elállással 4-et bontottan, ami nem tetszik neki.
Tehát marad a teszt, vélemények stb, amit írtam is. A végén meg kb sehova se lehet jutni, mert attól még, hogy 10-ből 9-nek tetszett valami, lehet pont ő lesz az az 1, akinek nem.Tehát lutri, ha nem tudja meghallgatni. És az itt kérdezők 99%-a nem tudja meghallgatni. Ezt fogjátok már fel végre. Egyedül olyan ajánlást érdemes tenni, hogy mi az ami ár/érték alapján baromira nem éri meg, de azt szerencsére könnyű körvonalazni. Az összefoglalóban lévő ajánlásból elég sokat már be se lehet szerezni, régi, nem kapható stb...
Más: FiiO M6-ot rajtam kívül itt nem hallott senki. Mégis azt mondjátok, hogy rossz a hangja, mert mondjuk a FiiO M11-nek *rossz* a hangja. Akkor biztosan az ára miatt rossz a hangja, mert 250k-ért is van lejátszó. Vagy amiért ES9018Q2C DAC van benne, mert mondjuk csak AK4490 a minimum, mert X lejátszóban muzikálisabb hangot ad? Bár mintha pont lenne olyan A&K lejátszó, amiben ES DAC volt...na mind1, szóval az ilyet nem szeretem.
A kedvenc füleseket meg nem is említem...mindenkinek megvan a kedvence, de az is be van valahogy hangolva. Lehet X fülessel Y lejátszó pont baromi jól szól, Z-vel meg nem, ami tovább invalidálja a túlzott eszmefuttatásokat.
Igazából egy épeszű megközelítés van ehhez az egészhez, ha nincs lehetőség hallgatózni:
1. kizárni a túlárazott lejátszókat
2. meghatározni, hogy magas/mély/közép-kiemelt vagy semleges hangzásvilágot keresünk és ehhez nézni lejátszót
3. korrigálni a 2-es pontot az alapján, hogy milyen fülesünk van/milyet akarunk venni
4. az elkészült listából a legjobb ár/érték arányú nyer és kész. NYilván lehetnek egyéb paraméterek: ne legyen túl nehéz, túl nagy stb, de az már józan paraszt ész. -
válasz
SirRasor #34425 üzenetére
A lényeg az, hogy ebben az árkategóriában nem hallottál mást. Tesztek tök jók, csak a hangot nem mutatják és úgy ajánlani valamit, hogy CSAK azt hallottad igencsak veszélyes. És ha pl a Shanling 1.7356x jobb? És ő megveszi az M6-ot (mert azt az ajánlást kapta, hogy nincs jobb ennyiért) és meghallgat vmi mást ami kenterbe veri majd jön reklamálni, hogy "itt azt mondták nincs jobb"... Ezért van az ajánló, ahol olyan eszközök szerepelnek, amit többen/sokan hallottunk, összehasonlítási alappal és ott kijött, hogy ár/érték arányban JÓ. Az M6 a fanboyokon kívül egyelőre nem győzött meg senkit, pl: [link]
-
SirRasor
addikt
válasz
Sefter #34424 üzenetére
Semmit, azt se. Nem vagyok milliomos: ezt már 1000x átbeszéltük ebben a fórumban
TESZTEKET OLVASTAM (HEAD-FI és társai). AMAZONON REVIEWEKET. SOKAT. Bla-bla...nem tudom, mire vagy kíváncsi, vagy csak kötekedni akarsz
Ha komolyan kérdezted, akkor 2-re szűkítették a kört: shanlin M0 vagy ez és a vége az lett, hogy kb. ugyanolyan részletességet és teret adnak, csak a hangkép más. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Hát akkor legyen az egyik. Bevált? Be. Másnak beválhat? Lásd a fenti eszmefuttatást.
Egy hetet elmikkamalláltam arra, hogy az összes infót áttúrjam. Elég alapos vagyokEz jött ki a végén. Másnak kijöhet más? Ki. Kijöhet ugyanez? Ki. Értelmetlen erről beszélgetni...
-
SirRasor
addikt
válasz
h.p.baxxter #34419 üzenetére
FiiO M6-om van: szerintem az áráért nincs jobb lejátszó.
FiiO FH1-et tettem mellé (edigitalban most akciós) és b*szottjól szólnak együtt
SoundMagic E80-al is szépen szólt, de a fenti páros egyértelműen másik liga. -
stemplar07
őstag
[link] egy kis érdekesség, igaz nem DAP, de egy telefonnal már igen
iBasso DC01
AKM 4493 balanced out stb stb, 50$ ....
( a vacak hangú csillió árú és jack nélküli telefonoknál jól jöhet.. lásd Note10/10+) és ha esetleg az UAPP is saját HW drivert tesz hozzá, akkor egész jó/olcsó alternatíva lehet .. (( a DC02 pedig 3,5 unbalanced,, out + PC DAC/AMP is ) -
Satan_Claus
őstag
Üdv! MP3 lejátszót keresek, olcsón kellene jó hang
. Régen volt egy Sandisk Salsa Clip+-om, na létezik még ilyesmi hangzás az akkori árán? A topikban ajánlottátok régebben a Benjie S5-öt, most az purcant ki, ennek keresem az utódját, de ennek nem tetszett a hangja annyira.
Nézegetem a teszteket, amit eddig kb találtam:AGPTEK A26
Creative ZEN
Sandisk Clip (Jam, Sport, Sport plus?)szóval ebben a kategóriában keresem a legjobb hangút. Kijelző, Blutooth stb. nem érdekel, legyen rajta egy kisjack
- Mennyi pénzt szánsz a lejátszóra?
30-40 Euro- Milyen fül- (vagy fej-)hallgatóval használnád? Tervezed-e a fül-/fejhallgató cseréjét a jövőben?
Egy jam p920 heavy metalra lenne kötve- Milyen zenéket hallgatsz?
FLAC Heavy metal- Milyen hangzást szeretsz?
Clip+- Külföldi rendelés szóba jöhet-e?
Németország- Csak új vagy használt lejátszót is vennél?
Inkább újat, ipari környezetben lesz használva, kell a gariKöszi
-
h.p.baxxter
csendes tag
Sziasztok!
Telefon és 5 ezer forintos füles után váltanák.
Prog. Rock és akusztikus zene főleg.
Némi tájékozódás után fiio m6 és rha mk 750re gondoltam.
Valakinek van ilyen irányú tapasztalata? -
fericske
addikt
válasz
creativehun #34414 üzenetére
Nem tudom milyen az a füles.
A fülest is belekalkuláltad a 70ezerbe?
N3-at találsz angol Ebayen is 100 font körül, amire nincs vám. [link]
Mostanában szokik lenni promó kód is. Most épp 10%, PICKME10 kóddal. -
creativehun
csendes tag
Igen..nekem is annyinak írja az árát.. HUF 65,015.34 + HUF 25,515.27 Shipping & Import Fees Deposit to Hungary....de ha külön venném meg...legalábbis amit eddig találtam. ..akkor még ennél is többe jönne ki.
-
gaben22
senior tag
válasz
creativehun #34414 üzenetére
Ha csak nem az USA-ban élsz, akkor erre jön ÁFA+ szerintem vám is. Amazon szerint 278 USD a vége.
-
fericske
addikt
válasz
creativehun #34411 üzenetére
A Fiio-t én elengedném.
A Hidizs-t és a Hiby-t csak olvasatok után tudnám megítélni, és őket is elengedném.
A Shanling m2s már egy ajánlható lejátszó, de van már utódja, az m2x [link]
Alapvető különbség, hogy komolyabb erősítője van mint az m2s-nek.
A Cayin-t csak most kezdem felfedezni, és az eddigiek alapján (N6 dap, iDAC-6&iHA-6 kombó) csak sajnálom, hogy már nem korábban kezdtem az ismerkedést a márkával, mikor már évek óta volt rá lehetőségem...
A Shanling mellett egy szavazatot kap tőlem az N3 is, így hallatlanban, más (igen meggyőző) Cayin termékek után.
A mellékelt linkelt még az N5 egy bontott dobozos verziója is beleférne a keretedbe. [link] -
Tulku
veterán
válasz
creativehun #34411 üzenetére
Cayin N3-at kint sokan ár-érték bajnoknak írják le, de személyes tapasztalatom nincs vele....
-
creativehun
csendes tag
Szevasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Kb. 60-70 ezret szánok egy DAP vásárlásra..max..
buszon munkába járáskor illetve odahaza hásználnám...zene...jazz,illetve koromnál fogva a 70-80-as évek zenéi..
Jelenleg odahaza fejhallgatóról hallgatok zenét..egy Musiland DAC párosítással..így ehhez a DAP-hoz majd vennem kell egy hozzá illő fülhallgatót is..
Az utóbbi napokban-hetekben rengeteget olvasgattam a fórumot.....egyrészt totál elvesztem..és most már annyit sem tudok mint olvasás előtt...mert csak arra jöttem rá,hogy mennyit nem tudokSzóval..amikre gondoltam..ár/érték szempontból..: Shanling M0
Shanling M2s
Hidizs AP80
Xduoo X3II
HiBy R3
Cayin N3
Fiio X3 IIIA Fiio-t azt most hirdetik épp..a többit azt külföldi oldalakon újonnan láttam ..illetve a Shanling M2s-t szintén ghasználtan hirdetve..
A zenék nagy felbontáú albumok..24/192 illetve pár DSD album.Előre is nagyon köszönök minden ötletet,tanácsot.
Köszönettel
Pethő Ferenc
-
Tulku
veterán
Pár hét használat után kissé pontosabb kép a Cayin N8-ról.
Ismerős ígérte, hogy összehozunk egy SP1000 CU összehasonlítást, ezért most csak emlékezetből és óvatosan hasonlítgatok, de nem is ez a célom.
A kezelésről kialakított kép összességében elfogadható, rengeteg paraméterezhető beállítással, de az SP1000 gördülékenyebb volt. Nyilván megszokható, illetve lejátszik mindent, akkor is, ha nincs track-okra bontva, vagy önálló .iso fájlként is nagyrészt kibontja a dolgokat, ebből a szempontból jobb mint az SP1000, de kezelésileg azt választanám.
Mérete határozottan emberbarátibb, bár a súlya akkora, de nekem jobban kézreáll.
A 4,4 mm-es balanced aljzat verhetetlen, kérem az Astell@Kern-t kopizza ezt, mert a 2,5-es gyakran horror.
Nem teszteltem a BT módjait, ma kipróbáltam a hiby link irányítást, az Pazar, nálam jobban tette a dolgát mint az AK pluginja.
Hang…
Nyilván ez a fő mérce, nálam legalább is.
Nos rengeteg paraméterezhető beállítás létezik mint írtam, van egyrészt a kimeneti jelszint állítás (3 fokozatban) ami változtat a hangképen, van egy impedancia illesztése (normal és high+) itt elég jelentős a változás (elsősorban térben és élénkségben) illetve 6 DSP beállítás a DAC chiphez (ezek egyfajta kiterjesztett ES100 szerű DSP módok és egy tér érzet beállítás (wide és narrow). EQ van, de számomra irreleváns.
Nos számos tesztelési folyamat eredményeként kijelenthető, hogy mind SE (Korg cső mód) mind Balanced módban példás dinamika és tér jellemzi, szerintem ebben páratlan a kicsike.
Ha az sp1000 terét veszem alapnak, akkor az N8 egy mélységi és magassági kiterjesztése ennek a szélesség megtartásával, egy szóval nagyobb…ez érezhető, tapasztalható.
A tér ábrázolására valóban a holografikus jelző illik a leginkább, tehát ott vagyok mindent hallok, érzek, tapasztalok, minden rezgés átfut rajtam.
Nem beszélnél most magas és mély hangok ábrázolásáról, robosztusabb, mint az SP1000 és sokkal élettelibb a hangulat, ha az AK stúdió (analitikus) felvételt mutat, akkor az N8 egy koncert hangulatát idézi…minden élettelibb…
Természetesen nem részlettelen, nem túlzó, vagy torz a hangkép, hanem élet van mindenütt.
Rettenetes energiája van, bátran merem állítani, ez a dap valóban képes fejesek megszólaltatására, nem a hangerőt figyelembe véve, hanem a dinamikai jellemzőket is bele számítva. Most nem írnék non plus ultra megfogalmazásokat, de szeretném még pár fejessel kipróbálni, olyanokkal is, amik nehezen hajthatók…A cső kimenet hiába SE módban van, elhiteti a nagyobb teret, kissé pszeudo itt minden, de jó értelemben, nincs fátyolos torz csöves jelenlét, de puhább, árnyaltabb minden. KB 15-20 perc kell neki addig szenvedés az egész, inkább visszaváltanál a balanced SS módra ahol MUse02 és OPA1622 végzi a hálás feladatot.
Nem bántam meg, hogy megvettem a kis jószágot, most hétvégén, ki sem esett a füles a fülemből, néha csak kajlán mosolyogtam, érezvén, ezeket a zenéket így még nem hallottam…soha.. -
Janos0010
csendes újonc
válasz
kemcso #34406 üzenetére
Látod erre nem gondoltam.
Azt hittem van másnak tapasztalata, vagy akinek van ilyen funkció a DAP-en az tud tanácsot adni.
Sony diktafonom van, az tud ilyet de annak ugye sem a hangzása sem a hangereje nem kielégítő...
Sok kütyüt meg nem szeretnék hordani magammal.
Köszönöm a válaszokat, valahogy majd csak találok egyet... -
Janos0010
csendes újonc
Istenem, mi rosszat írtam hogy mindenki eltünt...???
-
Janos0010
csendes újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert már kicsit megjártam a DAP vétellel...
Eddig egy samsung yh-j70 (20GB)-os kütyüt használtam teljes megelégedéssel. (Nincs abszolut hallásom (sajnos), így ez nekem teljesen bevált)
Albumokat ritkán hallgatok, mappákba rendezem a fájljaimat ezért szükséges hogy a lejátszó tudjon mappákat kezelni, a mappa tartalmát ismételni.
Mivel nagyon sokszor kell szöveget tanulnom ezért létszükség hogy tudjon A-B szakaszt ismételni és a kijelölés egyszerű legyen. A samsungnál a record gombbal tudom a kezdő és a végpontot kijelölni menet közben.
Nem olvastam utána és vettem egy Fiio X1 Mark II-t, ami nem tud A-B szakaszt ismételni.
Eztán utána olvasva vettem egy Fiio M3k-t (sajnos) és annál írták az A-B szakaszismétlés lehetőséget de az borzalom. A pause gombot (multifunkciós) kell átállítani és amikor egy fájl hallgatása közben a kezdőpontot akarom kijelölni akkor kezdi elölről az adott fájl lejátszását és mikor mégegyszer megnyomom akkor jelöli ki a kezdő majd újabb gombnyomásra a végpontját az ismétlendő szakasznak.
S ami mégjobb ha a következő fájlt hallgatva ismét szakaszt akarok ismételni ezt újra eljátssza...borzalom...
- Mennyi pénzt szánsz a lejátszóra?-----50000 max 70000Ft (visítva)
- Milyen fül- (vagy fej-)hallgatóval használnád?----- Sennheiser HD 569
-Tervezed-e a fül-/fejhallgató cseréjét a jövőben?-----nem, csak ha muszáj
- Milyen zenéket hallgatsz?-----főleg rock klasszikus ritkán
- Milyen hangzást szeretsz?-----tiszta, plussz kevés mély hozzá
- Külföldi rendelés szóba jöhet-e?-----nem gond
- Csak új vagy használt lejátszót is vennél?-----újat de ha jobb akkor használt is lehet (Plenue D talán ha tudja ezeket...)
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredet de gondolom így érthetőbb.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
stemplar07
őstag
válasz
Maxximus #34400 üzenetére
Hangban nem észrevehető, hacsak valaki nem vájtfülű (dual DAC/Quad DAC ami egy SOC ,tehát nem valós 2x/4x DAC) , kivéve az MQA -t nem tudja a V20 ((technikailag IPS kijelző, és kva gyenge aksi ideje volt kb. mint a V10 , a V30 nagyon ! jó aksiidő , jobb 10 %-al mint a V40. Ha csak dapnak használod so-so..ha telefonként is akkor elavult már..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest