Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Úgy néz ki kezdem haldokolni a clip zip-em, igaz nem kíméltem. A legtöbbet használt gombokat mostanában nem mindig veszi be, időnként kihagynak. Egy tisztítás szerintetek segíthet, vagy a mikrokapcsoló kezd haldokolni?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Ati1979
veterán
válasz Falconer #19093 üzenetére
Hát nem tudom. Érdekes lenne, ha hozná azt a szintet...
Más részről, az ak120-at csak akkor éri megvenni ha minőségi fejessel / fülessel használod. Pl. beyer T1, Ath ad2000x, HD800, vagy valami jobb CIEM.
Pl. egy shure se425-höz teljesen felesleges szerintem.... Jó jó, de a kettő együtt nem hozza az általam elvárt szintet.
Az se425 az jó a sony F serieshez, talán annál még egy kicsit jobb forrást is elbír.A t70p az ak-hoz (bár azt is kevésnek tartom hozzá egy kicsit) minimum elvárás...
Amúgy T70p-t az se425-nél 50%-kal érzem jobbnak. (csak jó forrásnál)
Meg az, hogy nem éri meg ebben az esetben kétértelmű. Gondolom az árához képest nem éri meg...
-
Falconer
aktív tag
válasz Falconer #19093 üzenetére
Valaki elmagyarázná nekem, hogy mit jelent az a layering?
(Csak LIFO készletértékelésben ismerem a kifejezést )"*to some people who wants a "quantifiable" layering, a simple example would be that the AK100 has 10 layers in vocal range, but the DX50 has probably has a range of 15~30 layering within vocal range*"
-
Falconer
aktív tag
válasz raven12 #19090 üzenetére
Kézdik a srácok szétszedni
"So I can confirm that the DX50 firmware is built on top of Android !
What I've found so far:
- If you turn it off and the press the power button and the volume up button for ten seconds it will go in recovery mode. (and the bootloader seems to be unlocked)
- then if you plug it to your pc it is recognized by ADB (Android Bridge Debugger from Android SDK) and you can run adb shell to access it.
- It's running a modified version of Android 4.1.1
- it's already rooted (busybox is present)
- The "player" seems to be called mango"Szerk:
Van egy tag a Head-fin, eladta az AK120asát is, mert szerinte olyan fasza a DX50 h nem éri meg az AK. Omg.
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Csodálom, hogy még senki nem említette, hogy már 5-6 napja kiment az első DX50 szállítmány. Azt írják jobb, mint az X3, úgyhogy sajnos-nem sajnos árcsökkenés se valószínű fél-1 éven belül.
Közben találtam dolgokat a Bodz által említette iHifi 760-ról, szintén elég tetszetős, valaki már hallotta és DX50-et is rendelt, úgyhogy lesz remélhetőleg összehasonlítás. -
gelbelex
őstag
válasz Falconer #19086 üzenetére
Van, aki szintén így gondolja.
A Wave II-mben is 8994 van, valószínűleg a bada nem olyan jó neki, mint a vodoo, mert nem éri el a Fuze-om szintjét.
-
Falconer
aktív tag
No végülis sikerült kipróbálnom egy Cowon D2-t (WM8985) és összevetnem a voodoo soundos Glaxy S1-gyel (WM8994).
Hang fájl: FLAC, John Williams, Diana Ross, Adele számokkal, amiket már milliószor hallotam a galaxyn
Füles: Ortofon EQ5Röviden: a hallható különbség teljesen elhanyagolható. Talán a Galaxy S-ben finomabban kijönnek a részletek. Talán.
-
spawn82
tag
-
bucsher
őstag
válasz spawn82 #19073 üzenetére
clip+nál el nem tudom képzelni hogy kisebbre szükség lenne bármihez.
rácsíptetem az ingemre, vagy a nadrágomra, és mintha ott se lenne.
azért a jack dugó méretéig ne kelljen már lemenni
kijelző nélküli lejátszást meg szintén nem tudom elképzelni, hacsak nem 3db mp3-am lenne összesen, azok persze szólhatnának körbe-körbe.
de próbálj ki egyet, és ha ez így neked tényleg túl nagy, csak akkor keress valami gyengébbet.In the pipe - five by five!
-
válasz spawn82 #19073 üzenetére
A Shuffle-nél nem nagyon van kisebb, de az valami rémesen szól és normális fejest nem tud megfelelően meghajtani. A Clip+ sem sokkal nagyobb. méretben, de minden téren sokkal jobb.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bodz
nagyúr
A Clip Zip és a Fuze+ hangja közt van valami különbség?
-
spawn82
tag
Üdv!
Létezik olyan MP3 lejátszó is, ami nem ilyen horror árban van, és megbízhatóan működik? Vagy ha lejátszót szeretnék, akkor 50 k körül kell gondolkoznom? Amit szeretnék: Kicsi, fém, könnyű, bővíthető, folytatja a zenét. Ami a leg fontosabb bírja a strapát.
-
válasz vomir1 #19064 üzenetére
Most akciós az Audio-Technica ATH-M50 és e mellé Sansa Clip+ ha kicsi de jó lejátszót akarsz. Ez egynek mondjuk jó
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
válasz Ati1979 #19059 üzenetére
Ilyen ez. Mindenkiben lakozik egy gyerek. A feszült várakozás végén mindig nagy az öröm. Aztán néha azon kapja magát az ember, hogy melóbamenésig van 2órája aludni
-
Ati1979
veterán
Amikor a kezembe fogtam az a&k 120 bontatlan dobozát elsötétült a világ. Csak 1 helyre tudtam koncentrálni.
Igen ilyenkor kiesik az idő...
(#19056) vomir1
Igazából nem rossz hanem katasztrófális párosítás.A füles önmagában (borzasztóan, katasztrófálisan) rossz, a lejátszó is az, ráadásul meg sem hajtja majd azt a fülest. (halk lesz)
Ennek a kettőnek az egyvelege borzasztó eredményt produkálhat...
Igazából addig a jó még nem hallatszik semmi. Addig nyugi van a fülnek...
-
válasz Ati1979 #19057 üzenetére
Igen, olyankor semmi étvágy, néha még a szexet is elfelejti az ember 1-1 pillanatra
(#19056) vomir1: hát ez nagyon rossz párosítás. Ha a kereted véges akkor valami olcsóbb, de jobb fejest nézz(elég könnyű lesz találni) és a különbözetet fordítsd egy olyan lejátszóba ami képes rendesen ki is szolgálni azt a fejhallgatót.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Az a legrosszabb amikor a kezedben van. Az ember ilyenkor mindent elfelejt. Meg a várakozás időszaka.
Nehéz megállni, hogy szét ne kapja fél perc alatt az ember...
(#19056) vomir1
Szerintem nagyon rossz helyen keresgélsz.
A lejátszó és a fejes terén is.Egyik sem ajánlott. Sőt...
De még nem vetted meg, így nem történt meg a baj.
[ Szerkesztve ]
-
vomir1
tag
Üdv! Készülök venni egy Beats studio fejhallgatót, és a kérdésem lenne hogy milyen lejátszót ajánlotok hozzá? én az Ipod Shufflet néztem. van ennél olcsóbb variáns is?
Előre is köszi,
Remi -
-
-
-
válasz Ati1979 #19048 üzenetére
Hát talán Május-tól, ha lejár a hitelem, de az sem biztos mert lakást kéne venni minél hamarabb na meg ahogy nő a gyerkőc úgy nőnek a kiadások is és amíg párom GYED-en van addig az ő fizetéséből kieső részt is pótolni kell. De kolléga is olyan 12k körül megválna a D2-jétől a részemre azt azért "hamar" ki tudnám gazdálkodni. Ilyen 50k körül nem fog menni a lejátszó, mert kiapadtak a forrásaim
-
válasz Ati1979 #19046 üzenetére
Az akarás nem kérdés, de az anyagi vonzat az már sokkal inkább. Az új fejeshez is eladtam szinte mindent ami "felesleges". Meg kell találni a család és a hobbik között az arany középutat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Ati1979 #19043 üzenetére
Egy HTC One-al tolom ezelőtt kérdés nem volt, hogy a D2 maradjon. Majd kölcsön kérem párom Clip+-át egy összehasonlításra vagy kolléga D2-esét. Sajnos nem nagyon találok tesztet róla ami kifejezetten MP3 lejátszókkal vetné össze. Anno egy E17-el összehasonlítottuk SRH940-el.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Ati1979 #19038 üzenetére
Mondjuk én jelenleg telefonnal hallgatok zenét, de ez a GSMArena tesztje szerint elég jó és magam sem nagyon hallottam különbséget PowerAMP-al a Cowon D2-höz képest. Igaz nem volt olyan nagyon komoly fejhallgatóm csak egy Superlux HD668B meg az AKG K-450.
-
Ati1979
veterán
-
válasz OrtonRkO #19036 üzenetére
Zeneileg egyik telefon sem nevezhető túl erősnek.
(#19038) Ati1979: a telefonokról is némiképpen érdeklődtem. De a kiváltásnál a lejátszókra gondoltam és nem telefonokra.
[ Szerkesztve ]
-
OrtonRkO
csendes tag
-
válasz OrtonRkO #19032 üzenetére
Attól függ milyen telefon a "referencia" és milyen fejhallgató. De amúgy Sansa Clip+-tól felfelé Cowon és Sony lejátszók is nagy valószínűséggel jelentenek ugrást az ismertebb nevek közül. Aztán vannak a komolyabb cuccok.
-
OrtonRkO
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég a kezembe jutott egy elég régi mp3 lejátszó, már neten is lehetetlen találni..nevezetesen Samsung YP-K3.
Eddig telefonról hallgattam a zenét, de ez az mp3 olyanokat kihozott a fejhallgatómból, amit nem is gondoltam,hogy lehet benne.
Ebben az a vicces,hogy ez az mp3 lejátszó 10 éves kb, nekem viszont megvan a legújabb iPod Shuffle, ami semmit nem emel a telefonminőséghez képest.Tudtok még olyan mp3-akat mondani, ami garantáltan ad egy kis + hangzást?
-
Chupa
csendes tag
Baromi jo kis kutyu . Megeri az arat, kivancsi vagyok mit tudhat egy x3 al szemben. 3an vagyunk a klubban? Nemsok
-
Chupa
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem a sony f805-ot. Hirtelen felindulasbol gondoltam benezek a Saturnba (Stuttgart) es ugyan keszletrol elfogyott, de volt ott 1 kiallitasi darab. Szoval 170 euroert el is hoztam, karcmentes hibatlan, 1 honapja tettek ki.
Neutron player mar fennt figyel, gond nelkul jatsza a 24bites 96khz-es flack-et is. Ami elsore feltunt, hogy a gyari lejatszo szinez, illetve felraktam a poweramp-t ami szinten szinez. Neutronnak messze jobb hangja van mindkettonel. Az iphone 5 nel sokkal jobban szol ez egyertelmu, illetve amivel meg ossze tudom hasonlitani az egy sound blaster X-fi HD, de a friss elmeny miatt ezt meg elhalasztom, mert ott mar nem olyan egyertelmu a kulonbseg.
Egyenlore nagyon megvagyok vele elegedve. -
PHM
addikt
válasz Sh@dowMAN007 #19022 üzenetére
Ha a Myaudio supportnál nincs, akkor valószínűleg máshol sem lesz
frissebb firmware.
Sajnos azt kell mondjam, ez tipikusan az a lejátszó, amit nem szabad
lett volna megvenni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sh@dowMAN007
tag
Sziasztok!
Vettem egy "MYAUDIO MA C182 2GB 1,8"LCD mp3/mp4 lejátszó"-t
Érdeklődnék, hogy van-e frissebb frimware mint az 1.0-s?
Ha igen honnan tudnám letölteni?
A gyári honlapról nem megy.
Köszönöm előre is.üdv: Sh@dowMAN007
-
bucsher
őstag
válasz pkaresz #19019 üzenetére
amikor megjött két hete akkor írtam pár szót róla, sőt, pár képet is tettem fel.
szépen szól, de nincs hozzá méltó fülesem, úgyhogy még akármi lehet.
nekem nagyon tetszik a dizájnja, akárki akármit mond.
a menüjében van pár hiányosság/kényelmetlenség, de már jött is hozzá új firmware (egy dolog el is romlott vele , úgyhogy talán még javul.
eddig 2x merült le, ezek szerint az a 10 óra üzemidő nagyjából stimmel, de nem mértem. napi 1-2 órát hallgatom.
szóval nekem még tetszik.
22.-én elvileg füles találkozó lesz, ahol rádugunk egy ie8-at meg egy gr06ot, melléteszünk ezt-azt, és minden kiderülIn the pipe - five by five!
-
pkaresz
őstag
Talán ez!?
FiioX3+Shure SRH440Ezt már ajánlodtad
Vagy, iPod calssic 160GB és valami.
[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Ati1979
veterán
válasz pkaresz #19004 üzenetére
Szerintem a sony F-et hagyjad mert nem tudod beszerezni.
Amúgy részletesen szépen szól. Android fut rajta, tehát zenehallgatáson kívül másra is tudod használni. Én az enyémre neutron player-t raktam. Az eléggé megdobta a hangminőséget.A fórumon már van egy x3 tulaj, ha visszaolvasol néhány hozzászólást megtalálod. Szerintem ő tud neked segíteni. Én még nem hallottam sajnos.
Az ibasso dx50-ből most szállítják az első szériát. Valószínűleg többen is fognak belőle rendelni, de egyenlőre erről sincs túl sok infó.
Viszont a Marley meg ilyesmiket mindenképpen cseréld le, ha megveszed az új lejátszót.
Persze érthető.
-
pkaresz
őstag
-
Ati1979
veterán
válasz pkaresz #18996 üzenetére
Vehetsz egy jobbfajta lejátszót, de akkor kell majd új fejes/füles.
Igazából két lehetőség van. (100k ért pont nincs szerintem)
Vagy veszel valami olcsóbbat:
Sony F series walkman 75k (csak nem kapható)
A cowon termékvonalon is szét nézhetsz.
fiio X3 -50k
ibasso dx50 -50-60k.
Vagy hozzáteszel még pénz és veszel valami komolyat ami jobb fejesekkel is elboldugul:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- Feiyu Tech Feiyu pocket + tok + 32sd evo sd 4k 60fpshez
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Processzor,hibátlan állapotban!
- Intel Core i7 12700KF felbontott processzor, 36 hónap garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest