Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eddig Windows Posta-t használtam, és nem volt vele különösebb bajom, de kötelező jelleggel ránk erőltették az új outlook-ot. Bugos mint a fene, a régire visszaállni nem lehet, így feltelepítettem a Thunderbird-öt. Nagyon tetszik, eszem ágában sincs visszatérni a Postához, pláne az outlookhoz. Két apróság van, amit nem tudok beállítani.
1. Automatikusan induljon a windows-al és folyamatosan fusson, ilyen opciót nem találok a menüjében.
2. Az általam meghatározott nézettel induljon, tehát annak a postafióknak az a mappája legyen a kezdőoldal, amit én beállítok. Van egy ilyen opció a menüben, és be is állítottam a kívánt mappa jobbegér Tulajdonságok/Hely alapján, ennek ellenére mindig a kikapcsolás előtti legutolsó nézettel indul újra.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest